24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising wartos jelema Sint Maarten Ngalanggar Warta Énggal Breaking News Eustatius Warta Breaking St. Maarten piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Eustatius - Saba - ferry antar-pulau Sint Maarten anyar diluncurkeun

Eustatius - Saba - ferry antar-pulau Sint Maarten anyar diluncurkeun
The M / V Makana of Blues and Blues Ltd. ti Anguilla.
Ditulis ku Harry Johnson

Makana Ferry ngamimitian perjalanan antar-pulau antara Statia, Saba sareng Sint Maarten tanggal 1 November 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Blues sareng Blues Ltd Anguilla nampi tender pikeun konéktipitas maritim antar-pulau sareng M / V Makana.
  • Makana mangrupikeun féri gancang Saber catamaran 72 inci, sanggup ngangkut 150 panumpang nyebrang dua dek.
  • Persiapan ku tim antar-pulau dina kamajuan pinuh pikeun tiasa minuhan tanggal peluncuran.

Blues sareng Blues Ltd. Anguilla dijadwalkeun mimitian ku perjalanan antar-pulau antara Statia, Saba sareng Sint Maarten tanggal 1 Nopémber 2021. Persiapan ku tim antar-pulau aya dina kamajuan pinuh pikeun tiasa nohonan tanggal ieu. Inpormasi ngeunaan ongkos sareng inpormasi jadwal anu pasti bakal nuturkeun.

Blues sareng Blues Ltd Anguilla nampi tender pikeun konéktipitas maritim antar-pulau sareng M / V Makana. Makana mangrupikeun féri gancang Saber catamaran 72 inci, sanggup ngangkut 150 panumpang nyebrang dua dek. Aya dek handap, dek matahari luhur (terbuka) sareng daérah kelas bisnis luhur. Dek handap sareng daérah luhur duanana AC lengkep sareng dipasihan dua jamban sareng bar.

Makana bakal nyayogikeun seueur fungsionalitas koper sareng kargo. Catamaran bakal pelayaran kalayan nyaman dina kecepatan operasional 23 knot kalayan kecepatan maksimal 31 knot. Perjalananna sakitar 45 menit ti Saba ka Statia, 75 menit ti Saba ka St. Maarten sareng 85 menit ti Statia ka St. Maarten. Kusabab larangan COVID-19 di St. Kitts, rute ka pulau ieu teu tiasa dijadwalkeun dugi ka aya béwara salajengna.  

Makana nyaéta kecap Hawaii pikeun "Kado". Blues & Blues Ltd. ngabagéakeun kapal kana armada na nembé. Panumpang tiasa ngaharepkeun jasa anu ramah sareng dipercaya tiasa kumplit sareng WiFi onboard sareng layanan palanggan online. Makana bakal ditempatkeun di Statia atanapi Saba. Warga disarankeun pikeun ngadaptar jabatan kosong salaku anggota awak.

Samuel Connor, anu gaduh Blues sareng Blues Ltd., nyarios: "Kami bisnis kulawarga. Kami yakin pisan yén urang tiasa nyumbang kana pamekaran sosial sareng ékonomi kapulauan ngalangkungan konektipitas laut antar nagara kalebet St. Barth, Anguilla sareng Nevis ".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment