Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa Warta Méksiko Muter wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Gubernur AS ngabagéakeun dibuka deui wates pikeun pangunjung anu divaksinasi

Gubernur AS ngabagéakeun dibuka deui wates pikeun pangunjung anu divaksinasi
Gubernur AS ngabagéakeun dibuka deui wates pikeun pangunjung anu divaksinasi.
Ditulis ku Harry Johnson

Asosiasi Gubernur Nasional siap-siap damel sareng Administrasi pikeun mastikeun kasalametan sareng kasehatan warga urang bari ningkatkeun kagiatan ékonomi anu aya sareng perjalanan sareng perdagangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Departemen Kaamanan Dalam Negeri AS ngumumkeun bubuka wates AS pikeun individu divaksinasi bulan payun.
  • Sababaraha gubernur AS nyatakeun prihatin ka Administrasi ngeunaan pangaruh neraskeun larangan perjalanan wates ka konstituénna.
  • Pengumuman dinten Salasa mangrupikeun warta wilujeng sumping sareng léngkah kritis dina meredih pangaruh ékonomi ka masarakat kusabab COVID-19.

Kiwari, Asosiasi Gubernur Nasional (NGA) ngabagéakeun pengumuman ti Departemen Kaamanan Dalam Negeri (DHS) dina bubuka wates AS pikeun individu divaksinasi dimimitian bulan payun.

Usum panas ieu, sababaraha Gubernur nyatakeun perhatian ka Administrasi ngeunaan pangaruh anu teras tina watesan perjalanan wates dina konstituénna - seueur anu gaduh sareng karyawan usaha alit, kulawarga hoyong pisan neraskeun operasi.

Pengumuman dinten Salasa mangrupikeun berita wilujeng sumping sareng léngkah kritis dina meredih pangaruh ékonomi ka komunitas urang kusabab COVID-19. nga siap siap damel sareng Administrasi pikeun mastikeun kasalametan sareng kasehatan warga nagara urang bari ningkatkeun kagiatan ékonomi anu aya sareng perjalanan sareng perdagangan.

Upami parobihan ka hareup diperyogikeun, Gubernur nyauran Administrasi pikeun damel sareng nagara-nagara sareng daérah pikeun mastikeun yén panduan kawijakan nyandak pangaruh lokal pikeun komunitas.

Diadegkeun dina 1908, anu Asosiasi Gubernur Nasional (NGA) mangrupikeun organisasi bipartisan pikeun 55 Gubernur bangsa. Ngaliwatan NGA, Gubernur ngabagi prakték anu pangsaéna, ngungkulan masalah kapentingan nasional sareng nagara sareng ngabagi solusi inovatif anu ningkatkeun pamaréntahan nagara sareng ngadukung prinsip-prinsip féderalisme.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment