Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Yordania Ngabobol Warta wartos Norwegia Ngabobol Warta jelema Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Spanyol Breaking News piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines: Langkung seueur penerbangan Yordania, Portugal, Norwegia sareng Spanyol ayeuna

United Airlines: Langkung seueur penerbangan Yordania, Portugal, Norwegia sareng Spanyol ayeuna
United Airlines: Langkung seueur penerbangan Yordania, Portugal, Norwegia sareng Spanyol ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

United Airline netepkeun tujuan anu teu dilayanan ku operator Amérika Kalér sanés di Amman, Yordania; Azores, Portugal; Bergen, Norwégia; Palma de Mallorca, Spanyol sareng Tenerife, Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email

  • United Airlines ngarencanakeun ékspansi transatlantik panggedéna dina sajarah na sareng 10 penerbangan énggal sareng 5 tujuan énggal.
  • United Airlines badé nambihan tambihan penerbangan ka Berlin, Dublin, Milan, Munich sareng Roma.
  • Serikat bakal ngaliwat deui tujuh rute kaganggu ku COVID-19 pandemi ka Bangalore, Frankfurt, Tokyo Haneda, Nice sareng Zurich.

United Airlines dinten ayeuna ngumumkeun ékspansi transatlantik panggedéna dina sajarah na, kalebet 10 penerbangan énggal sareng lima tujuan anyar - Amman, Yordania; Bergen, Norwégia; Azores, Portugal; Palma de Mallorca, Spanyol sareng Tenerife di Kapuloan Kanaria Spanyol.

Sadaya rute anyar - anu badé dimimitian di Spring 2022 - henteu dilayanan ku operator Amérika Kalér sanés. Salaku tambahan, taun payun, Serikat bakal nambihan penerbangan anyar ka lima tujuan Éropa anu kawéntar: Berlin, Dublin, Milan, Munich sareng Roma. Terakhir, Serikat bakal ngaluncurkeun tujuh rute anu kaganggu kusabab pandemi ka Bangalore, Frankfurt, Bandara Haneda Tokyo, Nice sareng Zurich. Penerbangan tunduk kana persetujuan pamaréntah.

"Dibikeun ekspektasi ageung kami pikeun rebound perjalanan ka Éropa pikeun usum panas, ieu waktos anu pas pikeun ngungkit jaringan global kami anu anyar dina cara anu anyar, anu pikabungaheun," saur Patrick Quayle, wakil presiden senior jaringan internasional sareng aliansi di Amérika Airlines. "Ékspansi kami nawiskeun sababaraha tujuan anu paling lega pikeun dijalankeun - ngenalkeun patempatan anyar anu trendi anu bakal dipikacinta ku konsumén, ogé nambihan deui penerbangan ka kota-kota anu ikonik sareng terkenal."

Amman, Jordania

Serikat badé ngamimitian modal énggal pikeun jasa modal antara Washington, DC sareng Amman, Yordania dimimitian ti 5 Méi. Palanggan bakal tiasa ngajajah seueur situs bersejarah di Amman sareng sakitar Amman, ogé didatangan tujuan-tujuan luhur anu sanés di Yordania kalebet Petra, Laut Mati sareng gurun Wadi Rum. Serikat bakal janten hiji-hijina operator Amérika Kalér ngalayang langsung ka Amman kalayan jasa tilu kali mingguan nganggo Boeing 787-8 Dreamliner.

Ponta Delgada, Azores, Portugal

Serikat bakal nambihan tujuan Portugis anu katilu pikeun jaringan globalna kalayan penerbangan anyar antara New York / Newark sareng Ponta Delgada di Azores mimiti Mei 13. Operator bakal nawiskeun penerbangan paling seueur antara Amérika Serikat sareng Portugal tina sagala maskapai Amérika Kalér sareng bakal hiji-hijina maskapai anu ngapung ka Azores ti daérah metro New York. Jasa harian ieu ngagabung penerbangan Serikat urang aya ka Porto, anu bakal balik dina Maret, sareng Lisbon, anu maskapai ayeuna operasi ti New York / Newark sareng bakal dilanjutkeun ti Washington, DC usum panas salajengna. Serikat bakal ngapungkeun pesawat Boeing 737 MAX 8 anu anyar anu nganggo interior signature anyar Serikat sareng hiburan korsi anu ningkat sareng konéktipitas Bluetooth sareng ruang bin overhead pikeun unggal palanggan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kuring bakal masihan anjeun asuransi perjalanan multi-resiko nalika anjeun mésér penerbangan anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Austria, ieu mangrupikeun pedoman anu langkung seueur anu anjeun kedah terang.