24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Brebes Barbados Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan KLM Anyar ti Amsterdam ka Barbados

Penerbangan KLM Anyar ti Amsterdam ka Barbados
Penerbangan KLM Anyar ti Amsterdam ka Barbados.
Ditulis ku Harry Johnson

KLM Royal Dutch Airlines mangrupikeun maskapai komersial munggaran anu sumping di Bandara Seawell di Barbados tanggal 19 Oktober 1938.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hiber KLM Royal Dutch Airlines munggaran, dijadwalkeun pikeun 16 Oktober 2021 parantos laris.
  • Menteri Pariwisata sareng Angkutan Internasional, Sénator Hon. Lisa Cummins ngajelaskeun jasa KLM énggal salaku dorongan utama pikeun pariwisata Barbados.
  • Jasa KLM Anyar bakal nyayogikeun aksés anu langkung ageung sareng konéktipitas mulus ka sareng ti nagara-nagara Éropa utama sareng daérah sapertos Walanda, Bélgia, Perancis sareng Skandinavia, ngalangkungan Bandara Amsterdam Schiphol di Walanda.

Gerbang Éropa anu anyar parantos nunjukkeun jangji pikeun Barbados nalika Bandara Internasional Grantley Adams (BGI) siap-siap nampi jasa langsung anyar ti Bandara Amsterdam Schiphol (AMS) ngalangkungan KLM Royal Dutch Airlines.

Bulan saatos jasa anyar diumumkeun, hiber anu munggaran, dijadwalkeun pikeun 16 Oktober 2021 parantos atosan. Salaku tambahan kana réspon anu luar biasa, éta bakal janten momen bersejarah pikeun nagara salaku KLM Royal Walanda Airliness éta maskapai komérsial munggaran anu sumping di Bandara Seawell di Barbados dina 19 Oktober 1938. Ayeuna, 83 taun ka hareup, éta nyiptakeun sajarah deui ku penerbangan habis-habis ti Amsterdam ka Barbados.

Menteri Pariwisata sareng Angkutan Internasional, Sénator Hon. Lisa Cummins ngajelaskeun salaku dorongan utama pikeun pariwisata nagara. "Kami ngarepkeun ngabagéakeun KLM sakali deui, dua puluh taun ka pengker, ka basisir kami. Nalika urang ningali kaayaan industri pariwisata global, kanyataan yén di tengah pandemi ieu, mitra kami tetep nunjukkeun kayakinan sapertos kitu dina Barbados merek, jeung KLM nambahan sakitar 20,000 korsi ti Éropa ka Barbados salami lima bulan, matak ngahégak haté. Anu langkung penting, éta mangrupikeun cerminan tina pagawéan anu dilakukeun ku tim pariwisata anu ngalayanan Barbados nalika urang nunjukkeun panutupanana langkung tawaran pikeun angkutan udara anu énggal sareng ngalegaan sareng terus ngahudangkeun sektor urang dina kaayaan anu luar biasa ieu. "

"Janten kuring hoyong muji usaha ti sakumna tim, khususna tim kami di bumi didieu di Kamentrian, GAIA, sareng pasar luar negeri urang dina hal ieu, khususna tim Éropa, anu parantos ngerjakeun teu kendel ngajantenkeun ieu kanyataan," saurna.

Salaku salah sahiji maskapai anu pangpanjangna di dunya, beroperasi dina nami aslina salami 100 taun, KLM mangrupikeun operator jarak jauh anu panglobana ti Éropa, ngalayanan 318 tujuan di 118 nagara sareng 80 mitra saham kode. Ladenan KLM anu anyar bakal nyayogikeun aksés anu langkung ageung sareng konéktipitas anu lancar ka sareng ti nagara-nagara Éropa utama sareng daérah sapertos Walanda, Bélgia, Perancis sareng Skandinavia, ngalangkungan Bandara Amsterdam Schiphol di Walanda.

Cummins nambihan "Pangwangunan ieu sacara positip bakal ningkatkeun upaya Barbados pikeun ngadegkeun deui tapak na di Éropa sareng kuring bangga pisan yén Barbados tiasa ngiringan hubungan anu kuat sareng KLM sareng Lufthansa, dua operator Éropa anu mantep, nalika urang ngadeukeutan usum salju 2021/2022. Kami komitmen pikeun ngajaga dorong ieu ngalangkungan sesa musim.

"Tangtosna, kami ogé ngarepkeun yén seueur urang Bélarus sareng warga Karibia badé hoyong ngamangpaatkeun sambungan anu épéktip ieu ka Éropa ti Barbados sareng kami ngarepkeun yén paménta anu kuat, maskapai bakal nganggap manjangan musim ieu," saur anjeunna. Anu kami ogé damel sareng mitra kami nyaéta nyaimbangkeun dorongan pariwisata kami pikeun panumpang kalayan agenda perdagangan kami pikeun nyayogikeun pangiriman kargo kanggo barang-barang khusus barang rusak. Ieu kritis salaku bagian tina portopolio angkutan internasional kami sareng konci pikeun perluasan ékonomi urang kana pasar énggal nganggo hubungan udara.

Penerbangan bakal beroperasi teu lirén ti Amsterdam ka Barbados, tilu dinten saminggu Senén, Kemis sareng Sabtu dina armada KLM's modern, efisien Airbus A330-200 sareng 264 korsi dina tilu kelas kalebet bisnis. Berangkat ka Amsterdam jam 12:25 pm CET sareng dugi ka BGI 4:45 pm AST, jasa na bakal dijalankeun dugi ka 31 Maretst, 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment