24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
raramean film Investasi wartos jelema News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

John Wayne: Naon anu kajantenan ka Revolver na, holster rig, Majalah Kahirupan 1972?

John Wayne colt revolver

Révolver milik John Wayne sareng dianggo ku bintang Kulon dina sababaraha pilem anu nembe dijual $ 517,500 di Rock Island Auction Company (RIAC). Gen-gun Colt mimitina nampi perkiraan anu langkung handap sacara signifikan ku perusahaan lélang, tapi saatos netepkeun langsung, minat gancang tuwuh diantara para kolektor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Revolver Colt Single Action Army tiasa ditingali dianggo ku Wayne dina pilem sapertos leres GritHayam Jago Cogburn, sarta Para koboy, Antara séjén. 
  • Kalebet revolver éta nyaéta rols sarung Wayne, seueur dokumén anu ngoténtikasi, sareng salinan 1972 tina kahirupan majalah
  • Majalah Kahirupan kagungan Wayne dina sampul anu nganggo rig sareng bedil.

"Pasar koleksi parantos ngalaman kamekaran anu luar biasa dina sababaraha jinis," koméntar Présidén RIAC Kevin Hogan. "Nalika anjeun ngagabungkeun dua jinis éta, memorabilia Hollywood sareng senjata api kolektor, éta leres-leres tiasa ngundang sababaraha persaingan anu panas. Kami resep pisan pikeun consignor kami sareng gumbira yén pembeli kami percanten kami pikeun otentikasi barang-barang anu saé ieu. "

Tumuwuhna di pasar senjata kolektor terus eunteung jumlah penjualan anu seueur katingali dina sektor ritel. Lélang anu ditawarkeun Wayne's Colt revolver dilebetkeun kana kalénder RIAC pikeun minuhan paménta anu ningkat. Acara 3 dinten éta ngandung langkung ti 7,000 senjata api kolektor ditambah artefak militér, aksésoris, karya seni, sareng sadar langkung ti $ 8 juta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment