Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Cina pikeun muka wates na saatos 85% penduduk divaksinasi

Cina pikeun muka wates na saatos 85% penduduk divaksinasi
Gao Fu, kapala Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit
Ditulis ku Harry Johnson

Upami tingkat vaksinasi ngahontal langkung ti 85% di awal 2022, bakal aya sababaraha inféksi sareng teu saurang ogé anu katépaan tiasa dina kaayaan serius atanapi maot.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tingkat vaksinasi total penduduk Cina tiasa ngahontal langkung ti 85 persén di awal 2022.
  • Ukuran pangendali wabah ayeuna di Cina parantos kéngingkeun seueur waktos pikeun ngahasilkeun cukup vaksin sareng inokulasi jalma.
  • Kalayan tingkat vaksinasi 85%, tingkat prevalénsi sareng fatal COVID-19 bakal langkung mirip flu.

Numutkeun ka pajabat luhur ti Puseur Cina pikeun Kontrol Kasakit sareng Pencegahan, Cina tiasa muka wates na di awal 2022, upami éta divaksinasi langkung 85% penduduk na saatos.

Ukuran pangendali wabah ayeuna ngalawan COVID-19 di Cina parantos kéngingkeun seueur waktos pikeun ngahasilkeun vaksin anu cekap sareng inokulasi jalma, Gao Fu, kapala Puseur pikeun Control na Pencegahan Kasakit, saur.

Upami tingkat vaksinasi ngahontal langkung ti 85% di awal 2022, bakal aya sababaraha inféksi sareng teu saurang ogé anu katépaan tiasa dina kaayaan serius atanapi maot.

Di sagigireun éta, virulence of coronavirus ogé ngirangan, numutkeun Gao.

"Ku waktos éta, naha urang henteu kedah kabuka?" ceuk pejabat.

Nalika tingkat prévalénsi sareng fatal tina Covid-19 leuwih mirip flu, sareng sigana bakal aya babarengan sareng manusa, upaya pikeun ngaluarkeun virus bakal janten perang anu panjang, cenah.

"Upami éta, urang kedah teraskeun masihan vaksin langkung seueur jalmi, ngembangkeun vaksin énggal, sareng khususna, ngahasilkeun obat anu épéktip."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment