Ngabobol Warta Internasional Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta LGBTQ Warta Méksiko Muter wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Aturan Wates Anyar pikeun Anu sumping Kanada: 10 Amérika Serikat bakal ngabagéakeun urang Kanada kalayan panangan

Méksiko sareng Kanada ayeuna tiasa ngarencanakeun liburan Amérika ka Amérika Serikat. Dugi ka 1 Nopémber, Kaamanan Dalam Negeri di Amérika Serikat bakal muka deui wates bumi antara tatangga AS pikeun perjalanan anu teu penting, kaasup wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gedong Bodas negeskeun dinten Salasa wengi yén pangunjung anu divaksinasi lengkep ti Kanada bakal tiasa indit ka Amérika Serikat dina pameuntasan perbatasan daratan dugi ka 1 Nopémber.
  • Teu dieusian vaksin naon anu bakal ditampi atanapi upami dosis campuran bakal cocog.
  • Batesan AS pikeun pengunjung Méksiko bakal dibuka ogé dina 1 Nopémber

Sing saha anu nyayogikeun bukti vaksinasi sareng milarian nganjang ka kulawarga atanapi réréncangan anu sumping salaku turis atanapi pembeli bakal diidinan lebet ka Amérika Serikat deui dugi ka bulan Nopémber.

Présidén AS Biden ngangkat larangan nyapu anu sami pikeun urang asing anu badé angkat ka nagara éta ti luar negeri, kalebet Éropa.

Angkat larangan anu sami bakal dilarapkeun ka wates darat antara Amérika Serikat sareng Mexico.

Ieu mangrupikeun léngkah anu ngabagéakeun pikeun ngabuka deui Industri Perjalanan sareng Pariwisata AS Internasional.

Sateuacan pandemi di 2019, sakitar 20.72 juta anu datang ti Kanada ka Amérika Serikat.

Langkung 4.1 juta urang Kanada ngadatangan Florida unggal taun kalebet seueur pangunjung jangka pondok sareng seueur salju salju jangka panjang.

Langkung 3.1 juta urang Kanada ngadatangan New York unggal taun. Daya tarik # 1 tangtosna Kota New York, Salah sahiji kota panggedéna di dunya, New York sok janten angin puyuh kagiatan, kalayan situs-situs anu terkenal di unggal péngkolan sareng henteu kantos cekap waktos pikeun ningali éta sadayana kalebet acara broadway, kelas dunya balanja, Patung Liberty, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Central Park, sareng seueur musium anu kasohor di dunya.

Langkung 2.5 juta urang Kanada ngadatangan nagara Washington unggal taun kalayan aksés nyetir anu gampang wawatesan sareng propinsi British Columbia. Seattle mangrupikeun gerbang ka daérah Pasipik Kalér-Pasipik, dimana gunung-gunung anu ngagunasika katingali ngalangkungan leuweung hujan sareng garis pantai dramatis. Dua taman nasional, Gunung Rainier sareng Olimpiade, nawiskeun patepungan anu saé sareng alam sapertos Kapuloan San Juan di pasisian.

Langkung 1.6 juta urang Kanada ngadatangan California unggal taun. Kota-kota, pantai, taman hiburan anu sregep, sareng kaajaiban alam sapertos dimana waé di bumi ngajantenkeun California mangrupikeun lahan anu dipikaresep pikeun para palancong. Kota-kota gateway San Fransisco sareng Los Angeles mangrupikeun tempat-tempat anu paling dikenal di nagara éta, ti Golden Gate Bridge dugi ka Hollywood sareng Disneyland.

Langkung 1.3 juta urang Kanada nganjang ka Nevada unggal taun, seuseueurna sumping di Las Vegas. Bentang alam anu endah di Nevada sering dipayungan ku glitter sareng glitz kota na anu pangageungna, Las Vegas. Nevada mangrupikeun kaayaan kaanekaragaman alam anu luar biasa, kalayan seueur tempat anu hébat pikeun didatangan, drive anu saé, sareng kasempetan anu saé pikeun kagiatan luar di taman nasional anu hébat sareng daérah rekreasi.

Langkung 1.3 juta urang Kanada ngadatangan Michigan unggal taun kalayan seueur panumpang usum panas anu nyetir turun ti Ontario. Michigan mangrupikeun tempat bumi anu saé, danau megah, tuangeun anu luar biasa, lokal anu unik sareng permata anu disumputkeun. Nagara endah ieu aya watesna sareng 4 di Great Lakes sareng ngandung langkung ti 11,000 danau daratan, sumebar ka panjuru handap sareng luhurna janten tempat usum panas pikeun urang Kanada.

Langkung 1 juta urang Kanada ngadatangan Arizona unggal taun ti pangunjung jangka pondok dugi ka snowbirds jangka panjang. Di jantung Amérika Kidul Kidul, Arizona ngeusi kaajaiban alam, kota anu hirup, sareng kota-kota leutik anu menawan. Nagara ieu ngagaduhan sagala rupa ti Grand Canyon, batu beureum Sedona, nagara anggur, situ anu luar biasa, hiking pagunungan, bukit salju usum salju, acara olahraga kelas dunya sareng cuaca anu endah pisan.

Langkung 800,000 urang Kanada ngadatangan Hawaii unggal taun. Kapuloan Hawaii kasohor bentang na gawir, curug, dedaunan tropis sareng pantai sareng emas, beureum, hideung sareng keusik héjo. Babak sataun caket cuaca anu sampurna sareng gaya hirup anu santai parantos ngajantenkeun Hawaii janten usum ngewa anu populér pikeun urang Kanada! Genep pulau unik nawiskeun pangalaman anu béda anu bakal narik perhatian anu mana waé anu ngumbara.

Langkung 750,000 urang Kanada ngadatangan Maine unggal taun. Ngeunaan hiji tina unggal genep jalma anu nganjang ka Maine asalna ti Kanada, sareng ampir satengahna anu datang ti Ontario. Nagara Maine, landian Vacationland, langkung ti tujuan, éta mangrupikeun pangalaman anu bakal narik napas anjeun. Maine nganut sagala rupa anu otentik, unik sareng saderhana, sareng ngaraosan rohangan lega tina leuweung jero nagara sareng garis basisir anu hirup.

Langkung ti 680,000 urang Kanada nganjang ka Pennsylvania unggal taun. Kota-kota canggih di Pennsylvania sareng tempat-tempat wisata luar anu hébat ngajantenkeun anjeun ngajajah seueur kagiatan. Anjeun tiasa ningali Liberty Bell anu kawéntar di Philadelphia, milampah tapak lacak pahlawan Perang Sipil anu murag di Gettysburg, atanapi nyerep sababaraha budaya di Museum Carnegie di Pittsburgh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment