Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan raramean rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab olahraga piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Saha anu bakal janten host UEFA Euro 2028?

Saha anu bakal janten host UEFA Euro 2028?
Saha anu bakal janten host UEFA Euro 2028?
Ditulis ku Harry Johnson

UEFA parantos ngumumkeun yén asosiasi anggotana anu resep kana hosting UEFA EURO 2028 parantos dugi ka Maret 2022 pikeun nyatakeun minatna, kalayan pengangkatan host (s) diatur pikeun lumangsung dina Séptémber 2023.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tawaran pikeun nyayogikeun Piala Euro 2028 kedah dikintunkeun sateuacan 23 Maret 2022.
  • UEFA Euro 2028 disetél pikeun lumangsung langkung ti 51 pertandingan sareng nampilkeun 24 tim.
  • Tawaran babarengan diidinan, asalkeun nagara-nagara anu nawar sacara geografis kompak.

Badan pamaréntahan maén bal Éropa muka tawaran pikeun nagara Éropa dinten ayeuna pikeun nyayogikeun pertandingan Piala Euro 2028.

nu Union of Football Football Association (UEFA) ngumumkeun yén tawaran pikeun janten tuan rumah UEFA Euro 2028 kedah dikintunkeun sateuacan 23 Maret 2022.

"UEFA parantos ngumumkeun yén asosiasi anggotana anu resep kana hosting UEFA EURO 2028 parantos dugi ka Maret 2022 pikeun nyatakeun minatna, kalayan pengangkatan host (s) disetél lumangsung dina bulan Séptember 2023, "ceuk kantor pers UEFA dina hiji pernyataan.

"UEFA Euro 2028 badé dilumangsungkeun langkung ti 51 pertandingan sareng nampilkeun 24 tim, sapertos anu kajantenan pikeun dua turnamén sateuacana," baca pernyataan éta.

"Tawaran babarengan diidinan, asalkeun nagara-nagara anu nawar sacara geografis kompak."

"Kanggo mastikeun kasaluyuan sareng format olahraga sareng komérsial kompetisi, kualifikasi otomatis tina tim host (s) wajib dijamin ngan ukur pikeun host tunggal atanapi maksimal dua asosiasi host gabungan, sakumaha biasana dilaksanakeun dina jaman baheula," Pernyataan UEFA nyarios.

"Dina kasus langkung ti dua asosiasi host gabungan, kualifikasi otomatis pikeun sadaya tim tuan rumah henteu tiasa dijamin sareng kedah aya kaputusan anu bakal dipilampah sareng kaputusan ngeunaan persaingan kualifikasi," tambah UEFA.

Kajawaraan maén bal Éropa salajengna dijadwalkeun diayakeun ku Jérman dina 2024, sedengkeun édisi samemehna diayakeun awal taun di sababaraha kota Éropa di tengah pandemi novél coronavirus.

nu 2020 Piala UEFA Euro, anu ditunda taun ka tukang kusabab wabah global COVID-19, lumangsung antara 11 Juni sareng 11 Juli 2021, di sababaraha kota di panjuru Éropa. Italia meunang kajawaraan anu éléh Inggris dina adu penalti dina wengi 11 Juli di Stadion Wembley di London.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment