24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos Pakistan Ngabobol Warta jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pakistan Airlines ngeureunkeun penerbangan Kabul saatos Taliban maréntahkeun potongan harga

Pakistan Airlines ngeureunkeun penerbangan Kabul saatos Taliban maréntahkeun potongan harga
Pakistan Airlines ngeureunkeun penerbangan Kabul saatos Taliban maréntahkeun potongan harga.
Ditulis ku Harry Johnson

Kalolobaan maskapai dunya henteu deui ngalayang ka Apganistan, tikét pikeun penerbangan ka ibukota Pakistan, Islamabad, parantos ngical dugi ka $ 2,500 dina PIA, numutkeun agén perjalanan di Kabul, dibandingkeun sareng $ 120- $ 150 sateuacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah Taliban maréntahkeun Pakistan International Airlines (PIA) ngirangan harga tikét na.
  • Pakistan International Airlines (PIA) mangrupikeun hiji-hijina maskapai internasional anu ngapung rutin kaluar ti ibukota Afghanistan.
  • Rute bakal tetep ditunda dugi "kaayaan janten kondusif," numutkeun ka Pakistan International Airlines (PIA).

Numutkeun ka Pakistan International Airlines (PIA), pamaréntah Taliban Apganistan maréntahkeun maskapai éta, hiji-hijina maskapai internasional anu ngalir sacara teratur dina sareng kaluar Bandara Internasional Kabul, pikeun ngirangan harga ongkos pesawat ka tingkat sateuacana runtuhna pamaréntah Afghan anu didukung Kulon dina bulan Agustus. .

Minangka jawaban, Maskapai internasional Pakistan parantos ngagantungkeun sadaya hiberna ka kota ibukota Afghanistan, nyebat gangguan ku aparat Taliban "beurat".

"Penerbangan kami sering nyanghareupan tunda-tunda anu teu leres kusabab sikap henteu propésional ti aparat penerbangan Kabul," Abdullah Hafeez Khan, juru carios PIA saur.

Numutkeun ka PIA, pejabat Taliban sering "ngahinakeun" sareng dina hiji waktos "sacara fisik diatur" anggota staf.

Rute Kabul bakal tetep ditunda dugi "kaayaan janten kondusif," tambah maskapai.

Sateuacanna, urang Taliban ngawartosan ka Maskapai internasional Pakistan sareng operator Afghani Kam Air yén operasi Afghanistan na bakal ditangguhkeun kecuali aranjeunna sapuk pikeun ngirangan harga anu ngalangkungan kaluar tina jangkauan kaseueuran warga Afghanistan ti saprak pamaréntahan Taliban.

Kalolobaan maskapai dunya henteu deui ngalayang ka Apganistan, tikét pikeun penerbangan ka ibukota Pakistan, Islamabad, parantos ngical dugi ka $ 2,500 dina PIA, numutkeun agén perjalanan di Kabul, dibandingkeun sareng $ 120- $ 150 sateuacanna.

Menteri transportasi Afghanistan nyatakeun dina pernyataan yén harga dina rute kedah "disaluyukeun pikeun saluyu sareng kaayaan tikét sateuacan kameunangan Émirat Islam" atanapi penerbangan bakal dieureunkeun.

Penerbangan antara Afghanistan sareng Pakistan parantos diwatesan parah kumargi bandara Kabul dibuka deui bulan kamari saatos évakuasi kacau langkung ti 100,000 urang Kulon sareng Afgan anu rentan saatos Taliban nguasai Afghanistan.

Kalayan krisis ékonomi anu ningkat nambihan hariwang ngeunaan masa depan Afghanistan dina kaayaan Taliban, parantos seueur paménta pikeun penerbangan kaluar, didamel parah ku masalah anu teras-terasan di pameuntasan perbatasan daratan ka Pakistan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment