24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Austria Ngabobol Warta hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Warta Breaking Finlandia Rusia Ngabobol Warta Swiss Breaking News Warta Breaking Thailand Berita Breaking UAE

Rusia ngeureunkeun larangan pikeun penerbangan Austria, Swiss, Finlandia sareng UAE

Rusia ngeureunkeun larangan pikeun penerbangan Austria, Swiss, Finlandia sareng UAE
Rusia ngeureunkeun larangan pikeun penerbangan Austria, Swiss, Finlandia sareng UAE.
Ditulis ku Harry Johnson

Rusia ogé bakal neraskeun jasa udara sareng salapan nagara deui, kalebet Bahama, Iran, Walanda, Norwegia, Oman, Slovenia, Tunisia, Thailand sareng Swédia, mimitian 9 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Otoritas Rusia mutuskeun pikeun ngaleungitkeun larangan dina pangunjung ka udara sareng Austria, Swiss, Finlandia sareng Uni Émirat Arab ti 9 Nopémber 2021.
  • Dugi ka ayeuna Rusia parantos neraskeun jasa udara sareng 62 nagara. 
  • Layanan udara sareng Tanzania parantos ditunda dugi ka 1 Nopémber kusabab kaayaan epidemiologis di nagara éta.

Wawakil markas pencegahan coronavirus féderal Rusia ngumumkeun dinten ayeuna yén Féderasi Rusia bakal mungkas larangan pikeun penerbangan sareng Austria, Swiss, Finlandia sareng Uni Émirat Arab mimitian ti 9 Nopémber 2021.

Bandara Internasional Sheremetyevo urang Alexander Ponomarenko Ngabahas Rencana Pangwangunan Master sareng Déwan

"Saatos hasil diskusi sareng ngémutan kaayaan épidemiologis di nagara-nagara khusus, diputuskeun pikeun ngaleungitkeun larangan dina pangunjung udara sareng Austria, Swiss, Finlandia sareng Uni Émirat Arab ti 9 Nopémber 2021," saur pejabat éta.

Rusia ogé bakal neraskeun jasa udara sareng salapan nagara deui, kalebet Bahama, Iran, Walanda, Norwegia, Oman, Slovenia, Tunisia, Thailand sareng Swédia, mimitian 9 Nopémber.

Rusia neraskeun patalimarga sareng Finlandia di akhir Januari, 2021, sareng Swiss - dina akhir Agustus 2020, sareng UAE - dina awal Séptémber 2021, sareng Austria - dina pertengahan Juni 2021.

Khususna, penerbangan bakal dilakukeun ka Bahama antara Moskow sareng Nassau (dua kali per minggu), ka Iran antara Moskow sareng Teheran (tilu hiber per minggu), sareng antara Sochi sareng Teheran (saminggu sakali). Sumawona, penerbangan ka Belanda antara Moskow sareng Amsterdam (tujuh kali per minggu), antara Moskow sareng Eindhoven (dua kali per minggu), antara St. Petersburg sareng Amsterdam, Zhukovsky sareng Amsterdam, Yekaterinburg sareng Amsterdam, Kaliningrad sareng Amsterdam, Sochi sareng Amsterdam (dua penerbangan saminggu dina unggal rute), bakal dilanjutkeun.

Ka Norwégia sareng Swédia penerbangan bakal dilakukeun dua kali per minggu ti St. Petersburg ka Bergen sareng Oslo, ogé ka Stockholm sareng Goteborg. Penerbangan ogé bakal dilanjutkeun ka Oman antara Moskow sareng Masqat (dua kali saminggu), ka Slovenia antara Moskow sareng Ljubljana (tilu kali per minggu), kana penerbangan Monastir Tunisia bakal dilakukeun ti Moskow (tujuh penerbangan per minggu) sareng ti St. Petersburg (dua penerbangan saminggu), kalayan penerbangan ogé mungkin tina bandara Rusia anu sanés, anu penerbangan internasionalna dilanjutkeun (dua penerbangan per minggu dina unggal rute).

Jasa hawa sareng Thailand bakal dilanjutkeun ngémutan sarat nagara, hartosna ukur pikeun warga Rusia divaksinasi ngalawan inféksi coronavirus anyar. Penerbangan bakal dilakukeun ti Moskow ka Bangkok sareng Phuket (dua kali per minggu), ogé ti bandara Rusia, anu penerbangan internasionalna dilanjutkeun (hiji penerbangan per minggu dina unggal rute).

Dugi ka ayeuna Rusia parantos neraskeun jasa udara sareng 62 nagara. Layanan udara sareng Tanzania parantos ditunda dugi ka 1 Nopémber kusabab kaayaan epidemiologis di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment