Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Cruising Kaluaran pencét

Viking Cruises: Naon anu anyar?

Siaran pérs

Viking dinten ayeuna ngumumkeun kapal laut na anu pang anyarna, Viking Saturn®, bakal ngiringan armada anu meunang penghargaan perusahaan di awal 2023.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Viking dinten ayeuna ngumumkeun kapal laut pang anyarna, Viking Saturnus®, bakal ngiringan armada anu kéngingkeun penghargaan perusahaan di awal 2023. Kapal adina tamu 930-sémah bakal nyéépkeun usum perawanana balayar tilu rancana perjalanan anyar di nagara Skandinavia sareng Nordik, kalebet dua perjalanan 15 dinten, Ikon Islandia, Greenland & Kanada, sareng  Islandia & Norwegia urang Arktik Explorer, sareng 29 dinten Greenland, Islandia, Norwegia & Cicih iinditanSalaku tambahan kana tilu rancana perjalanan anu anyar, Viking ogé ngumumkeun dinten ieu yén perusahaan bakal ngauihkeun 8 dinten anu populér Kaéndahan Pengetahuan Alam Islandia rancana perjalanan mimitian bulan Agustus 2023.

"Rébuan tamu anu balayar urang Wilujeng sumping pelayaran di Islandia usum panas kamari ieu ngaraos pangalaman saageung aranjeunna nyayogikeun peringkat tingkat catetan, "saur Torstein Hagen, Pupuhu Viking. "Rancana perjalanan anyar ieu cocog pikeun wisatawan anu panasaran sareng jalur tilas penjelajah Viking mimiti ka Islandia sareng tujuan Atlantik Kalér anu sanés anu dipikaterang ku kaindahan alamna. Kami ngarepkeun wilujeng sumping Viking Saturnus ka armada kami sareng nawiskeun tamu bahkan langkung seueur cara pikeun ngajalajah bagian unik dunya ieu dina kanyamanan. "

Anyar sareng Balik 2023 Itineraries Nordik:

  • Ikon Islandia, Greenland & Kanada (BARU) - Rancana perjalanan 15 dinten ieu dugi ka Islandia, Greenland sareng propinsi Kanada di Newfoundland sareng Nova Scotia. Balayar antara New York City sareng Reykjavik, sémah bakal kagum ku bentang gunung Pulo Westman, ngaraosan santai dina kahirupan di Djúpivogur, sareng jalan-jalan di kota-kota anu saé sapertos Seydisfjördur sareng Akureyri.
  • Islandia & Norwegia urang Arktik Explorer (BARU) - Dina perjalanan 15 dinten ieu, sémah bakal mendakan kahirupan di belah kalér jauh salami perjalanan ngalangkungan Arktik Circle sareng sapanjang pantai anu jauh di Norwégia sareng Islandia. Saatos mikaresep sapeuting di Viking SaturnusPalabuhan bumi Bergen, nuturkeun tapak suku Vikings nalika anjeun ka Honningvåg's North North Cape sareng ngajajah Longyearbyen, anu mangrupikeun langkung beruang kutub tibatan jalma-jalma.
  • Greenland, Islandia, Norwegia & Cicih (BARU) - Tamu ogé tiasa milih ngagabungkeun dua rancana perjalanan anyar ieu pikeun pelayaran epik 29 dinten. Miang ti tilas kota Hanseatic League di Bergen, tamu bakal ngambah jalur Vikings ngalangkungan nagara Skandinavia di Norwégia, Islandia sareng Greenland sateuacan jalan ka Kanada sareng nyimpulkeun di New York.
  • Kaéndahan Pengetahuan Alam Islandia- Balik deui dina 2023, perjalanan 8-dinten ka-XNUMX ieu sareng Reykjavik populér ngajajah pantai megah Islandia. Balayar dina Viking Star®, sémah bakal karandapan kaéndahan alam anu teu aya tandinganna, nyaksian curug curug sareng lanskap fjord anu murni. Nuturkeun léngkah-léngkah penjelajah anu berani Leif Eriksson, niténan satwa lokal sareng neuleumkeun diri anjeun di alam.

Kapal laut Viking ngagaduhan tonase kotor 47,800 ton, kalayan 465 ruang angkasa anu tiasa nampi 930 tamu. Armada sagara anu meunang penghargaan Viking kalebet Viking Star®Laut Viking®,Viking Sky®,Viking Orion®, Viking Jupiter®jeung Viking Venus®. Viking Mars®jeungViking Néptunus®bakal ngiringan armada dina 2022; Viking Saturnus bakal ngiringan dina awal 2023. Diklasifikasikeun ku Cruise Critic salaku "kapal alit," armada sagara Viking nampilkeun desain Skandinavia modéren kalayan sentuhan elegan, rohangan anu caket sareng perhatian kana detil. Sorotan kalebet:

  • Sadaya Staterooms Veranda: Tamu tiasa milih ti lima kategori stateroom, mimitian ti 270 sq. Ft. Veranda Staterooms, sadayana kalayan veranda pribadi, pemandangan tujuan sareng fasilitas premium anu kalebet ranjang ukuran raja sareng seprei méwah, pacilingan ageung proporsional, layar datar interaktif ageung LCD TV kalayan film-on-demand, Wi-Fi gratis sareng kamar mandi anu meunang penghargaan kalayan pancuran ageung, premium Freyja® produk mandi na lanté manaskeun.
  • Suite Explorer: Kapal-kapalna ngagaduhan 14 Explorer Suites, anu mangrupikeun dua kamar suite mimitian ti 757 dugi ka 1,163 sq. Ft. Kalayan pandangan anu jembar ti veranda swasta, ogé fasilitas anu paling penting sareng kaistiméwaan dina kategori naon waé anu aya di kapal, Explorer Suites nawiskeun tempat suci utama kanggo tamu.
  • Dua Pilihan Kolam Renang: Salaku tambahan kana Kolam renang Utama kalayan hateup anu tiasa ditarik anu ngamungkinkeun usum ngojay, kapal-kapal kasebut nampilkeun Infinity Pool anu munggaran anu didukung kaca di buritan, ngamungkinkeun para tamu ngojay dikurilingan tempat anu dituju.
  • LivNordic Spa: Luyu sareng warisan Nordik Viking, The Spa dina kapal didesain ku filsafat kabugaran holistik Skandinavia dina émut — ti tradisi abad ka-lami ka sauna ka Salju Grotto dimana kepingan salju turun lembut tina siling ngalangkungan hawa tiis. 
  • Explorers 'Lounge sareng Mamsen's: Bagikeun cocktail sareng rerencangan. Ngalangkungan sarapan Norwegia sareng buku sajarah bahari. The Explorers 'Lounge sareng réstoran gourmet Mamsen mangrupikeun rohangan anu raoseun ayana dina bow kapal sareng didesain kanggo ngawakilan sumanget Skandinavia pikeun rélaxasi lengkep sareng ngagumkeun pandangan anu nyapu ngalangkungan windows jangkung duaan.
  • The Wintergarden: Sémah anu milarian katenangan bakal mendakannana di Wintergarden. Dina rohangan anu elegan ieu handapeun kanopi kai Skandinavia anu ditata, sémah tiasa nyenangkeun dina jasa tuang siang.
  • Pilihan makan: Kapal Viking nawiskeun delapan pilihan tuang, sadayana henteu nganggo biaya atanapi biaya tambahan — tina tuangeun alus di The Restaurant, anu ngaladénkeun tilu tuangeun lengkep sareng sababaraha pilihan kuliner, sareng World Cafe, anu ngagaduhan ongkos internasional sareng spesialisasi régional kalebet sushi sareng bar kadaharan ti laut - pikeun pangalaman makan alternatif anu raket dina The Chef's Table, anu nawiskeun menu raos sababaraha kursus sareng pasangan anggur, sareng Manfredi's, anu ngagaduhan pasta anu énggal sareng karesep Italia. Pool Grill ngahususkeun kana burger gourmet, sedengkeun tèh sareng scones siang sayogi di Wintergarden. Mamsen nyayogikeun harga ala ala Norwegia, sareng layanan kamar 24 jam gratis ngamungkinkeun sadaya tamu ngaraosan seueur piring tanda tangan dina kamar anu raoseun. Salajengna, ku sababaraha pilihan pikeun tempat linggihan luar nalika tuang, kapal laut Viking nawiskeun paling al fresco tuangeun di laut. Salaku tambahan, Méja Dapur ngahususkeun kana masakan régional ti pasar ka méja.
  • Pengayaan Budaya: Pangalaman Viking ti kapal ka pantai dirancang pikeun aksés anu teu aya bandingna sareng pengayaan budaya. Ahli Sejarah Warga Viking nganteurkeun atikan sajarah sareng budaya tingkat luhur khusus pikeun perjalanan, nawiskeun wawasan anu teu berharga pikeun sajarah beunghar tujuan éta. Dosén Tamu anu ahli dina bidangna masihan terang kana seni tujuan, arsitektur, musik, geopolitik, alam dunya sareng seueur deui. Pertunjukan Tujuan mangrupikeun seni pagelaran budaya anu paling ikonik di daérah — naha opera Italia atanapi Fado Portugis. Musisi Klasik Warga-pianis, gitaris, biola sareng flautis-ngalakukeun komposisi klasik sapanjang kapal. Sareng Kelas Kulinér dina Dapur Meja, sakola masak onboard Viking, fokus kana asakan daérah.
  • Ilham Nordik: Komo detil anu pangleutikna nyandak inspirasi aranjeunna tina sumanget penjelajah Viking asli, ngagambarkeun tradisi Nordik anu jero pisan. Séréal kai entéh, némpél batu tulis sareng jati, kapur Swédia sareng juniper seungit nembongan sapanjang rohangan umum sareng Spa. Desain Clinker-diwangun tina Viking Bar kaca spion gaya pangwangunan Viking Longships aslina. Pusat Warisan Viking nyayogikeun sajarah sareng kontéks ti Jaman Viking. Sareng karakter ti Mitologi Norse sacara subtly dilebetkeun kana desain, nyayogikeun tamu panasaran ku inspirasi pikeun ngajajah warisan Nordik Viking.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment