24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Paris - Singapura: hiber Air France pikeun panumpang divaksinasi hungkul

Paris - Singapura: hiber Air France pikeun panumpang divaksinasi hungkul
Paris - Singapura: hiber Air France pikeun panumpang divaksinasi hungkul.
Ditulis ku Harry Johnson

Jaringan Air France-KLM anu éksténsif tiasa ngahubungkeun seueur nagara VTL ngalangkungan hubs na di Paris sareng Amsterdam, kalayan kaayaan tikét anu fleksibel.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • KLM / Air France ngoperasikeun penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk ti Paris sareng Amsterdam ka Singapura.
  • Dugi ka 21 Oktober 2021, Air France ngoperasikeun dua penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL) anu ditunjuk mingguan ti Paris ka Singapura.
  • Wisatawan kedah nyayogikeun sadayana syarat Wisata Vaksin (VTL).

Dugi ka 21 Oktober 2021, Air France bakal nawiskeun dua penerbangan VTL anu ditunjuk mingguan ti Paris-CDG unggal Kemis sareng Sabtu dugi ka 31 Oktober 2021, sareng dugi ka 1 Nopémber 2021, unggal Jumaah sareng Minggu.

Ngalangkungan hub na, Bandara Paris-Charles de Gaulle, Air France bakal asup kana jaringan pelengkapna sareng nawiskeun opat penerbangan VTL anu ditunjuk mingguan sareng genep penerbangan VTL anu henteu ditunjuk mingguan ka Singapura.

Roland Coppens, Manajer Umum Air France KLM Asia Tenggara sareng Oséania mairan: "" Kami ngartos pisan yén jalma hoyong ngarambat sareng hubungan deui sareng kulawarga sareng réréncangan, sareng kami gumbira ngahanca luang sareng perjalanan bisnis ka Singapura. Air France sareng KLM parantos nyiptakeun jaringan pelengkap sareng opat penerbangan VTL anu ditunjuk mingguan ka Singapura, ogé genep penerbangan VTL anu teu ditunjuk ti Paris sareng Amsterdam. Kalayan jaringan Air France KLM éksténsif kami, kami tiasa nyambungkeun seueur nagara VTL ngalangkungan hub dual kami di Paris sareng Amsterdam, kalayan kaayaan tikét anu fleksibel. "

Jadwal hiber Air France ti Paris ka Singapura

jadwalNomer hiberpoekamangkatankasumpingankapal udara
21 Oktober 2021

dugi ka 31 Oktober 2021
AF208Salasa21: 0515: 55 + 1B787
AF256 (VTL)Kemis Sabtu
01 Nopémber 2021 dugi ka 26 Maret 2022AF208Salasa21: 0016: 35 + 1
AF256 (VTL)Jumaah
Minggu
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment