Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Gedong Nagara Kakaisaran pikeun Feature Pop-up Vendors Pikeun Ngagungkeun 90 Taun

Ditulis ku jelema nu nyunting

Pabrik bir karajinan anu meunang panghargaan ti lingkungan Bronx's Port Morris bakal ngical opat bir pilihan - Amérika Pale Ale, World Gone Hazy IPA, Smile My Guy IPA, sareng Das Bronx Oktoberfest - tina karanjang 90-an khusus di Empire State Building's 86th lantai.

Dina taun ka-90 na, Empire State Building (ESB) kedah seueur roti bakar nalika nyandak Oktoberfest kana Observatorium Lantai 86th anu iconic na sareng Bronx Brewery unggal dinten Kemis dugi dinten Sabtu, 14-30 Oktober ti 5-9 pm Tanda pop-up pertama kalina dina sajarah gedong yén inuman bakal disayogikeun dina Pengalaman Pengamatan.

"Kami neraskeun perayaan 90-an Gedong Anu Terkenal di Dunya ieu ragrag dina kamitraan sareng Bronx Brewery favorit lokal," saur Jean-Yves Ghazi, présidén Observatorium Gedong Empire State. "Kalayan panerapan kualitas lingkungan jero rohangan anu ngarah di industri kami, tamu kami tiasa nampi paméran digital anu anyar anu dibayangkeun deui, percanten kalayan percaya diri sateuacan aranjeunna bersantai sareng inuman magrib sareng 360-gelar anu paling spektakuler, pandangan terbuka di New York Kota tiasa nawiskeun. ”

Nagara Empire State Building urang sorangan Grill and Bar bakal nawiskeun kéju kéju ala NY $ 10 sasarengan pilihan tukang bir. Bronx Brewery mangrupikeun padagang kadua dina program pop-up Observatorium gedong saatos bulan Agustus anu suksés sareng My Cookie Dealer.

"Kami bangga ngiringan kakuatan sareng Empire State Building kanggo ngagungkeun Oktoberfest di jantung kota New York," saur Sean Valenti, juru bicara Bronx Brewery. "Karya urang aya di lingkungan masarakat, kreativitas, sareng inklusifitas, anu mangrupikeun hal-hal anu aya dina pikiran nalika urang mikirkeun Empire State Building."

Sémah disarankeun kanggo nguseup inuman na dina Observatorium Lantai 86 anu ikonik sareng poto poto sareng #PopUpTop kanggo kasempetan kanggo dipajang dina saluran sosial ESB. Pop-up bulanan ka payun di Observatorium Gedong Empire State bakal diumumkeun nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment