24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Vaksinasi hungkul KLM: Amsterdam-Singapura

Vaksinasi hungkul KLM: Amsterdam-Singapura
Vaksinasi hungkul KLM: Amsterdam-Singapura.
Ditulis ku Harry Johnson

KLM Royal Dutch Airlines bakal nawiskeun perjalanan gratis karantina sareng penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk ka Singapura ti Amsterdam unggal Senen sareng Sabtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dugi ka 21 Oktober 2021, Air France ngoperasikeun dua penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk mingguan ti Paris ka Singapura.
  • Dugi ka 1 Nopémber 2021, KLM ngoperasikeun dua penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk mingguan ti Amsterdam ka Singapura.
  • Wisatawan kedah nyayogikeun sadayana syarat Wisata Vaksin (VTL).

Dugi ka 1 Nopémber 2021 KLM Royal Dutch Airlines bakal nawiskeun perjalanan gratis karantina sareng penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk ka Singapura ti Amsterdam unggal Senén sareng Saptu.

Ngaliwatan hub na di Bandara Amsterdam-Schiphol, KLM bakal asup kana jaringan pelengkapna sareng nawiskeun opat penerbangan VTL anu ditunjuk mingguan sareng genep penerbangan VTL anu henteu ditunjuk mingguan ka Singapura.

Roland Coppens, Manajer Umum Air France KLM Asia Tenggara sareng Oséania mairan: "" Kami ngartos pisan yén jalma hoyong ngarambat sareng hubungan deui sareng kulawarga sareng réréncangan, sareng kami gumbira ngahanca luang sareng perjalanan bisnis ka Singapura. Air France sareng KLM parantos nyiptakeun jaringan pelengkap sareng opat penerbangan VTL anu ditunjuk mingguan ka Singapura, ogé genep penerbangan VTL anu teu ditunjuk ti Paris sareng Amsterdam. Kalayan jaringan Air France KLM éksténsif kami, kami tiasa nyambungkeun seueur nagara VTL ngalangkungan hub dual kami di Paris sareng Amsterdam, kalayan kaayaan tikét anu fleksibel. "

Jadwal penerbangan KLM ti Amsterdam ka Singapura

jadwalNomer hiberpoekamangkatankasumpingankapal udara
21 Oktober 2021

dugi ka 31 Oktober 2021
KL835 / KL837 / KL839unggal poe21: 1515: 45 + 1B787 / B77W
01 Nopémber 2021 dugi ka 26 Maret 2022KL835 / KL837 / KL839Salasa
Rebo
Kemis
Jumaah
21: 0516: 20 + 1
KL833 (VTL)Senen
Septu

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment