24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méksiko Muter wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Dibuka deui perbatasan AS pikeun datang anu divaksinasi parantos lami teuing

Dibuka deui perbatasan AS pikeun datang anu divaksinasi parantos lami teuing
Dibuka deui perbatasan AS pikeun datang anu divaksinasi parantos lami teuing
Ditulis ku Harry Johnson

Bukaan deui perjalanan internasional ka Amérika Serikat pikeun individu anu divaksinasi parantos telat sareng bakal nyayogikeun ékonomi AS, usaha perjalanan ageung alit, sareng tujuan di Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Datang anu divaksinasi sapinuhna bakal diidinan asup ka Amérika Serikat ngalangkungan wates darat mimiti awal Nopémber.
  • Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit henteu acan nangtoskeun vaksin anu bakal dipikater ku Amérika Serikat.
  • Tanggal pasti nalika larangan perjalanan bakal diangkat bakal diumumkeun "gancang pisan".

Pejabat senior administrasi AS ngumumkeun yén dimimitian mimiti bulan hareup, Jaminan Kaamanan Dalam Negeri AS bakal ngabebaskeun pangunjung anu divaksinasi pinuh ku coronavirus tina larangan perjalanan anu teu penting ayeuna diberlakukeun di sapanjang wates daratan AS.

Aturan-aturan éta, anu bakal diumumkeun sacara resmi ku Sekretaris Kaamanan Dalam Negeri Alejandro Mayorkas dinten ieu, bakal ngaliput wates daratan sareng pameuntasan feri. Éta sami tapi henteu sami sareng sarat anu direncanakeun diumumkeun bulan kamari pikeun wisatawan udara internasional, saur pejabat.

Tanggal anu pas dina awal Nopémber nalika larangan bakal dicabut bakal diumumkeun "gancang-gancang teuing," saur saurang pajabat AS.

Adat istiadat AS sareng Perlindungan Perbatasan bakal nampi kertas atanapi buktina vaksinasi digital, saur pejabat AS. The Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC) teu acan nangtoskeun vaksin mana anu bakal dipikatera ku Amérika Serikat, tambah pejabat.

Asosiasi Perjalanan AS ngaluarkeun pernyataan ieu dina pengumuman yén larangan ngeunaan perjalanan perbatasan darat AS sareng Kanada sareng Mexico bakal diangkat pikeun individu anu divaksinasi:

"Travel AS parantos lami ngadesek pembukaan deui wates daratan AS, sareng kami nganuhunkeun rencana administrasi Biden pikeun mempermudah larangan asup pikeun pengunjung anu divaksinasi. Peta ieu bakal nyandak gelombang wilujeng sumping di perjalanan ti dua pasar sumber utama kami tina perjalanan asup.

"Turunan kunjungan internasional ti saprak mimiti pandemi parantos ngahasilkeun langkung ti $ 250 milyar dina leungitna pendapatan ékspor sareng langkung ti sajuta padamelan AS. Wates darat Kanada sareng Méksiko anu ditutup nyalira hargana ékonomi AS ampir $ 700 juta per bulan.

"Bukaan deui perjalanan internasional ka Amérika Serikat pikeun jalma anu divaksinasi pinuh parantos telat sareng bakal nyayogikeun ékonomi AS, usaha perjalanan ageung sareng alit, sareng tujuan di Amérika."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment