24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Bahrain Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Kuwait megatkeun News Warta Méwah wartos Oman Ngabobol Warta jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Saudi Arabia Ngabobol Warta Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE

13.3 juta kadatangan Éropa pikeun ngajalankeun pamulihan pariwisata Teluk

13.3 juta kadatangan Éropa pikeun ngajalankeun pamulihan pariwisata Teluk
13.3 juta kadatangan Éropa pikeun ngajalankeun pamulihan pariwisata Teluk.
Ditulis ku Harry Johnson

Nagara-nagara di GCC kaasup Uni Émirat Arab, Saudi Arabia, Qatar, Oman, Kuwait sareng Bahrain sareng aranjeunna sadayana nawiskeun rangkeian pilihan hiber sareng produk wisata anu beragam, anu pikaresepeun pikeun palancong Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan Éropa bakal janten supir konci pamulihan pariwisata daérah GCC ti COVID-19.
  • Dina 2019 kadatangan pra-pandemi ti Éropa ka nagara-nagara GCC ngahontal 11.8 juta wisatawan.
  • Kadatangan pasca pandemi diperkirakeun pulih ka 13.3 juta wisatawan dina 2024, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) 17.5%.

Wisatawan Éropa disetél pikeun janten pasar sumber konci pikeun daérah Teluk, khususna Déwan Kerjasama Teluk (GCC) nagara, anu bakal ngabantosan pamulihan industri pariwisata pos pandemi. Nagara dina GCC kalebet Uni Émirat Arab, Arab Saudi, Qatar, Oman, Kuwait sareng Bahrain sareng aranjeunna sadayana nawiskeun rangkeian pilihan hiber sareng produk wisata anu beragam, anu pikaresepeun pikeun palancong Éropa.

Data industri pang anyarna ngungkabkeun yén dina taun 2019 kadatangan pra-pandemi ti Éropa ka nagara-nagara GCC ngahontal 11.8 juta wisatawan. Dina taun 2020, pendatang ambruk janten 3.9 juta kusabab pandemi, turunna 67% sataun-langkung-taun (YOY), Nanging, kadatangan pasca pandemi diperkirakeun pulih ka 13.3 juta wisatawan dina 2024, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR ) tina 17.5%.

Dibikeun tingkat luhur kamekaran diperkirakeun ti wisatawan Éropa anu sumping di GCC nagara salami tilu taun ka hareup, aranjeunna bakal janten supir konci pamulihan pariwisata daérah ti COVID-19. Hiji nagara anu penting pisan pikeun daérah nyaéta Inggris salaku ramalan industri terakhir nunjukkeun yén datangna Inggris ka nagara-nagara GCC bakal ngahontal 3 juta dina 2024 a CAGR 21.7%.

UK wisatawan sok katarik GCC nagara nalika aranjeunna nawiskeun dalil wisata anu beragam pikeun usum panas sareng usum salju, kalayan pantai anu endah, kota anu lega sareng kagiatan petualangan. Kabeungharan sareng status Dubai sareng hotél méwah sareng pangalaman mewah anu ditawarkeunana ogé kasohor ku wisatawan Inggris.

Nagara Peuntas GCC seueur pikeun narik Éropah, sareng campuran kagiatan ti liburan pantai tradisional kana pangalaman budaya anu disayogikeun ku tradisi daérah sareng sejarah. Ieu bakal ngabantosan éta pikeun kéngingkeun deui popularitasna langkung gancang tibatan tujuan anu ngan nawiskeun pangalaman istirahat kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment