24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Industri silaturahmi Hotél & Resor resorts

Club Wyndham Flynns Beach Resort ukuranana dua kali

Siaran pérs

Klub Wyndham Flynns Beach siap-siap nyandak langkung seueur palancong ka daérah Port Macquarie. Port Macquarie mangrupakeun kota basisir di daérah pamaréntah daérah Port Macquarie-Hastings. Tempatna di Mid North Coast of New South Wales, Australia, sakitar 390 km kaléreun Sydney, sareng 570 km kiduleun Brisbane, Australia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangwangunan Club Wyndham Flynns Beach nambihan 53 hiji ka opat kamar tidur, sareng 20 ditunjuk salaku Deluxe, 25 salaku Grand, sareng dalapan salaku Présidén. Villa Présidén opat kamar tidur, khususna, didesain salaku produk anu tiada tara di daérah éta, nampilkeun opat kamar tidur anu lega, opat kamar mandi, dapur pinuh, fasilitas binatu, dek lantai dasar pribadi sareng spa luar, sareng balkon luhur anu luhur , sareng fittings anu unggul sareng finish.

Ngalangkungan ampir dua taun, pangembangan $ 25 juta nyayogikeun padamelan pikeun 220 padagang sareng propésional sareng ngalegaan akomodasi Resort ka 113 apartemen sareng villa. Proyék ieu ogé nyiptakeun kafé anyar, daérah gim, kolam renang barudak, paviliun daérah umum sareng tempat parkir mobil, ogé gym anu disegerkeun sareng resepsi anu direnovasi.

"Sateuacan ngembangkeun ieu sareng pandemi COVID-19, resor éta resep tingkat hunian langkung ti 90 persén rata-rata sareng nyumbang sakitar $ 20 juta per taun ka ékonomi lokal sacara langsung atanapi henteu langsung ngalangkungan belanja tamu - sajumlah anu ayeuna urang ngarepkeun nambahan, "saur Barry Robinson, Présidén sareng Diréktur Ngatur, Operasi Internasional Tujuan Wyndham.

"Ku nambihan akomodasi premium ieu, nyiptakeun fasilitas resort anu anyar sareng ningkatkeun tempat anu aya, kami yakin éta bakal narik paménta anu langkung ageung pikeun Resort kami sareng, nalika ngalakukeun éta, promosikeun kaindahan Port Macquarie, anu bakal masihan dorongan pikeun pasca-COVID di daérah éta. -19 pulih. "

Proyék dimimitian dina Méi 2019 tapi pamekar, Tujuan Wyndham Asia Pasipik, mutuskeun maju sareng karya nalika pandemi COVID-19 kalayan ekspektasi yén daérah bakal ngalaman pamulihan lengkep.

"Pangembangan ieu langkung ti $ 25 juta nunjukkeun kapercayaan Tujuan Wyndham di Port Macquarie Hastings salaku tujuan wisata anu pangpentingna di New South Wales," saur Walikota Peta Pinson.

"Proyék ieu nyayogikeun stimulan ékonomi anu ditampi pisan ku komunitas urang, padamelan langkung seueur lokal sareng daya tarik anu anyar pikeun anu datang urang. Ieu mangrupikeun tambahan anu saé pikeun daérah urang, ditéang sareng sajumlah proyék jutaan dolar anu daérah urang tingali ayeuna. "

Club Wyndham Flynns Beach perenahna di Mid North Coast di New South Wales, ngan hiber sajam atanapi opat jam perjalanan ti Sydney. Ieu nawiskeun rangkay amenities, inisiatif ramah-kulawarga sareng nyewa gratis tina sajumlah peralatan sareng kaulinan luar.

Klub Wyndham Kidul Pasipik dikelola ku Tujuan Wyndham Asia Pasipik, sabagian 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment