24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika sareng Duta Besar Ayeuna Tur di Tanzania Kalér

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika sareng Duta Besar dina wisata di Tanzania.

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika, Mr. Cuthbert Ncube, dipirig ku tim Duta ATB dina wisata familiarization di Northern Tanzania saatos ngagulung Expo Pariwisata Daérah Afrika Wétan Kahiji kamari, Senén, 11 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Wisata dimimitian di suku gunung Meru di daérah Arusha.
  2. Aranjeunna kelompok teras nganjang hormat ka Program Pariwisata Budaya Tengeru anu didaptarkeun pikeun pelestarian lingkungan di Gunung Meru.
  3. Pupuhu ATB sareng rombonganana ogé bakal nganjang ka daérah Kilimanjaro di tutugan gunung Kilimanjaro salami tur umumna.

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) Pupuhu sareng timna Duta Besar ngamimitian wisata dinten ayeuna di kaki gunung Gunung Meru di daérah Arusha kalayan kunjungan hormat ka Program Pariwisata Budaya Tengeru, pusat anu parantos didirikan pikeun ngatur sareng nyayogikeun wisata budaya.

Program Pariwisata Budaya Tengeru ogé didedikasikan pikeun pelestarian lingkungan di lamping Gunung Meru, puncak kadua pangluhurna di Tanzania. Program ieu ogé didedikasikan pikeun narik wisatawan lokal sareng mancanegara anu resep nyéépkeun liburan sareng komunitas lokal teras janten rélawan diri pikeun nyumbang kana pamekaran sababaraha proyék sosial sareng ékonomi anu nguntungkeun masarakat satempat.

Bertempat antara Gunung Meru sareng Gunung Kilimanjaro, Taman Nasional Arusha mangrupikeun tempat sanés anu narik wisatawan, anu kalebet pamilon konperénsi saatos kumpul di kota Arusha. Lokasina diantara 2 tempat bersaing sareng ningali puncak anu luhur di Tanzania Kalér, Taman Nasional Arusha nawiskeun kabur gancang pikeun jalma anu hoyong bersantai dina akhir minggu, seuseueurna asalna ti kota-kota sibuk sapertos Arusha sareng Moshi di Tanzania Kalér.

Taman ieu lolobana didominasi ku Gunung Meru, anu dina 4,566 méter (14,980 kaki), mangrupikeun gunung anu paling luhur kadua di Tanzania. Taman ieu nyanghareup ka dataran Kilimanjaro kulon di lamping Gunung Meru anu nawiskeun ékspédisi safari leumpang kalolobaanna pikeun para pengunjung ti Tanzania, Afrika Wétan, sareng daérah sanés dunya. Paling dipikaterang ku 7 situ, situ Momella dina watesna, sareng jumlah ageung kebo pangkolotna dibandingkeun sareng taman anu sanés di Tanzania.

Pupuhu ATB sareng rombonganana ogé bakal nganjang ka daérah Kilimanjaro di tutugan gunung Kilimanjaro salami tur umumna.

Ditutupan dina bagian paling sadinten, Gunung Kilimanjaro, gunung jangkung di Afrika, mangrupikeun tempat anu unik Tujuan pakansi wisata Tanzania, narik sekitar 60,000 pendaki unggal taun. Gunung mangrupikeun gambar sadunya di Afrika, sareng kerucut simétris na anu salju sareng salju najis sareng Afrika.

Sacara internasional, tantangan diajar ngeunaan, ngajajah, sareng naék gunung anu misterius ieu ngagaduhan imajinasi jalma-jalma di panjuru dunya. Dugi ka ayeuna, Gunung Kilimanjaro parantos janten simbol sagala rupa kagiatan nasional sareng internasional, bisnis, sareng bahkan politik. Perusahaan bisnis sareng sagala rupa klub sosial gaduh registrasi anu ngagaduhan nami Gunung Kilimanjaro pikeun ngagambarkeun ayana megahna.

Dina 1961, bendera Tanzania anu nembé merdéka dibawa ka gunung pikeun diterbangkan di luhur, sareng obor kabébasan dinyalakan dina puncak pikeun ngagedurkeun kampanye politik pikeun persatuan, kabébasan, sareng persaudaraan.

Gunung Kilimanjaro tetep mangrupikeun simbol sareng kareueus di Afrika ku kaunggulan pariwisatana. Gunung pangluhurna ieu di Afrika parantos didaptarkeun diantara 28 tujuan wisata di dunya pikeun petualangan saumur hirup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment