Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema Ngawangun deui Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Tahap diatur Gaya Saudi! 1000+ Pikiran Ahli pikeun ngaléngkahkeun Tren Anyar pikeun Pariwisata Dunya

FII

Investasi dina Kamanusaan, aksi sareng hasil mangrupikeun bahan penting anu ditetepkeun ku Menteri Pariwisata Saudi Arabia pikeun dunya. Arab Saudi ngundang 1000+ pamimpin pariwisata anu paling cerah sareng paling berpengaruh pikeun Future Investment Initative anu bakal datang di KAICC di Riyadh, 26-28 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Masa Depan Inisiatif Investasi dumasarkeun di Riyadh sareng kantor-kantor di daérah sanés dunya.
  • 26-28 Oktober, 2021 mangrupikeun acara ulang taun ka 5 anu judulna "Invest in Humanity" di Tempat éta nyaéta Hotel Ritz-Carlton sareng King Abdulaziz International Conference Cente (KAICC) di Riyadh di Saudi Arabia
  • Menteri Pariwisata Saudi Arabia ngundang 1000+ pamimpin pariwisata, kaasup menteri pariwisata ti sakumna dunya, pikeun netepkeun tahap pamulihan pariwisata global, investasi sareng tindakan.

Arab Saudi badé kaluar, sareng sakumaha anu ditingalikeun sababaraha kali dina krisis COVID-19, Menteri Pariwisata Karajaan HE Ahmed Al-Khateeb ayeuna nambihan waktos pariwisata dina diskusi. Anjeunna ngajak 1000+ pamimpin pariwisata ti sektor publik sareng swasta kana acara FII anu bakal datang di Riyadh.

Ku sadayana standar, FII janten tina diskusi "Investasi dina Kamanusaan" kana trendetter anu dieusi ku aksi pikeun perjalanan sareng pariwisata global.

Kaping 26 Méi 2021, Menteri Pariwisata Saudi anu sami masihan visi na ngeunaan pariwisata global, nalika anjeunna ngayakeun KTT Pamulihan Pariwisata ku Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO)

6 bulan ka hareup muncul Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jénderal UNWTO ningali FII di Riyadh langkung seueur salaku persaingan sareng nyebat Kongrés Pariwisata Dunya UNWTO di Barcelona langsung bentrok sareng tanggal anu parantos ditangtukeun ku FII di Riyadh.

Thtaktik anu sami dianggo nalika UNWTO ngatur rapat penting dina waktos anu sami WTTC kagungan gempungan global na dina Méi di Cancun, Mexico.

UNWTO kalakuan murangkalih

eTurboNews naros dina April naha ieu dilakukeun pikeun KTT WTTC gagal? Naha UNWTO ngarencanakeun bersaing sareng prakarsa Saudi Arabia? Pernyataan turun-ka-bumi bakal nyarios: UNWTO paripolah murangkalih.

Utusan sareng menteri UNWTO anu diulem ka Barcelona parantos bébéja eTurboNews anjeunna atanapi anjeunna badé angkat ka Arab Saudi.

Naon Prakarsa Investasi Mangsa (FII)?

Inisiatif Investasi Mangsa (FII) mangrupikeun platform internasional pikeun debat anu dipimpin ku ahli diantara pamimpin global, investor, sareng inovator kalayan kakuatan pikeun ngawangun masa depan investasi global. Fokusna nyaéta ngamangpaatkeun investasi pikeun ngajalankeun kasempetan kamekaran, ngaktipkeun inovasi sareng téknologi ngaganggu, sareng ngatasi tantangan global.

Institut FII difokuskeun kana lima daérah:

  • Kacerdasan buatan
  • pendidikan
  • Palayanan Kaséhatan
  • Robotics
  • Kelestarian.

    Ku ngarahkeun usaha sareng sumber daya kana bidang ieu, FII yakin yén aranjeunna tiasa nyiptakeun pangaruh positip pikeun kamanusaan.

PIKIR, XCHANGE, ACT

FII Institute diwangun dina tilu pilar - THINK, XCHANGE, ACT - ngalangkungan tujuan urang ngudag tujuan urang tina yayasan ESG anu kuat. Pilar THINK nguatkeun pikiran paling caang di dunya pikeun ngaidentipikasi jalan anu pangsaéna pikeun masa depan anu langkung cerah.

Pilar XCHANGE nyiptakeun platform dimana para ahli, inovator, pamimpin, sareng investor ngariung babarengan pikeun ngabagi élmu sareng kolaborasi nuju perobihan. Tungtungna, tihang ACT milarian sareng invests dina téknologi inovatif ngajangjikeun solusi global-nyata anu relevan.

Pembeda anu sanés di FII Institute nyaéta keukeuh kana prinsip ESG anu adil, inklusif salaku jalan ka hareup pikeun kelestarian global sareng masa depan anu langkung cerah. Kami narékahan pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan sareng ningkatkeun panerapan standar ESG sareng janji pikeun sacara tanggung jawab ngatur kagiatan lingkungan, sosial, sareng pamaréntahan urang pikeun nuturkeun prinsip-prinsip éta.

Pembeda konci FII Institute sareng inisiatip anu sami dina tindakan. FII nyandak upaya anu didorong ku panilitian diluar ruang lingkup anu biasa ku cara nyandak tindakan ngalangkungan investasi dina solusi dunya-hareup anu bakal datang.

FII dipikanyaho vokal dina nyorong masarakat global pikeun ngalakukeun tindakan, nyiptakeun platform anu didorong ide, teras ngamankeun investasi pikeun ngajantenkeun aranjeunna kanyataan.

Ringkesna, misi FII Institute nyaéta ngatur sareng ngaktipkeun ideu pikeun méréskeun tantangan anu paling penting dina dunya ngaliwatan téknologi canggih sareng sustainable.

Acara Investasi dina Kamanusaan anu bakal datang sok ngagaduhan dua sési pariwisata khusus anu kadaptar:

  • Kartu pos ti payun, nanem modal pariwisata berkelanjutan.
  • Perjalanan bisnis sareng luang pikeun dunya anu berkelanjutan.
  • Dina nambihan 1000+ pamimpin pariwisata kana diskusi FII, industri perjalanan ngagaduhan jaringan sareng ruang ruang bagi pamimpin pikeun ngiringan sapertos acara sanésna saprak pandemi kasebut pecah.

    Déwan Wali pikeun FII:

    jelema nu ngomong

    HE Yasir Al-Rumayyan

    Gubernur PIF, Pupuhu Saudi Aramco Saudi Arabiajelema nu ngomong

    HRH Putri Reema Bint Bandar

    Duta KSA ka Amérika Serikat Arab Saudijelema nu ngomong

    Anjeunna Sénator Matteo Renzi

    Sénator Italia pikeun Florence sareng tilas Perdana Menteri Italiajelema nu ngomong

    HE Mohamed Al Abbar

    Pendiri & Ngatur Diréktur EmaAR kagungan Émirat Arabjelema nu ngomong

    Dr Peter H. Diamandis

    Pendiri X-Prize Foundation & Singularity University USAjelema nu ngomong

    Profésor Tony Chan

    Présidén King Abdullah University of Science and Technology (KAUST)

    ASjelema nu ngomong

    ProfessorAdah Almutairi

    Professor Kimia Farmasi, Universitas California (UCSD) Saudi Arabiajelema nu ngomong

    Nyitak Friendly, PDF & Email

    Ngeunaan nyeratna

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
    Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

    Leave a Comment