24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! pendidikan

Pendidikan Geografi Nasional: Perbankan di Mesir

Siaran pérs

 National Geographic Learning, mérek Cengage Group, dinten ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngiringan hubungan jangka panjang sareng Menteri Pendidikan Mesir, nyayogikeun kurikulum kelas 4-6 ka ampir tujuh juta murid di Mesir.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kemitraan National Geographic, anu bakal nganteurkeun bahan kelas cetak sareng digital, mangrupikeun bagian tina visi Menteri Pendidikan Dr. Dr Tarek Shawki's 2.0 pendidikan - transformasi skala pinuh sistem pendidikan Mesir taun 2030 - didukung ku fokus kana kaparigelan kahirupan, kréativitas, kritis pamikiran sareng kareueus Mesir. Kalayan langkung ti 20 juta murid didaptarkeundi K-12, Mesir ngagaduhan sistem pendidikan pangageungna di Wétan Tengah sareng Afrika. Nanging, pendidikan di Mesir henteu acan historis disaluyukeun sareng nyiapkeun murid anu ka 21 taunst kaahlian abad-ngarengsekeun masalah diperlukeun pikeun ngawangun karir bermakna.   

"Kami hoyong murid diajar salamina, sanés pikeun ujian," saur Dr Tarek Shawki, Menteri Pendidikan sareng Pendidikan Teknis Mesir. "Kami peryogi pasangan anu tiasa ngabantosan urang ngalengkepan murid ku katerampilan pikeun pagawéan sareng kasuksésan kahirupan kahareup, dimimitian dina umur dini. Kami milih Pembelajaran Geografi Nasional kusabab kontén, desain, sareng pedagogi leres-leres ngahirupkeun diajar pikeun siswa. ” 

Pikeun ngadukung transformasi pendidikan Mesir, National Geographic Learning nganteurkeun kurikulum pikeun Inggris, Studi Sosial, Kaparigelan Karir sareng Teknologi Informasi sareng Komunikasi (TIK). Kaahlian Karir sareng TIK khusus pisan pikeun visi Pendidikan 2.0 di Mesir, sabab ngenalkeun umur 10-12 taun ka seueur pagawéan anu aranjeunna henteu terang ngeunaan, sareng katerampilan anu diperyogikeun pikeun kasuksesan kahareup dina bidang éta. . 

"Menteri Pendidikan Mesir parantos nyandak pendekatan anu canggih pikeun nyiptakeun kurikulum anu pikaresepeun, mastikeun generasi saterusna ngembangkeun kanyaho, kaparigelan hirup, sareng nilai-nilai pikeun kasuksesan kahareup," saur Alexander Broich, Présidén Bisnis Global Cengage sareng Manajer Umum kanggo Bahasa Inggris Ngajar. "Di Cengage Group, kami yakin pisan kana perluna nyiapkeun mahasiswa pikeun kahirupan sareng padamelan. Tujuanana kami pikeun mastikeun murid henteu ngan siap gelar, tapi padamelan siap. Kamentrian Pendidikan Mesir leres-leres dijantenkeun sareng misi ieu, sareng kami bangga ngabantosan diajar, dina ngajantenkeun transformasi Pendidikan 2.0 inspirasional Dr. Shawki. ” 

Salian ti nyayogikeun kurikulum basa Inggris salaku bagian tina kemitraan, eusi TIK bakal disayogikeun dina basa Inggris sareng Arab pikeun ngabantosan diajar basa Inggris murid salaku bagian tina pendidikan sakola dasarna. 

"Kekecapan dina basa Inggris ogé ngagaduhan peran anu penting dina ngabantosan peserta didik di panjuru dunya pikeun pasar tenaga kerja," lanjut Broich. "Kami yakin satengah dunya bakal nyarios atanapi diajar basa Inggris dina 2030 sabab Inggris anu pinter mangrupikeun gerbang pikeun karir anu ngajangjikeun pikeun jutaan jalma di panjuru dunya."

Kurikulum nampilkeun urang Mesir anu inspirasional sareng Penjelajah Geografi Nasional pikeun ngabantosan terlibat, memotivasi sareng nuwuhkeun rasa bangga ka peserta didik Mesir. 

"National Geographic gaduh sajarah panjang ngeunaan panyinaran sareng mayungan kaajaiban dunya urang," saur Fred Hiebert, Arkeolog di Padumukan pikeun National Geographic Society, sareng anggota Déwan Penasihat Nasional Geografi Pembelajaran pikeun kamitraan Menteri Mesir. “Carita ngeunaan pangaruh sajarah manusa sareng budaya di planét urang mangrupikeun bagian tina warisan unik National Geographic. Teu aya conto anu langkung saé ieu tibatan liputan National Geographic di Mesir, salah sahiji budaya kontinyu anu pangkolotna anu dipikaterang. ” 

Hiebert teras nyarios, "Mitra ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun National Geographic pikeun naékkeun sora sareng ilmuwan lokal di Mesir."  

Sadaya sakola dasar di Mesir mimiti ngagunakeun kurikulum National Geographic Learning dina 9 Oktober, dimimitian ku kelas opat pikeun taun ajaran ayeuna, sareng ngembang ka kelas lima sareng kagenep salami dua taun ka payun.  

Ngeunaan National Geographic Learning

National Geographic Learning, mérek Cengage Group, mangrupikeun panerbit pendidikan terkemuka pikeun Pangajaran Bahasa Inggris sareng pasar pendidikan menengah di sadunya. Di National Geographic Learning, kami yakin yén peserta didik anu aktipitas sareng termotivasi bakal janten anu suksés, sareng kami ngararancang matéri kami ku cara ngadongéngkeun carita anu kacida interaktif anu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngajukeun konéksi ieu. Kanggo diajar langkung seueur, buka: eltngl.com.

Ngeunaan Grup Cengage 

Grup Cengage, perusahaan téknologi pendidikan global anu ngalayanan jutaan peserta didik, nyayogikeun produk sareng jasa digital anu berkualitas, anu ngalengkepan murid ku katerampilan sareng kompeténsi anu diperyogikeun pikeun siap-siap padamelan. Salami langkung ti 100 taun, kami parantos ngaktipkeun kakuatan sareng kabagjaan diajar ku eusi anu dipercaya, pikaresepeun, sareng ayeuna, platform digital terintegrasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment