Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Balap Ayeuna Kanggo Pergaulan dina Post-Pandemic Times: Forum IMEX

IMEX Amérika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pikeun propésional asosiasi, pandemi éta henteu ngan ukur ngaganggu tapi mangrupikeun percepatan parobihan di daérah sapertos pamaréntahan, ekspektasi anggota, sareng téknologi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tantangan anu disanghareupan ku asosiasi ngan ukur nguatkeun, maksa pamimpin asosiasi mikir béda sareng nguatkeun kabutuhan parobihan anu nyata.
  2. Léngkah-léngkah pikeun mayunan parobihan ieu sareng tindakan anu diperyogikeun pikeun mekar dina iklim énggal mangrupikeun pokus Forum Pingpinan Asosiasi.
  3. CEO IMEX Group ngenalkeun acara khusus pikeun profesional asosiasi anu lumangsung di IMEX America dina bulan Nopémber.

Dilaksanakeun dina Senén 8 Nopémber salaku bagian tina Senén Cerdas, didukung ku MPI, Forum Kapamingpinan Asosiasi, didamel ku ASAE: Pusat Pingpinan Asosiasi, mangrupikeun lokakarya siang anu dipimpin ku panel ahli kalebet Harrison Coerver sareng Mary Byers, panulis Balap pikeun Patalina.

Harrison Coerver, panulis Race for Relevance
Mary Byers, panulis Balap pikeun Patalina

Pendekatan henteu-omong kosong

Lokakarya anu kacida interaktifna, judulna Lomba Kabutuhan dina Pasca-Pandemi Jaman, ngajalajah konsép ti édisi ulang taun ka-10 tina buku panduan pikeun pamimpin asosiasi sareng ningali kandel, no-omong kosong dina tantangan. Kapercayaan mangrupikeun masalah ieu salaku panulis sareng Mary Byers ngajelaskeun: "Kami parantos ngalaksanakeun panilitian anyar pikeun ngawangun kapercayaan sareng mendakan yén dewan ageung sesah ngawangun kepercayaan gancang. Grup anu langkung alit langkung saé nempatkeun kaputusan sareng teu aya 'sosial loafing'. ”

Ngagabung sareng Mary sareng Harrison mangrupikeun panel éksékutip anu bakal ngabagi pangalaman dina nyiptakeun ngahaja pikeun pamaréntahan; ngémutan deui ruang lingkup program sareng jasa na; sareng ngagedékeun nyoko kana pamikiran "digital heula". Ieu nyaéta: Moira H. Edwards, Présidén Ellipsis Mitra; Steve Smith, CEO Pusat Manajemén Asosiasi; sareng Len Toenjes, Présidén Kontraktor Umum Pakait Missouri.

Forum Kapamingpinan Asosiasi ngan ukur ngan ukur ngundang sareng kabuka pikeun pamimpin asosiasi kalebet CEO, COO, présidén, diréktur eksekutif, sekretaris jenderal, samet, sareng anggota dewan. Éta mangrupikeun bagian tina Senén Cerdas, dinten pendidikan gratis gratis anu lumangsung dinten sateuacan IMEX America dibuka.

Acara éta, ngarayakeun édisi ka-10 na di tempat anyar, Mandalay Bay, ngahijikeun komunitas acara bisnis global pikeun ngarencanakeun sareng mesen sadayana tina perjalanan insentif perusahaan kana acara klien agénsi. Perencanaan rapat tiasa pendakan sareng panyadia global anu ngalangkungan sadaya séktor industri. Ieu kalebet tujuan Éropa Austria, Bélgia, Céko, Kroasia, Perancis, Jérman, Yunani, Italia, Irlandia, Malta, Walanda, Portugal, Spanyol, Swiss, Skandinavia sareng Inggris. Australia, Korea, Jepang, Selandia Baru sareng Singapura aya diantara nagara-nagara Asia-Pasipik anu dikonfirmasi sasarengan Kénya, Maroko, Rwanda, Afrika Kidul ti Afrika. Ti Atlanta sareng Calgary dugi ka LA sareng Vancouver, paméran AS sareng Kanada di luar angkatan. Aranjeunna ngiringan seueur tujuan Amérika Latin kalebet Argentina, Brasil, Kolombia, Kosta Rika, Ekuador, Mexico sareng seueur deui.

IMEX Amérika Édisi ka-10 lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas ku Smart Monday, Powered by MPI, on November 8. Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh.

Kaséhatan & Kasalametan: Tim IMEX damel caket sareng Mandalay Bay sareng mitra sanésna di Las Vegas pikeun méréskeun acara anu nyumponan sarat kaséhatan sareng kaamanan anu pang anyarna sareng masihan masarakat pangalaman anu aman, raoseun tapi henteu steril.

Sadaya pamilon IMEX Amérika kedah nyayogikeun buktina vaksinasi pinuh ngalawan Covid-19 supados kéngingkeun acara éta sareng dipenta pikeun nyetak lencana na di bumi sateuacanna. Langkung lengkepna tiasa dipendakan Ieuh.

www.imexamerica.com     

# IMEX21

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment