24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta kuliner kabudayaan raramean Hong Kong Ngarobih Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja Warta Ngabobol Singapura piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

10 kota pangsaéna pikeun kahirupan wengi murid di dunya

10 kota pangsaéna pikeun kahirupan wengi murid di dunya
10 kota pangsaéna pikeun kahirupan wengi murid di dunya.
Ditulis ku Harry Johnson

Siswa wengi di luar mangrupikeun bagian tina pangalaman universitas, ti minggu munggaran anjeun salaku anu langkung seger dugi ka ledakan pasca ujian. Teu heran yén kahirupan wengi mangrupikeun hal anu penting nalika mutuskeun dimana diajar. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Montreal kaluar salaku kota global anu pangsaéna pikeun mahasiswa berkat biaya hirup anu lumayan, pilihan pikeun kahirupan wengi sareng inklusifitas.
  • Adegan wengi di Tokyo ngagaduhan seueur pilihan pikeun siswa anu gaduh total 1,068 klub wengi. 
  • New York City ngagaduhan ampir satengah jumlah klub tibatan dua top, tapi anu paling LGBTQ + bar global.

Nalika jam mogok sareng lampu pareum, sababaraha kota anu paling ikon di dunya hirup. Ahli wisata parantos ngaanalisis kota-kota universitas sareng kota-kota di panjuru nagara pikeun nangtoskeun lokasi anu pangsaéna pikeun wengi mahasiswa dumasar kana kasaimbangan antara getaran anu saé sareng harga inuman anggaran.

10 Kota Pangsaéna Pikeun Siswa

Bumi pikeun langkung ti 200,000 siswa sareng 35,000 mahasiswa internasional, Montréal kaluar di luhur salaku kota global anu pangsaéna pikeun mahasiswa berkat biaya hirup anu lumayan, pilihan pikeun nightlife sareng kaaslian. 

pangkatparasaannagaraSkor Gemblengna
1MontréalKanada6.79
2Londonkarajaan Inggris6.77
3Champaign, IllionisAmérika Sarikat6.69
4Ithaca, New YorkAmérika Sarikat6.62
5Madison, WisconsinAmérika Sarikat6.62
6Durham, Propinsi Sulawesi TenggaraAmérika Sarikat6.55
7Oxfordkarajaan Inggris6.26
8Pittsburgh, PennsylvaniaAmérika Sarikat6.12
9TorontoKanada6.12
10Ann Arbor, MichiganAmérika Sarikat6.09

London mangrupikeun kota anu pangsaéna kadua pikeun kahirupan wengi murid 

Siswa wengi di luar mangrupikeun bagian tina bagéan pangalaman universitas, ti minggu munggaran anjeun salaku langkung seger kana blowout post-exam. Éta henteu heran éta nightlife mangrupikeun hal anu penting nalika mutuskeun dimana diajar. 

Sacara umum, siswa ningali kasaimbangan antara getaran anu saé, harga inuman anggaran, sareng gaduh sababaraha pilihan. 

10 Kota Top Pikeun Siswa Pesta:

pangkatparasaannagaraJumlah Klub MalamBiaya Rata-rata Bir (500ml)Rata-rata Biaya Koktail
1TokyoJepang1,068$ 4.35 / £ 3.19$ 14.99 / £ 11.00
2Londonkarajaan Inggris1,053$ 6.81 / £ 5.00$ 16.35 / £ 12.00
3Kota New York, New YorkAmérika Sarikat593$ 7.64 / £ 5.61$ 19.08 / £ 14.00
4ParisPerancis407$ 7.55 / £ 5.54$ 14.99 / £ 11.00
5ChicagoAmérika Sarikat348$ 5.38 / £ 3.95$ 14.99 / £ 11.00
6Los Angeles, CaliforniaAmérika Sarikat249$ 6.85 / £ 5.03$ 14.99 / £ 11.00
7Edinburghkarajaan Inggris186$ 7.39 / £ 4.25$ 12.26 / £ 9.00
8TorontoKanada172$ 5.46 / £ 4.01$ 10.90 / £ 8.00
9Austin, TexasAmérika Sarikat172$ 4.89 / £ 3.59$ 10.90 / £ 8.00
10Seattle, WashingtonAmérika Sarikat156$ 4.48 / £ 3.29$ 14.99 / £ 11.00
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment