24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Chili Breaking News Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Panampian UFO: Tempat Pangsaéna Pikeun Nyekel Obyek Ngalayang Anu Teu dikenal

Panémbong UFO
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sugan gaduh waktos langkung di bumi kusabab COVID-19 parantos masihan urang langkung ageung waktos pikeun ningali ka langit sareng ningali ... UFOs. Atanapi naha leres aya paningal UFO tibatan sateuacanna?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Numutkeun kana military.com, aya langkung ti 1,000 langkung paningali UFO di 2020 (sakitar 7,200 diantarana) tibatan di 2019.
  2. Naha telepon nganggo kaméra internal janten langkung gampang pikeun néwak hal anu teu dikenal di langit? Gambarna henteu kedah ditilik anu saé tina gambar anu dicandak sateuacanna.
  3. Naha anjeun ngahaja angkat ka tempat anu dikenal ku paningali UFO atanapi anjeun ngalakukeun anu sabalikna sareng ngajauhan?

Aya sababaraha anu kagum ku objék Ngalayang Anu Teu dikenal, sareng perjalanan ka tempat anu dikenal pikeun ditingali mangrupikeun pakansi anu dilakukeun pikeun mesen. Upami anjeun salah sahiji anu ngarepkeun sapatemon caket anu katilu, ieu sababaraha tujuan pikeun nempatkeun daptar hunter UFO ka anjeun.

DI Amérika Serikat

Daérah 51, Nevada

Tina téori konspirasi énggal kana acara Facebook anu ngadorong jalma-jalma kana basa éta, Area 51 sok aya dina berita. Pamasangan militér AS, tempatna ampir 160 km kaléreun Las Vegas, mangrupikeun alesan umum pikeun ahli teori konspirasi. Téori komo buku ku panaliti sareng panjagaan pamaréntah nyatakeun yén daérah éta mangrupikeun fasilitas panyimpenan pesawat ruang angkasa alien anu kacilakaan kalebet pangeusiana, hirup atanapi maot, sareng bahan-bahan anu dipulihkeun di Roswell. Sababaraha malah yakin yén daérah éta dipaké pikeun ngadamel pesawat dumasar kana téknologi alien anu pulih. Sababaraha UFOlogis ngaku fasilitas jero taneuh anu anyar anu ditingali dina dasar Pagunungan Papoose di Nevada nyaéta tempat mahluk luar angkasa dijaga disumputkeun sareng henteu aya di Area 51. Naha éta saéstuna ngagaduhan mahluk luar angkasa atanapi henteu tiasa diperdebatkeun, tapi daérah éta pastina kacida digolongkeun. Datang tiasa ngajalankeun jalan tol nagara di dieu anu ngagaduhan tanda "Jalan Raya Luar Bumi." Éta dieusi ku bisnis bertema alien sapanjang rute gurun. Émut pikeun ningali ka luhur upami anjeun didieu nalika wengi. Éta panginten dinten anu saé anjeun, atanapi wengi wengi.

Roswell, New Mexico

Kapal indung tina sadaya tujuan UFO, tempat ieu kasohor ku Kajadian Roswell anu lumangsung dina bulan Juli 1947. Tétéla, militér AS ngumumkeun yén éta pulih pesawat ruang angkasa ti gurun caket dieu (engké, aranjeunna nyarios yén éta ngan ukur balon cuaca ). Ti saprak éta, téori konspirasi parantos ngaku sésa piring terbang, komo mahluk luar angkasa anu maot, cicingeun disimpen di dieu. Daérah ieu mangrupikeun tempat Roswell Spacewalk sareng Museum UFO Internasional sareng Pusat Panilitian sareng Museum Roswell & Pusat Seni, sadayana dikepung ku peminat luar angkasa. Nénjo UFO anu asli di dieu panginten tangguh, tapi angkat ka kota pikeun Roswell UFO Festival anu diayakeun unggal Kaopat Juli akhir minggu pikeun ngarayakeun sagala hal di luar bumi sareng sasama penggemar. Rébuan ngagem kostum pendak didieu pikeun Komik-Con bakti UFO ieu, anu kalebet ceramah sareng parade anu bertemakan alien.

Taman Nasional Joshua Tree, California

Joshua Tree perenahna di 29 Palms Highway dipikaterang ngagaduhan seueur jalan cai bawah tanah anu seueur kandungan mineralna tanpa alesan anu tiasa dijelaskeun. Taman Nasional éta pernah janten 300 ranjau di gurun anu lega, kalebet bukit quartz kristal bodas unik di tukangeun Giant Rock. Dipercaya janten basa asing ku sababaraha panaliti. Pengikut UFO anu ngajajah gurun di dieu yakin yén Joshua Tree linggih dina paralel Kalér ka-33 sapertos Roswell. Kukituna, éta tiasa a hotspot pikeun tetempoan UFO. Salami mangtaun-taun, panaliti UFO parantos ngariung di dieu pikeun akhir minggu panjang ceramah sareng bengkel dina anu teu dijelaskeun. Dianggap Woodstock of UFOlogy, akhir minggu masihan terang kana sagala hal anu teu dijelaskeun tina élmu UFO sareng mahluk luar angkasa kuno dugi ka asal manusa sareng panyingkepan pamaréntah.

NEGARA LAIN

Guizhou, Cina

Lima ratus méter Aperture Spherical Telescope (FAST) mangrupikeun teleskop radio anu panggedéna sareng paling sénsitip. Lokasina di bagéan désa propinsi Guizhou Cina, Teleskop Radio CEPAT, anu ningali lampu munggaran di 2016, dipercaya ku panaliti Cina salaku pilihan pangalusna manusa pikeun debunk pesen ti luar angkasa. Julukan Tianyan, hartosna "Panon Langit" atanapi "Panon Surga," ku pangadegna, éta mendakan pikeun méréskeun sababaraha misteri anu paling ageung di jagad raya. Salah sahiji misi utami nyaéta ngadeteksi sinyal komunikasi ti mahluk luar angkasa. Didatangan kaajaiban anu saé ieu sareng kéngingkeun kasempetan pikeun nonton para ilmuwan damel dina sababaraha proyék anu aya hubunganana sareng mahluk luar angkasa.

Wycliffe Nah, Australia

Wycliffe Nah ayana di sapanjang Jalan Raya Stuart di Wewengkon Kalér nagara urang katelah ibukota UFO Australia. Panampian UFO ku warga satempat di dieu umum pisan yén daérah éta mangrupikeun simpang anu bertemakan alien lengkep di Wycliffe Well Holiday Park. Éta mangrupikeun salah sahiji ti 5 tempat anu luhur pikeun paningalan alien di dunya dimana para pelancong tiasa hiber pikeun nonton UFO anu langkung ageung, biasana nalika mimiti usum halodo ti bulan Mei dugi ka Oktober. Laporan ngeunaan obyék ngapung anu teu dikenal mimiti muncul di daérah ieu ti saprak Perang Dunya Kadua. Datang anu kadieu tiasa nyandak teleskopna sareng cicing di kabin di Wycliffe Well Holiday Park. Penduduk lokal nyatakeun panampian objék anéh ampir unggal dinten nalika "usum UFO."

San Clemente, Chili

Kota San Clemente dianggap janten ibukota UFO henteu resmi di dunya. Numutkeun ka paniliti anu damel di dieu, panampian UFO rata-rata ampir hiji unggal minggu. Aya seueur pisan paningali yén Déwan Pariwisata Chili ngadegkeun jalan satapak resmi UFO salami 30 km di 2008. Jalur éta ngumbara ngalangkungan pagunungan Andes anu endah ngaliput rupa-rupa situs dimana paséa caketna parantos dilaporkeun. Daérah ieu mangrupikeun Tasik Colbún anu ngandung kandungan mineral tinggi sigana henteu aya sumber (sorana dalit?). Tetempoan jalan satapakna nyaéta El Enladrillado, daérah datar anu anéh sareng aneh dibentuk ku 200 blok gunung vulkanik anu sampurna anu dipercaya ditetepkeun ku peradaban kuno. Téori konspirasi sareng panaliti, Nanging, yakin éta mangrupakeun landasan pikeun mahluk luar angkasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kuring nyakseni sareng batur sapagawean damel UFO kumalayang di pabrik kimia di Manchester tabuh 5.50 enjing di hiji Juli énjing di 1999, kuring badé damel di Trafford Park dina pushbike kuring nalika kuring nguping sora pepelakan darurat pepelakan kimiawi pareum , Nalika kuring nempo leuwih ti jalan aya karajinan ieu hovering ngaliwatan pipelines kimiawi, abdi ieu gancang ngagabung ku batur sapagawean anu ogé Ngabuburit mun gawe. Ieu pisan sepi dina waktos anu sareng hijina noise éta tina hooter nu, euweuh noise ti karajinan, éta saolah-olah maranéhna geus diparkir nepi pertengahan hawa sarta nempatkeun rem leungeun on. Éta sanés tina dunya ieu, éta ngajantenkeun kami duaan telat angkat jam 6 énjing di pabrik tempat kuring témping nalika éta, janten kuring janten percaya yén kami didatangan ku mahluk luar angkasa, kuring kantos ngobrol dina 1994 ngeunaan Suffolk UFO dipasihkeun ku Kolonel Charles Holt tilas wakil komandan markas fasilitas militér Usa di dinya sareng nonton sababaraha program dina hal éta sateuacanna. Ngan salaku pangagem katolik Kristen yén dina bulan Pebruari 2016 kuring mendakan kanyataan yén Yesus & Mary sareng sababaraha para wali parantos muncul ka Veronica visioner di Bayside USA (1970-94) diantara hal-hal sanés anu aranjeunna nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan naon anu bakal kajadian. Dina ahir jaman urang ayeuna hirup ngaliwatan éta Iblis & cohorts-Na anu ngalayang ieu rupa-rupa karajinan sakuliah dunya guna trik umat manusa kana percanten urang keur didatangan ku ras alien nu teu aya. Nalika Pengangkatan Kristen lumangsung anu kuring percanten bakal sababaraha lami dasawarsa ieu média berita bakal ngalaporkeun ka jalma-jalma anu tinggaleun yén penculikan alien massal parantos kajantenan pikeun masker acara ilahi (langkung seueur berita palsu), ieu bakal dibewarakeun dina 7 taun Mangsa kasulitan nyaéta, nalika Yesus ngaleupaskeun 4 pésta kuda, perang bakal dimimitian ku pasukan gabungan Rusia / Tiongkok & New York katandangan komet, pikeun langkung seueur ngeunaan ieu kana situs wéb http://www.tldm.org sareng tingali dina Directives pikeun subjek. Penampilanna di Bayside dioténtikasi ku seueur kaajaiban anu dilakukeun di dinya, sanaos garéja moal pernah sacara resmi ngakuanana, aranjeunna nyarios di dinya yén Iblis parantos lebet gareja ayeuna di tingkat pangluhurna salaku bagian tina perang spiritual anu lumangsung, paus otentik terakhir nyaéta Béndict.

    Nalika acara UFO & Sadar sumping ka Manchester di 2017 éta lumangsung di seberang jalan ti tempat kuring nyaksian UFO di 1999, nunjukkeun perjalanan iman kuring sorangan kuring henteu percanten ieu kabeneran. Aranjeunna ngamajukeun ideu dina acara yén urang didatangan ku ras alien sareng sababaraha téori konspirasi anu aya di sabudeureun ieu. Aya sareng parantos seueur dokumenter dina tv ngeunaan poko anu ogé ngamajukeun ideu ieu.
    Kuring ngagaduhan serat anu diterbitkeun dina pers sékulér lokal ngeunaan poko dina 2018 dina pésta Asumsi Suci Maryam anu Maha Suci.
    Janten misteri kuring dijelaskeun, Setan & cohorts na mangrupikeun mahluk gaib anu matak bibel nyarios ka urang yén urang henteu ngalawan daging & getih hungkul tapi kakuatan & pimpinan. Éta sababna urang Kristen ngagaduhan sholat / puasa jsb dina gudang senjata spiritualna, anu épéktip ngalawan kagiatanana.

    Hormat John