Airbnb: 11 kota Amérika Latin pangsaéna pikeun palancong AS

Airbnb: 11 kota Amérika Latin pangsaéna pikeun palancong AS
Airbnb: 11 kota Amérika Latin pangsaéna pikeun palancong AS.

  • Amérika Latin mangrupikeun daérah anu pinuh ku budaya, sajarah sareng daya tarik wisata anu hébat.
  • Numutkeun data ti Airbnb, daérah Amérika Latin parantos janten tren pikeun palancong ti Amérika Serikat.
  • Amérika Latin ngagambarkeun pilihan anu tiasa diaksés pikeun pangunjung Amérika Kalér kalayan harga rata per wengi kirang ti $ 150.

Amérika Latin mangrupikeun daérah anu pinuh ku budaya, sajarah sareng tempat-tempat wisata anu hébat anu dina taun-taun ayeuna parantos ningkat popularitas di kalangan palancong ti Amérika Serikat.

Salaku tambahan, ngagaduhan komunitas Latino anu éksténsif, parantos aya trend perjalanan ka daérah pikeun ngembangkeun sareng ngajaga hubungan kulawarga anu diperyogikeun ayeuna langkung ti kantos.

Dumasar data tina Airbnb, daérah Amérika Latin parantos janten trend pikeun palancong ti Amérika Serikat.

Dumasar kana jumlah maluruh anu dilakukeun dina platform, 12 kota Latin paling populér nyaéta:

  1. Santo Domingo, Républik Dominika
  2. Tulum, Méksiko
  3. Cancun, Méksiko
  4. Mexico City, Mexico
  5. Bahama
  6. Playa del Carmen, México
  7. Ensenada, Méksiko
  8. Medellin, Colombia
  9. Puerto Penasco, Méksiko
  10. Aruba
  11. Cartagena de Indias, Kolombia

Nalika ngeunaan usum panas, tujuan anu paling populér nyaéta pantai, khususna di Mexico dimana Playa del Carmen sareng ensenada nuju tren di 2021, naék 6 posisi dibandingkeun sareng 2019, ogé Tulum, anu angkat ti nomer 7 dugi ka nomer 3 dina daptar, dumasar kana jumlah pamilarian.

Tujuan kota ogé nonjol tina daptar, kalebet Mexico City sareng Medellín, duanana diakui pikeun tawaran budaya na anu luhur.

Daérah mangrupikeun pilihan anu tiasa diaksés pikeun pangunjung Amérika Kalér kalayan harga rata per wengi kirang ti $ 150.00.

Henteu ngan ukur pelancong AS milarian tujuan anu nawiskeun obyek wisata budaya sareng pantai tropis kabur, tapi seueur ti komunitas Latinx anu ningali hubunganana sareng akar sareng nganjang ka tempat asalna ningali kolot, nini sareng kulawarga ageung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali