Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Edelweiss Ayeuna Nawiskeun 2 Konéksi Mingguan Ti Zurich ka Tanzania

Edelweiss Zurich ka Tanzania dipapag ku pejabat

Maskapai luang Swiss, Edelweiss, parantos nyebarkeun penerbangan panumpangna anu munggaran ka Bandara Internasional Kilimanjaro (KIA) langsung ti Zurich, nawiskeun sinar harapan ka industri pariwisata Tanzania anu milyaran dolar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Edelweiss badé angkat ka Airbus A340 di KIA tanggal 9 Oktober 2021, maréntahkeun sektor pariwisata penerbangan di Tanzania.
  2. Pesawat ieu disambut ku salam mariem cai sareng sababaraha pejabat Tanzania.
  3. Peresmian Edelweiss ditingali salaku sora kapercayaan ka Tanzania salaku tujuan anu aman pikeun bisnis, khususna wisata santai, berkat protokol kaséhatan sareng kaamanan anu aya.

Edelweiss, perusahaan adina Swiss International Air Lines sareng anggota Grup Lufthansa, ngagaduhan basis pelanggan ampir 20 juta di panjuru dunya.

Tanggal 9 Oktober 2021, saurang budak awéwé Edelweiss Airbus A340 badarat di KIA, gerbang utama ka sirkuit wisata kalér Tanzania, kalayan 270 wisatawan ti peuntas Éropa dina kapal, anu intina ngiringan usum tinggi pariwisata.

Pesawat ieu disambut ku salam mariem cai saatos suksés némpél landasan pacu JRO jam 8:04 Waktos Wétan, salaku Menteri Kabinet anu bertanggung jawab pikeun Karya sareng Angkutan ogé ti Sumber Daya Alam sareng Pariwisata, Prof. Makame Mbarawa sareng Dr. Damas Ndumbaro, masing-masing, sareng Tanzania Wakil Warga Negara UNDP, Ibu Christine Musisi; Duta Besar Switzerland, Dr Didier Chassot; sareng Manajer Umum Grup Lufthansa Afrika Kidul sareng Wétan, Dr. Andrea Shulz mingpin balaréa pikeun surak dina badarat bersejarah pesawat.

"Peresmian Edelweiss mangrupikeun sora kapercayaan ka Tanzania salaku tujuan anu aman pikeun bisnis, khususna wisata hiburan, berkat protokol kaséhatan sareng kaamanan di tempat pikeun mastikeun yén perjalanan udara tetep aman sareng henteu nyebarkeun Coronavirus sacara global," Prof. Mbarawa nyarios di satengahing surak tina lantai.

Anjeunna nambihan: "Édelweiss nawiskeun tautan kritis kana sirkuit wisata utara Tanzania kalayan hub anu gancang pisan di Éropa dina industri penerbangan ayeuna sareng kota-kota metropolitan sanés di dunya, ngambekan kahirupan anyar pikeun pariwisata kami, industri ékonomi konci."

Menteri Sumber Daya Alam sareng Pariwisata, Dr. Damas Ndumbaro, nyatakeun yén Edelweiss nawiskeun 2 sambungan mingguan ti Zurich, Swiss, ka Tanzania sanés ngan ukur nembak panangan pikeun pariwisata anu gering tapi ogé tanda anu jelas kapercayaan pikeun industri perjalanan di ukuran COVID-19 nagara urang.

Edelweiss bakal ngalayang ti Zurich ka Kilimanjaro sareng teras ka Zanzibar unggal Salasa sareng Jumaah ti ayeuna dugi ka akhir Maret. Rute bakal dioperasikeun ku Airbus A340. Pesawat nawiskeun jumlahna 314 korsi - 27 di Kelas Bisnis, 76 di Ékonomi Max, sareng 211 dina Ékonomi.

Bernd Bauer, CEO Edelweiss, nyarios: "Nalika maskapai hiburan santai Swiss, Edelweiss mabur ka tujuan anu paling indah di dunya. Kalayan Kilimanjaro sareng Zanzibar, urang ayeuna ngagaduhan 2 tujuan liburan anu anyar, anu sampurna ngalengkepan jajaran kami di buana Afrika sareng ngamungkinkeun para tamu ti Swiss sareng Éropa pikeun menikmati pengalaman perjalanan anu teu tiasa dilupakan. "

Didier Chassot, duta besar Swiss ka Tanzania, bungah nalika hiber munggaran badarat: "Kami bagja pisan yén maskapai Swiss nyambungkeun deui Swiss sareng Tanzania sacara langsung. Kaputusan ieu ku Edelweiss nunjukkeun kumaha pikaresepeun pisan Tanzania - daratan sareng Zanzibar - tetep kanggo urang Swiss. Éta ogé nunjukkeun kapercayaan anu ningkat dina upaya Tanzania pikeun ngatasi tantangan anu aya hubunganana sareng pandemi COVID-19 kalayan ngabéréskeun sareng transparansi anu diperyogikeun, anu kami nampi pisan. "

Hiber langsung Edelweiss ka KIA, diantarana faktor-faktor sanésna, dimungkinkeun berkat kerjasama trinitas ti Program Pengembangan PBB (UNDP), Tanzania Association of Tour Operators (TATO), sareng pamaréntah ngalangkungan Kamentrian Sumber Daya Alam sareng Pariwisata.

"Kuring pisan bersyukur pikeun nyaksian sababaraha buah tina kemitraan urang sareng Kamentrian Sumber Daya Alam sareng Pariwisata sareng TATO dina ngadorong pamulihan pariwisata di Tanzania. Ngahaturkeun nuhun ka Pamaréntah Tanzania, ka TATO, sareng ka tim manajemen Swissair pikeun sadaya kerja keras anu ngantunkeun kami dugi ka ayeuna, "Perwakilan Nagara UNDP, Ibu Christine Musisi, ngawartoskeun ka hadirin dina fungsi panarimaan hiber.

Cik Musisi nyarios yén anjeunna nginget dina jangkungna lockdowns global dina April 2020 nalika UNDP mingpin penilaian dampak sosial-ékonomi PBB gancang tina COVID-19 ka Tanzania, jelas tina panilitian ieu yén pariwisata mangrupikeun industri ékonomi paling parah di nagara.

Kalayan turunna 81 persen di pariwisata, seueur bisnis ambruk ngahasilkeun rugi panghasilan anu signifikan, kaleungitan tilu-saparapat padamelan di industri, janten operator wisata, hotél, pemandu wisata, pengangkut, suplai pangan, sareng padagang.

Hal ieu mangaruhan pisan mata pencaharian seueur, khususna usaha mikro, alit sareng sedeng, padamel anu teu dijaga, sareng bisnis teu resmi anu kalebet nonoman sareng awéwé.

"Kami hatur nuhun ka Menteri Sumberdaya Alam sareng Pariwisata pikeun percanten ka UNDP salaku mitra kolaborasi dina nyiapkeun rencana paningkatan sareng keberlanjutan COVID-19 pikeun industri pariwisata," saurna.

Ibu Musisi gancang nambihan: "Kami ogé ngahaturkeun nuhun ka TATO pikeun kapamimpinan anjeunna dina papacangan multi-stakeholder anu nyababkeun proyék pamulihan pariwisata sasarengan anu kami laksanakeun sareng anu nyumbang kana ngabuka rute ieu sareng ngalangkungan sababaraha rupa tindakan, damel nuju muka deui pasar di Éropa, [Amérika], sareng Wétan Tengah. ”

"Kuring yakin yén ieu ngan mimiti perjalanan kami dina ngawangun industri pariwisata anu langkung saé anu inklusif, tangguh, sareng sejahtera," cik Musisi nyimpulkeun.

Kalayan ngenalkeun penerbangan dua kali mingguan ku Edelweiss, bos UNDP nyatakeun yén anjeunna yakin yén Tanzania henteu ngan ukur bakal ngiringan tapi ogé ningkat, pangsa pasar pariwisata di Éropa sareng Amérika Kalér.

CEO TATO, Mr. Sirili Akko, nyatakeun rasa syukur anu ageung ka Edelweiss sareng UNDP, nyatakeun dukunganna sumping dina momen anu paling peteng dina sajarah industri pariwisata anu anyar anu disababkeun ku COVID-19 pangaruh pandemi.

Turis, Mr. Amer Vohora, nyarios: "Edelweiss tungtungna hiber deui ka Tanzania parantos lami datang, penerbangan langsung anu luar biasa anu super merenah sareng nyaman pisan kalayan layanan anu sampurna, sabab kuring kedah sering balik deui nganjang ka Edelweiss Coffee Perkebunan. Kuring badé pesen hiber balik pas balik. ”

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment