Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Berita Pegat Kazakhstan Lituania Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Lituania sareng Kazakhstan pikeun ngaluncurkeun layanan udara panumpang langsung

Lituania sareng Kazakhstan pikeun ngaluncurkeun layanan udara panumpang langsung
Lituania sareng Kazakhstan pikeun ngaluncurkeun layanan udara panumpang langsung.
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan akhir ngeunaan penerbangan biasa bakal dilakukeun saatos kadua otoritas dibéré bewara ijin hiber ku komisi khusus anu ngawaskeun kaayaan COVID-19 di kadua nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nur-Sultan ka Vilnius sareng Almaty ka penerbangan Vilnius panumpang bakal diluncurkeun dina mimiti 2022.
  • Hungaria's Wizz Air bakal ngajalankeun penerbangan anu dijadwalkeun langsung antara Kazakhstan sareng Lituania.
  • Pejabat penerbangan Kazakhstan sareng Lituania nandatangan Protokol Niat pikeun ngalaksanakeun penerbangan biasa.

Numutkeun ka layanan pers Kementerian Perindustrian sareng Pangwangunan Infrastruktur Républik Kazakhstan, penerbangan panumpang langsung bakal diluncurkeun antara Kazakhstan sareng Lituania dina sababaraha sasih.

Jadwal penerbangan komersial dijadwalkeun Nur-Sultan-Vilnius sareng Almaty-Vilnius diharepkeun badé dimimitian dina awal taun 2022.

Panitia Penerbangan Sipil Kazakhstan sareng perwakilan Aviation Sipil Lituania ngayakeun ceramah di ibukota Kazakh, Nur-Sultan, dinten ayeuna pikeun ngabahas peluncuran dua penerbangan biasa.

Éta disatujuan yén urang Hungaria Wizz Air bakal ngoperasikeun penerbangan éta.

Dumasar kana Menteri Perindustrian sareng Pangwangunan Infrastruktur jasa pers, penerbanganna saheulaanan bakal diluncurkeun dina kuartal kahiji 2022.

Salaku bagian tina pembicaraan, pajabat penerbangan Lituania sareng Kazakh nyawalakeun masalah kerjasama dina bidang transportasi udara sareng silih tukeur Protokol hajat anu ditandatanganan pikeun ngalaksanakeun penerbangan biasa.

Kaputusan akhir ngeunaan penerbangan biasa bakal dilakukeun saatos kadua otoritas dibéré bewara ijin hiber ku komisi khusus anu ngawaskeun kaayaan COVID-19 di kadua nagara.


Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment