Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Ukraina Megatkeun Warta

Ukraina sareng Uni Éropa asup perjanjian Langit Terbuka

Ukraina sareng Uni Éropa asup perjanjian Langit Terbuka
Ukraina sareng Uni Éropa asup perjanjian Langit Terbuka
Ditulis ku Harry Johnson

Perjanjian Langit Terbuka Uni Éropa-Ukraina kedah diratifikasi ku Ukraina sareng masing-masing nagara anggota Uni Éropa pikeun pangaruh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjanjian Daérah Sipil Umum diperkirakeun muka Ukraina nepi ka langkung biaya murah sareng naékkeun pariwisata.
  • Ayeuna, Ukraina ngagaduhan perjanjian jasa udara bilateral sareng masing-masing nagara Uni Éropa.
  • Perjanjian anyar sareng UÉ nyatakeun yén larangan ngeunaan jumlah penerbangan bakal diangkat.

Uni Éropa (EU) sareng Ukraina parantos nandatanganan Perjanjian Daérah Penerbangan Umum anu bakal ngawangun rohangan penerbangan gabungan, saur jasa pers présidén Ukraina.

Perjanjian Daérah Penerbangan Sipil Umum, anu dikenal salaku Perjangjian Langit Terbuka, dipiharep bakal muka Ukraina dugi ka rute udara langkung murah sareng ningkatkeun pariwisata, berkat palaksanaan wajib standar Éropa sareng aturan dina bidang transportasi udara. 

Ayeuna, Ukraina ngagaduhan perjanjian jasa udara dua hala sareng masing-masing nagara Uni Éropa. Aranjeunna netepkeun larangan pikeun jumlah operator sareng penerbangan mingguan. Ieu nyusahkeun pikeun operator anyar pikeun nuliskeun penerbangan populér.

Perjanjian anyar sareng EU netepkeun yén larangan pikeun jumlah operator sareng penerbangan bakal dicabut. Naon waé operator udara bakal tiasa ngapung sapanjang rute populér, henteu ngan ukur monopolis. Ieu ngandung harti yén maskapai biaya rendah bakal ngagaduhan kasempetan pikeun asup ka pasar.

Ryanair, pikeun hiji, parantos ngumumkeun "perluasan agrésif" di Ukraina saentos nagara éta ngiringan Open Sky deregulated aviation market, sareng rencana pikeun muka penerbangan ti 12 bandara Ukraina tibatan 5 ayeuna, ogé muka jasa domestik.

Bareng sareng penerbangan anyar, panumpang tiasa ngarepkeun langkung seueur warta anu saé - harga tikét diperkirakeun turun salaku akibat tina persaingan sareng paningkatan monopoli sapanjang tujuan populér. Ogé, harga bakal dipotong kusabab perjanjian anu masihan hak pikeun perusahaan penerbangan naon waé pikeun ngatur panumpang di bandara. 

Salain ti panumpang, bandara régional Ukraina dipiharep bakal nguntungkeun parobahanana. Aranjeunna bakal nampi langkung kapal terbang sareng ngagaduhan aliran panumpang anu langkung ageung. Ieu ngandung harti yén bandara régional bakal langkung seueur kasempetan pikeun investasi sareng pamekaran.

Ditambah sanés perjanjian pikeun panumpang Ukraina nyaéta bubuka Uni Éropa norma sareng standar di penerbangan sipil Ukraina. 

Upacara panandatanganan dihadiran ku Présidén Ukraina Volodymyr Zelensky, Présidén Déwan Éropa Charles Michel, sareng Présidén Komisi Éropa Ursula von der Leyen.

Perjanjian anu ditulis dina KTT 23 Ukraina-EU di Kiev, bakal muka pasar udara Ukraina sareng EU sareng kaamanan udara anu langkung kuat, lalu lintas udara, sareng perlindungan lingkungan, layanan pers présidén nyatakeun dina hiji pernyataan.

Perjanjian Langit Terbuka EU-Ukraina kedah diratifikasi ku Ukraina sareng masing-masing Uni Éropa nagara anggota dina raraga pangaruh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment