Airlines Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Parobihan pesawat panumpang Airbus kana Pengangkut barang: Modél Layanan Peningkatan Penerbangan

Siaran pérs
Sine Draco Aviation Development Ltd. ("Sinus Draco") dinten ngumumkeun induksi prototipe A321-200 pesawat terbang di Ascent Aviation Services di Tucson, Arizona, pikeun konversi ti panumpang kana konfigurasi kargo. Kapal terbang bakal ditunjuk A321-200 SDF kalayan persetujuan Sertifikat Tipe Suplemén FAA diantisipasi dina 3rd saparapat 2022. 
Panumpang Sine Draco A321-200 SDF kana konversi angkutan barang nawiskeun solusi ékonomi anu optimal pikeun angkutan barang sempit salajengna. 

Konvérsi ieu kalebet pamasangan panto kargo dek utama anu ukuranana 142 inci ku jangkungna utama 86 inci, kompartemen kargo dek utama Kelas E kalayan opat belas posisi kontainer sareng sistem penanganan kargo Ancra Internasional. Kompartemen kargo anu langkung handap ogé tiasa nampung sapuluh wadah, kalayan A321 mangrupikeun jinis pesawat anu munggaran di kelas angkutan barang sempit ku kapabilitas ieu."Induksi prototype Sine Draco A321-200 SDF pikeun konversi mangrupikeun tonggak penting pikeun program kami," saur Chief Executive Officer Sine Draco, Alex Deriugin. "Sadaya komponén utama aya dina produksi sareng anu dijadwalkeun, gambar rékayasa sareng dokuméntasi téknis dina tahap terakhir parantosan, sareng bagian-bagian sareng pakakas sumping dina fasilitas Ascent unggal dinten. Induksi kapal terbang prototipe mangrupikeun puncak tina Téknik Sin Draco, Operasi sareng tim Ranté Pasokan kerja keras dina kerjasama anu caket sareng mitra industri urang. "Ascent Aviation Services bakal ngalakukeun konversi pesawat ku ngalengkepan kuli touch, perencanaan modifikasi sareng syarat pamariksaan. Pariksa pangropéa beurat parsial nembe réngsé dina pesawat prototipe sareng bakal réngsé salami modifikasi. 

Ascent ogé bakal nyayogikeun pangrojong sareng dukungan garis hiber salami program uji taneuh sareng hiber saatos konvérsi.

Dave Querio, Présidén sareng CEO Ascent Aviation Services nyatakeun, "induksi prototipe Sine Draco A321-200 SDF pesawat kana fase modifikasi na mangrupikeun cerminan anu jelas tina sadaya kerja keras anu dibébaskeun unggal dinten ku para ahli dina duanana Sine Draco sareng Ascent. Kuring ngabagjakeun sakumna tim Sine Draco pikeun nohonan tonggak tonggong ieu. Sadayana urang didieu di Ascent ngahormatan janten bagian tina kasuksésan anjeun sareng gumbira maju dina fase program modifikasi salajengna. ”
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment