Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos jelema piknik News Kawat Wisata

Kamar Dagang Indo-Jerman ngumumkeun Anggota Panitia Anyar

Kamar Dagang Indo-Jerman

Kamar Dagang Indo-Jerman (IGCC) dinten ngumumkeun pengangkatan Puneet Chhatwal, Diréktur Managing & Chief Executive Officer, India Hotels Company (IHCL), salaku Présidén anyar Kamer. Pimpinan bisnis global anu berpengalaman, Puneet Chhatwal ngambil alih kendali ti Présidén anu kaluar, Kersi Hilloo (Managing Director Fuchs Lubricants India).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. IGCC ogé nunjuk Wakil Présidén sareng Bendahara anu anyar pikeun panitia na.
  2. Jérman mangrupikeun pasangan dagang panggedéna di EU sareng investor asing anu ka 7 di India.
  3. IGCC mangrupikeun Kamar Bi-Nasional Jerman (AHK) panggedéna di luar negeri, sareng Kamar Dagang pangageungna di India kalayan langkung ti 4,500 perusahaan anggota di séktor anu beragam.

IGCC ogé ngumumkeun pengangkatan anggota panitia anyarna, Anupam Chaturvedi (Diréktur & Kapala Perwakilan DZ BANK India) salaku Wakil Présidén, sareng Kaushik Shaparia (CEO Deutsche Bank India) salaku Bendahara.

Diomongkeun dina kasempetan éta, Puneet Chhatwal, MD sareng CEO, IHCL nyarios: "Mangrupikeun kahormatan pikeun kapilih janten Présidén, sareng kami ngarepkeun nyandak misi IGCC janten katalis penting pikeun promosi hubungan bisnis antara India sareng Jérman. Di jaman ayeuna, aya kabutuhan anu langkung ageung pikeun kolaborasi global, sareng kami bakal tetep ngadukung perusahaan anggota kami dina nyiptakeun langkung seueur kasempetan, ningkatkeun keterlibatan sareng nganteurkeun nilai. "

Nyarios perkawis janjian énggal, Stefan Halusa, Diréktur Jéndral, IGCC, nyatakeun: "Kami ngabagéakeun anggota panitia énggal pikeun IGCC sareng ngarepkeun sumbangan anu teu ternilai aranjeunna. Kami yakin yén Mr. Chhatwal, dina peran salaku Présidén, bakal nyandak pangalaman antar budaya sareng pamahaman unik bisnis di Jérman sareng India. Jérman mangrupikeun pasangan dagang panggedéna di EU sareng investor asing anu ka 7 di India. Ieu bakal masihan urang kasempetan ngajajah daérah énggal pikeun kamekaran ékonomi bari ngamangpaatkeun kakuatan duanana nagara. "

Puneet Chhatwal ngagaduhan pangalaman global ampir opat dasawarsa. Anjeunna ayeuna nuju kapala perusahaan silaturahmi Asia Kidul panggedéna sareng paling iconic, IHCL. Sateuacan ieu, anjeunna parantos nyepeng kalungguhan kapamimpinan di Jérman, sareng Éropa. Anjeunna ogé Présidén Asosiasi Hotel di India sareng Pupuhu Panitia Nasional CII ngeunaan Pariwisata.

IGCC mangrupikeun lembaga anu dipihormat pisan di India sareng Jérman. Éta Kamar Jerman Bi-Nasional (AHK) panggedéna di luar negeri, sareng Kamar Dagang pangageungna di India kalayan langkung ti 4500 perusahaan anggota di séktor anu beragam. Sakitar 1,800 perusahaan Jérman aktip di India, nyayogikeun langkung ti 500,000 padamelan di nagara éta.

Didirikeun taun 1956, Kamar Dagang Indo-Jérman (IGCC), organisasi nirlaba kalayan 65 taun nguatkeun kemitraan ayeuna aya di 6 lokasi di India sareng hiji di Jérman. Éta nawiskeun seueur jasa sapertos Milarian Mitra Usaha, Formasi Perusahaan, Naséhat Hukum, Rekrutmen SDM, Pamasaran sareng Merek, Pameran Perdagangan, Inpormasi sareng Pangetahuan-Tukeuran ngalangkungan Publikasi, Delegasi sareng Acara, ogé Pelatihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment