24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional wartos Kaluaran pencét Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Angka Lalu Lintas Bandara Fraport pangénggalna pikeun Séptémber 2021: Positip!

Bandara Frankfurt (FRA) ngabagéakeun sakitar 3.1 juta panumpang dina Séptémber 2021 - ngalambangkeun 169.1 persén kanaékan taun-taun, sanaos dibandingkeun sareng Séptémber 2020 anu lemah pisan. Tumuwuhna panumpang teras-terasan disetir ku lalu lintas liburan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tumuwuhna panumpang teras-terasan disetir ku lalu lintas liburan. Dina bulan ngalaporkeun, angka panumpang FRA - sanaos masih ngeposkeun turunna 54.0 persén dibandingkeun Séptémber 2019 - deui ngahontal ampir satengah tingkat pra-pandemi, sahingga neraskeun trend positip anu diatur dina bulan Agustus 2021.
  • Salila salapan bulan mimiti 2021, FRA ngalayanan sakitar 15.8 juta panumpang. Ieu nyababkeun turunna 2.2 persén dibandingkeun période anu sami taun kamari, tibatan slide 70.8 persén dibandingkeun sareng salapan bulan mimiti 2019.
  • Hasil kargo (airfreight + airmail) neraskeun pertumbuhanana anu mantep dina bulan Séptember 2021, naékna katingali ku 13.4 persén taun-ka-taun janten 188,177 métrik ton.
  • Tumuwuhna panumpang teras-terasan disetir ku lalu lintas liburan. Dina bulan ngalaporkeun, angka panumpang FRA - sanaos masih ngeposkeun turunna 54.0 persén dibandingkeun Séptémber 2019 - deui ngahontal ampir satengah tingkat pra-pandemi, sahingga neraskeun trend positip anu diatur dina bulan Agustus 2021.
  • Salila salapan bulan mimiti 2021, FRA ngalayanan sakitar 15.8 juta panumpang. Ieu nyababkeun turunna 2.2 persén dibandingkeun période anu sami taun kamari, tibatan slide 70.8 persén dibandingkeun sareng salapan bulan mimiti 2019.
  • Hasil kargo (airfreight + airmail) neraskeun pertumbuhanana anu mantep dina bulan Séptember 2021, naékna katingali ku 13.4 persén taun-ka-taun janten 188,177 métrik ton.

Dibandingkeun Séptémber 2019, tonase kargo kéngingkeun 7.7 persén dina bulan ngalaporkeun. Gerakan pesawat naék ku 66.1 persén taun ka taun kana 28,135 landasan sareng pendaratan. Ditagih beurat angkat maksimum (MTOW) ningkat ku 61.5 persén janten ampir 1.8 juta métrik ton. 

Dina Séptémber 2021, bandara-bandara dina portopolio internasional Fraport sacara umum neraskeun ngalaporkeun kinerja patalimarga anu positip. Kacuali Bandara Xi'an (XIY) di Cina, bandara Fraport's Group sadunya ngahontal kamekaran anu signifikan. Di sababaraha bandara Grup, patalimarga panumpang naék langkung ti 100 persén taun ka taun - sanaos dibandingkeun tingkat lalu lintas anu ngirangan parah dina Séptémber 2020. Dibandingkeun sareng pre-pandemi Séptémber 2019, kaseueuran bandara Grup Fraport di dunya masih ngadaptarkeun angka panumpang anu langkung handap. Nanging, sababaraha bandara Grup ngalayanan tujuan wisata anu seueur dipénta - sapertos bandara Yunani atanapi Bandara Antalya di Riviera Turki - ningali patalimarga rebound dugi ka 80 persén tingkat pra-krisis dina bulan ngalaporkeun (dibandingkeun sareng Séptémber 2019).

Bandara Ljubljana (LJU) di ibukota Slovenia ngabagéakeun 65,133 panumpang dina bulan Séptember 2021. Di bandara Brasil di Fortaleza (FOR) sareng Porto Alegre (POA), patalimarga gabungan ngahijikeun janten 820,169 panumpang. Bandara Lima di Peru (LIM) nampi ampir 1.1 juta panumpang dina bulan ngalaporkeun.

Total patalimarga pikeun 14 bandara régional Yunani naékkeun sakitar 3.4 juta panumpang dina Séptémber 2021. Di basisir Laut Hideung Bulgaria, bandara Star Twin of Burgas (BOJ) sareng Varna (VAR) ogé ngalaporkeun patalimarga anu langkung saé kalayan jumlah panumpang aya 328,990 palayanan. . Bandara Antalya (AYT) di Turki ngabagéakeun sakitar 3.8 juta panumpang. Bandara Pulkovo St. Petersburg (LED) di Rusia gaduh sakitar 1.9 juta panumpang. Bandara Xi'an (XIY) di Cina nyatakeun sahandapeun 2.3 juta panumpang dina bulan ngalaporkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment