Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik News Kawat Wisata

Seychelles Ngajantenkeun Tanda Suksesna di IFTM Top Resa

Seychelles di IFTM Top Resa
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles ilubiung sacara fisik dina pameran dagang pariwisata kahijina ti saprak mimiti COVID-19 di Paris minggu kamari dina paméran 2021 IFTM Top Resa, pameran dagang internasional utama Perancis anu didaptarkeun pikeun wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pameran dagang sapertos IFTM Top Resa, anu dina édisi ka-43, mangrupikeun alat anu berharga pikeun ampir sagala jinis bisnis kalebet pariwisata.
  2. Éta mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun méréskeun produk-produk kapuloan kana perdagangan perjalanan sareng pers.
  3. Acara sapertos IFTM Top Resa ngamungkinkeun saurang nyiptakeun penjualan sareng ogé kasempetan jaringan anu berharga.

Bernadette Willemin, Diréktur Jénderal Pamasaran Tujuan Departemen Pariwisata pikeun Seychelles, anu mingpin delegasi lima anggota tujuan pulau kana acara anu diayakeun di Porte de Versailles di ibukota Perancis ti 5 Oktober 2021, dugi ka 8 Oktober 2021, saur. nalika balik ka pulau-pulau anu "IFTM Top Resa mangrupikeun tanda balik kana kahirupan normal sabab netepkeun nada pikeun peluncuran deui industri. Pameran dagang mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun méréskeun produk-produk kapuloan kana perdagangan perjalanan sareng pencét sareng ngamajukeun pangalaman anu béda anu ditawarkeun pikeun anu datang.

Pameran dagang sapertos IFTM Top Resa, anu dina édisi ka-43, mangrupikeun alat anu berharga pikeun ampir sagala jinis bisnis. Éta ngamungkinkeun hiji nyiptakeun penjualan sareng nyayogikeun kasempetan pikeun ngarobih minat kana kalungguhan anu mumpuni. Éta ogé mangrupikeun kasempetan jaringan anu berharga sareng jalma sareng usaha ti industri sareng nyiptakeun kasadaran ngeunaan bisnis sareng mérek kami.

Logo Seychelles 2021

Salami opat dinten urang ngagaduhan kamungkinan pikeun jaringan, ngabahas sareng tukeur usulan sareng mitra kami ngeunaan artos sareng cara pikeun nuluykeun ningkatkeun usaha umum urang. "

Ny Willemin ngalaporkeun paningkatan minat Seychelles ku mitra perdagangan Perancis tujuan anu badé ideu anyar anu tujuanana babarengan ngamajukeun kapuloan Seychelles. "Kami pendak sareng sadaya operator wisata utama kami, sadaya maskapai anu béda ngalayang ka tujuan kami - operator ti Éropa, Wétan Tengah, operator Afrika sareng sanésna, maskapai nasional Perancis anu siap-siap pikeun ngamimitian operasi di akhir ieu sasih. Kami ngayakeun diskusi sareng Émirat, Etihad, Qatar Airways, Turkish Airlines, Kenya Airways, Ethiopian Airlines sareng tangtosna Air France. Pencét sareng média ogé aya di pasamoan kalayan sababaraha rapat sareng wawancara kaasup salah sahiji saluran TF1 anu kawéntar, "saur Ibu Willemin.

Perdagangan perjalanan lokal diwakilan dina acara éta ku perwakilan luar negeri Creole Travel Services, Mason's Travel, Berjaya Hotels Seychelles sareng Mango House Seychelles, sareng ampir ku Blue Safari Seychelles sareng Pulo Kalér. Ibu Willemin, anu dibarengan ku Eksekutif Pemasaran Pariwisata Seychelles - Perancis & Benelux anu berpusat di Paris, Ibu Jennifer Dupuy, nyatakeun sugema na ku hasil édisi pameran taun ieu.

"Mitra anu hadir sadayana kéngingkeun dudukanana wareg. Kami hormat pisan ka aranjeunna sadayana sareng ngaharepkeun ningali langkung kolaborasi sareng kemitraan ti industri pariwisata Seychelles sacara umum pikeun terus mekarkeun pasar, anu parantos nunjukkeun tanda paningkatan dina hal inohong kadatangan. ”

Nguatkeun penilaian ieu, perwakilan Travel Mason's Olivier Larue nyarios, "Kami resep ngiringan Pariwisata Seychelles dina acara hadir fisik internasional anu munggaran ieu babarengan sareng mitra dagang anu sanésna sareng bangga ngamajukeun produk kami sareng tujuan anu umum. Pisan pikaresepeun pikeun ningali kahadiran anu luhur pisan dina mimiti acara sareng sumanget sareng sikap positip tina mitra dagang sacara umum. ”

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment