24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Bahrain Ngabobol Warta Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Éropa ka Asia: Bahrain ngagaduhan Hub logistik Laut-ka-Udara panggancangna

Karajaan Bahrain parantos ngaluncurkeun hub logistik multi-modal régional paling gancang di daérah éta kalayan ngan ukur waktos perputaran 2 jam pikeun sadaya kontainer - hartosna produk tiasa sareng konsumén dina satengah waktos sareng 40% tina biaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Peluncuran "Bahrain Global Sea-Air Hub" ngamodalan duanana dina posisi strategis Bahrain di antawis pasar Éropa sareng Asia ogé jarakna ka pasar target régional ku ngadegkeun hub transhipment laut-udara multimodal anu paling épisién di daérah éta kalayan jangkauan global.

Pusat hubungana gumantung kana prosedur clearance anu dirampingkeun, logistik anu dioptimalkeun, sareng digitalisasi pinuh pikeun ngahontal waktos pamimpin tungtung-ka-ujung dina handapeun dua jam kanggo barang transit ti Bandara Internasional Bahrain ka Palabuhan Khalifa bin Salman, sareng sabalikna.

Keuntungan ieu diturunkeun kana pangirangan 50% dina waktos kalungguhan rata-rata dibandingkeun angkutan laut murni sareng pangirangan 40% dibandingkeun sareng angkutan udara murni. Sasuai, hub udara laut Bahrain ngajantenkeun alternatif anu berharga pikeun pabrik sareng panerus angkutan barang, khususna dina kontéks krisis pangiriman anu lumangsung.

Bahrain bakal masihan status Mitra dina prakarsa ieu ka sadaya pasar sacara global anu bakal ngamungkinkeun pikeun méré kasempetan ka perusahaan dumasar nasional na pikeun janten Kapercayaan Terpercaya di hub logistik laut-ka-hawa Global Bahrain.

Menteri Perhubungan sareng Telekomunikasi Bahrain, HE Kamal bin Ahmed nyarios:

"Peluncuran hub logistik Laut-ka-Udara Global ieu, anu panggancangna di Wétan Tengah, didieu di Bahrain mangrupikeun kasempetan nyata sanés ngan ukur pikeun perusahaan logistik global tapi ogé pikeun ékspor di sakumna dunya. Layanan ieu tiasa nyababkeun 40% hemat biaya dibandingkeun ngan ukur angkutan udara sareng 50% kali timbal langkung gancang tibatan angkutan laut murni. "

Anjeunna nambahan: "Kami ngan tiasa ngalakukeun ieu kusabab posisi unik kami, jarakna palabuhan kami, ogé régulator, operator sareng otoritas palabuhan anu damel babarengan sareng solusi pamrosésan digital canggih kami."

Hub ieu bakalan nyandak kamekaran sektor logistik Bahrain anu bakal masihan sumbangan pikeun langkung ngadiversifikasi ékonomi Karajaan. Bahrain non-minyak GDP pertumbuhan taun ka taun ngahontal 7.8% dina Q2 di 2021.

Biaya operasional dina sektor logistik 45% langkung handap di Bahrain dibandingkeun sareng pasar tatangga, sakumaha laporan KPMG 2019 "Biaya Ngalaksanakeun Usaha dina Logistik". Ieu nempatkeun Bahrain salaku tujuan anu pikaresepeun pikeun bisnis global sareng régional anu beroperasi dina sektor ieu.

Perkawis Menteri Perhubungan sareng Telekomunikasi (MTT)

Menteri Perhubungan sareng Telekomunikasi Bahrain (MTT) mangrupikeun badan pamaréntahan anu tanggung jawab ngembangkeun sareng pangaturan infrastruktur transportasi sareng sistem komunikasi Telekomunikasi.

Kalayan tujuan anu langkung saé pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sareng mempermudah gerakan jalma sareng barang ngalangkungan darat, laut, sareng angkutan udara saluyu sareng Visi Ékonomi 2030, MTT ditugaskeun ngembangkeun industri transportasi sareng telekomunikasi anu efisien sareng berkelanjutan pikeun ngadukung Karajaan. kamekaran ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment