24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Fiji Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos Ngawangun deui resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Resort Jean-Michel Cousteau, Fiji Ayeuna ngabagéakeun Wisatawan Dimimitian tanggal 1 Désémber

Resort Jean-Michel Cousteau, Fiji
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji, tujuan méwah petualangan eko-petualangan di Pasipik Kidul, parantos langkung siap ngabagéakeun sémah anu munggaran saatos sasih ditutup sareng wisatawan internasional, kusabab pandemi éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Resor eko-méwah di Pulo Vanua Levu di Pasipik Kidul nawiskeun hiji petualangan sareng pangalaman hiji-hiji-hiji.
  2. Pembukaan anu diarepkeun nuturkeun berita yén Fiji ngarepkeun dibuka deui pikeun palancong internasional (kalebet wisatawan ti Amérika Serikat) ti mimiti Nopémber.
  3. Staf resort sapinuhna divaksinasi, dilatih, sareng komitmen pikeun ngaleungitkeun standar pangluhurna standar kaamanan sareng sanitasi Covid-19.

Tempatna dina énklop tropis anu éksklusif, subur di Pulo Vanua Levu anu nyanghareup ka perairan anu tenang di Teluk Savusavu, Resor Jean-Michel Cousteau mangrupikeun pangungsian anu salah-sahiji-pikeun-pasangan pikeun kulawarga, kulawarga, sareng wisatawan anu nyayogikeun milari rélaxasi, petualangan, sareng ngecas méwah saatos sasih tetep di caket bumi.

Pembukaan anu diarepkeun nuturkeun berita yén Fiji ngarepkeun dibuka deui pikeun palancong internasional (kalebet wisatawan ti Amérika Serikat) ti mimiti Nopémber sareng Qantas bakal ngamimitian jasa ti Australia dina bulan Désémber. Calon tamu di Amérika Serikat tiasa mesen reservasi ku nelepon (800) 246-3454 atanapi ngirim email [email dijaga], sareng tamu anu sumping ti Australia tiasa mesen ku nelepon (1300) 306-171 atanapi ku ngirim email [email dijaga].

"Kami bungah ngabagéakeun deui sémah urang sareng babaturan anu balik ka Resor Jean-Michel Cousteau, "Saur Bartholomew Simpson, General Manager of Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji. "Kami henteu sabar pikeun ningali kabagjaan dina rupa aranjeunna sareng ngadangu seuri nalika aranjeunna sakali deui nganjang ka Pulo Jawa kami pikeun mikaresep sareng ngajajah keajaiban alam anu luar biasa tina tujuan Pasifik Kidul kami. Salami waktos anu saé ieu saacanna pernah aya dina sajarah urang, staf resort kami damel teu kendat ngajaga kaindahan harta sareng ngajaga komitmen urang ka lingkungan. Kami siap nyayogikeun tamu pikeun liburan anu pikaresepeun anu berkesan. ”

Tamu anu balik sareng anu milari petualangan énggal bakal gaduh kasempetan bobo dina kahirupan Fiji anu asli, teuleum di sababaraha perairan anu paling indah di dunya, snorkel santai sareng ngajajah daérah ngalangkungan kayak laut, atanapi kabur ka pulau swasta pikeun piknik . Sémah ogé tiasa nganjang ka bakau, kebon mutiara, désa Fiji anu otentik, atanapi leumpang ngaliwatan hutan hujan tropis sareng mendakan curug anu disumputkeun.

Tamu anu bungsu bakal kasohor ku kunjungan ka Bula Club, klub budak anu meunang penghargaan di resor, dimana aranjeunna bakal nyéépkeun waktos pikeun ngajalajah sareng diajar ngeunaan dunya di sakurilingna ngalangkungan kaulinan sareng kagiatan outdoor. Barudak umur 5 taun ka handap ditugaskeun embanna nyalira salami aranjeunna cicing; sareng murangkalih umur 6 dugi ka 12 gabung sareng kelompok alit anu dipimpin ku sobat.

Staf Resort Jean-Michel Cousteau Resort parantos divaksinasi pinuh, dilatih sareng komitmen pikeun ngalangkungan tingkat pangluhurna standar kaamanan sareng sanitasi Covid-19 bari nyayogikeun palayanan palanggan anu ramah sareng ngabagéakeun. Staf bakal nyambut tamu kalayan panutup raray, sareng dina sababaraha kasus sarung tangan, bari mastikeun jarak sosial sareng fisik. Salaku tambahan, sadaya daérah sentuh tinggi bakal diberesihan sareng sering di sanitasi. 

Salaku tambahan, Pariwisata Fiji nembé nyiptakeun "Perawatan Komitmen Fiji, "Program anu nampilkeun protokol kaamanan, kaséhatan sareng kabersihan anu ditingkatkeun pikeun dunya paska-pandemi nalika nagara éta siap-siap muka deui parigel pikeun palancong. Program anu dirancang pikeun ngabantosan panyebaran COVID-19, parantos disambut ku langkung ti 200 resor kapuloan, operator wisata, réstoran, tempat wisata sareng seueur deui.

Sémah tiasa mesen kalayan "tengtrem dina pikiran" sabab Resort di nawiskeun kalenturan tambahan sareng genah kanggo sadaya reservasi énggal. Resort parantos nyiptakeun "Periode Gratis Deposit" dugi ka 30 dinten saatos perbatasan dibuka deui antara Fiji sareng nagara anjeun cicing, detil lengkep tiasa dipendakan Ieuh.

Pikeun reservasi sareng inpormasi lengkep ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort, mangga buka: fijiresort.com.

Ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort

Pangajén-unggul Resor Jean-Michel Cousteau mangrupikeun salah sahiji tujuan pakansi anu paling kasohor di Pasipik Kidul. Lokasina di Pulo Vanua Levu sareng diwangun dina lahan 17 héktar, Resort méwah nyanghareup ka perairan anu damai di Teluk Savusavu sareng nawiskeun ngewa ekslusif pikeun pasangan, kulawarga, sareng wisatawan anu palih milarian perjalanan pangalaman ditambah ku méwah asli sareng budaya lokal. Jean-Michel Cousteau Resort nawiskeun pangalaman liburan anu teu kapohokeun anu diturunkeun tina kaéndahan alam di Pulo Jawa, perhatian pribadi, sareng kahaneutan pagawé. Resor anu tanggung jawab lingkungan sareng sosial nawiskeun sémah rupa-rupa fasilitas, kalebet desain khusus atap jerami, desain kelas dunya, antrian kagiatan rekreasi, pangalaman ékologis anu teu aya tandinganna, sareng rupa-rupa perawatan spa anu diideuan ku Fiji.

Ngeunaan Canyon Equity LLC.

nu Grup Perusahaan Canyon, anu ngagaduhan Resort, kantor pusatna di Larkspur, California, didirikeun dina Méi 2005. Mantra na nyaéta pikeun ngaakuis sareng ngembangkeun resor mérek ultra-méwah leutik di tujuan anu unik kalayan komponén padumukan alit nyiptakeun rasa komunitas anu élektik tapi cocog pisan dina unggal tujuan . Kusabab dibentukna taun 2005 Canyon parantos nyiptakeun portopolio resort anu ngajentul, di lokasi mimitian ti perairan pirus Fiji, dugi ka puncak Yellowstone anu luhur, ka koloni seniman Santa Fe, sareng di Canyons di beulah kidul Utah.

Portopolio Grup Canyon ngalangkungan sipat ikon sapertos Amangiri (Utah), Amangani (Jackson, Wyoming), Four Seasons Resort Rancho Encantado (Santa Fe, New Mexico), Jean-Michel Cousteau Resort (Fiji), sareng Dunton Hot Springs, (Dunton , Colorado). Sababaraha kamajuan anu anyar ogé dilakukeun di lokasi sapertos Semenanjung Papagayo, Kosta Rika, sareng Hacienda anu umurna 400 taun di Méksiko, sadayana ditakdirkeun pikeun masihan pernyataan hébat dina pasar khusus perjalanan internasional ultra-mewah nalika masing-masing diluncurkeun . 

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment