Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos jelema resorts News kelestarian piknik News Kawat Wisata

Kursi Eksekutif Sandals® Resorts Diakuan salaku Pamimpin Perhotelan Global

Adam Stewart ngagabung sareng Komite Eksekutif WTTC
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pupuhu Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart, parantos sacara resmi diulem pikeun ngiringan Komite Eksekutif World Travel & Tourism Council (WTTC). Induksi ngagambarkeun parobahan anu tiasa ditindak sareng léngkah payun anu dilakukeun ku Stewart salami waktosna di industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. WTTC ngagambarkeun sektor swasta Travel & Pariwisata global kalayan anggota kaasup 200 CEO, Korsi, sareng Présidén.
  2. Adam ngabawa kabeungharan pangalaman parantos damel raket pisan sareng almarhum bapakna kanggo ngawangun naon anu ayeuna, salah sahiji mérek anu paling dikenal di industri urang.
  3. Stewart sumpah bakal terus ngamajukeun industri anu langkung sustainable sareng inklusif tibatan kamari.

"Kuring ngahargaan gabung sareng Komite Eksekutif hiji organisasi anu kuring hormati ti mimiti karir," saur Adam Stewart, Pupuhu Eksekutif tina Sendal Sadaya-in Resorts, "Tim kapamimpinan ieu fokus pisan kana usaha séktor perjalanan sareng pariwisata, sareng kuring hoyong pisan masihan sumbangan. Babarengan, urang bakal terus ngamajukeun industri anu langkung sustainable sareng inklusif tibatan kamari, ngingetkeun industri tatangga urang sareng pamaréntah internasional yén perjalanan mangrupikeun kabutuhan anu penting pikeun kahirupan. "

Déwan Wisata & Pariwisata Dunya ngagambarkeun sektor swasta Travel & Pariwisata global. Anggota kaasup 200 CEO, Korsi sareng Présidén perusahaan Travel & Pariwisata terkemuka di dunya tina sadaya géografi anu ngaliput sadayana industri. Salila langkung ti 30 taun, WTTC parantos komitmen pikeun ningkatkeun kasadaran pamaréntah sareng masarakat ngeunaan pentingna ékonomi sareng sosial sektor Travel & Pariwisata.  

Julia Simpson, Présidén & CEO WTTC nyarios:

"Kuring resep ngabagéakeun Adam ka Komite Eksekutif WTTC. Adam ngabawa kabeungharan pangalaman parantos damel raket pisan sareng almarhum bapakna kanggo ngawangun naon anu ayeuna, salah sahiji mérek anu paling dikenal di industri urang. Kuring sareng sakulawargi WTTC ngarepkeun damel sareng Adam dina peran anyar na. "

Adam sareng ramana "Butch" Stewart

Visi aslina tina anggota pendiri déwan tetep sami: pamaréntah kedah mikawanoh perjalanan sareng pariwisata salaku prioritas utama, bisnis kedah nyaimbangkeun ékonomi sareng jalma, budaya, sareng lingkungan, sareng ngudag babarengan pikeun pertumbuhan jangka panjang. Kaanggotaan kalebet spéktrum industri, ti maskapai dugi ka operator wisata dugi ka kelompok silaturahmi. Déwan Eksekutif diwangun ku Korsi, Présidén, sareng Kapala Eksekutif ti peuntas sektor perjalanan sareng pariwisata sadunya.

Organisasi sukarela, kapamimpinan WTTC masihan conto, nawiskeun waktos sareng sumberdaya berharga maranéhna pikeun mindahkeun kagiatan global ka hareup dina dunya anu robih ieu. Pamingpin industri diulem pikeun ngiringan Komite Eksekutif nangtung salaku katalis pikeun parobihan sareng kasadaran mendasar, ngamajukeun perjalanan anu aman sareng ngeuyeuban salami millennia anu bakal datang.

sendal® resorts

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalma anu bogoh ka pangalaman liburan anu paling romantis, Méwah Kalebet® di Karibia ngalangkungan 16 setting pantai na di Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, sareng Curacao bubuka dina April 2022. Ngayakeun 40 taun, perusahaan Resort sadaya-inklusif anu unggul nawiskeun langkung seueur kualitas tibatan anu sanésna di planet ieu. Sendal Resorts ekslusif kalebet tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Pernikahan anu Dicocogkeun. Sendal Resorts ngajamin katenangan sémah tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, langkah-langkah kasehatan sareng kaamanan perusahaan ditingkatkeun pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia ogé Jaminan Liburan Sandal énggal, program panyalindungan pakansi komprehensif anu nampilkeun jaminan industri-mimiti liburan gaganti gratis kalebet ongkos pesawat kanggo tamu anu kapangaruhan ku gangguan perjalanan patali COVID-19. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Resort Pantai anu berorientasi kulawarga. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan sendal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment