Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta Karibia Grénada megatkeun News Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Langkung seueur penerbangan Grenada ti Amérika Serikat sareng Kanada ayeuna

Langkung seueur penerbangan Grenada ti Amérika Serikat sareng Kanada ayeuna
Langkung seueur penerbangan Grenada ti Amérika Serikat sareng Kanada ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Karibia khususna pikaresepeun pikeun urang Amérika Kalér anu parantos ngaheureuykeun gelap mimiti sareng hawa anu hérang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Canada Mainline bakal neraskeun jasa langsung, dua kali saminggu, (Rebo sareng Minggu) ti Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND) dimimitian 31 Oktober.
  • JetBlue nawiskeun jasa sadidinten ti Bandara John F. Kennedy (JFK) dugi ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND). Pesawat Mint premium operator na beroperasi dinten Sabtu.
  • American Airlines nawiskeun jasa, dua kali saminggu, ti Bandara Internasional Miami (MIA) dugi ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND) dinten Rebo sareng Saptu.

nu Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) ngumumkeun dinten ayeuna tujuan bakal langkung diaksés ku ningkatna airlift ti Amérika Serikat sareng neraskeun jasa ti Kanada. Waktuna datang sateuacana usum salju, sacara resmi waktos SAD sareng nalika Karibia khususna pikaresepeun pikeun urang Amérika Kalér anu parantos ngaheureuykeun gelap sareng hawa anu hérang.

"Nalika jalma ngiridkeun deui karep pikeun perjalanan, mitra maskapai kami terang yén nilai panyambungan ka pulau khusus kami. Kami leres-leres sapotong surga sareng suasana low-key, jalma haneut sareng sambutan, sareng tawaran anu ngahubungkeun pengunjung henteu ngan ukur alam sareng petualangan cai anu endah, tapi ogé sareng perjalanan kuliner anu narik "saur Petra Roach, CEO, Otoritas Pariwisata Grenada. "Layanan udara anu énggal sareng ngalegaan ngabantosan Grenada kéngingkeun deui jabatanana salaku tujuan anu pikaresepeun pisan pikeun anu milari pangalaman Karibia anu khas." 

Sakumpulan pembaruan airlift kalebet: 

Ti Amérika Serikat

JetBlue nawiskeun jasa sadidinten ti Bandara John F. Kennedy (JFK) dugi ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND). Pesawat Mint premium operator na beroperasi dinten Sabtu.

American Airlines nawarkeun jasa, dua kali saminggu, ti Bandara Internasional Miami (MIA) dugi ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND) Rebo sareng Saptu.

  • Dimimitian tanggal 2 Nopémber, palayanan dioperasikeun tilu kali saminggu (Rebo, Jumaah sareng Saptu). Palayanan sadidinten dimimitian kaping 1 Désémber.
  • Dimimitian tanggal 27 Nopémber, palayanan ti Bandara Internasional Charlotte Douglas (CLT), dikerjakeun saminggu sakali dina Saptu.

Ti Kanada

Air Canada Mainline bakal neraskeun jasa langsung, dua kali saminggu, (Rebo sareng Minggu) ti Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND) dimimitian 31 Oktober.

Sunwing diperkirakeun nawiskeun jasa saminggu sakali ti Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) dugi ka Bandara Internasional Maurice Bishop (GND) ngamimitian 7 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment