24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber wartos jelema kasalametan kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

FAA ditipu Pikeun mastikeun Boeing 737 MAX: Tuduh Pidana Grand Juri Federal

Forkner Boeing

Juri agung féderal di Distrik Kalér Texas ngintunkeun tuduhan dinten ayeuna anu ngagugat tilas Kapala Pilot Téknis pikeun Perusahaan Boeing (Boeing) kalayan nipu Grup Evaluasi Pesawat Aircraft Administrasi Federal (FAA AEG) anu aya hubunganana sareng evaluasi FAA AEG ngeunaan Boeing's 737 MAX airplane, sareng nyalsékeun pikeun licik konsumén maskapai dumasar Boeing di AS pikeun kéngingkeun puluhan jutaan dolar kanggo Boeing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

The Etihiopian Airlines sareng Singa Pembunuhan Singa ngagaduhan nami: Dituduh nyaéta Boeing Kapala Pilot Téknis Mark A. Forkner?

  • Tanggal 28 Oktober 2018, Lion Air Boeing 737 MAX nabrak sareng maéhan 189.
  • Tanggal 10 Maret 2019, hiji Étiopia Airlines Boeing 737 MAX nabrak sareng maéhan 157.
  • Tanggal 14 Oktober 2021, Kapala Pilot Téknis Boeing Mark A. Forkner dituduh di Amérika Serikat kusabab nipu FAA dina ngijinkeun sertifikasi Boeing MAX 737. Boeing ngahémat puluhan jutaan dolar dina jalan pintas sertifikasi ieu.

Numutkeun kana dokumén pangadilan anu diajukeun di Distrik Kalér Pengadilan Federal Texas, Mark A. Forkner, 49, baheulana di Nagara Washington sareng ayeuna di Keller, Texas, dituduh nipu FAA AEG salami evaluasi agénsi sareng sertifikasi pesawat Boeing 737 MAX.

Sakumaha dituduh dina dakwaan éta, Forkner nyayogikeun agénsi éta kalayan inpormasi palsu, teu akurat, sareng henteu lengkep ngeunaan bagian anyar kadali hiber pikeun Boeing 737 MAX anu disebut Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS). Kusabab dugaan nipu na, dokumén konci anu diterbitkeun ku FAA AEG henteu ngagaduhan rujukan kana MCAS. Dina gilirannana, manual pesawat sareng bahan latihan pilot pikeun maskapai anu berbasis di AS henteu ngagaduhan referensi ka MCAS - sareng palanggan maskapai Boeing di AS dilarang inpormasi penting nalika nyandak sareng méréskeun kaputusan pikeun mayar Boeing puluhan jutaan dolar pikeun 737 MAX kapal terbang. 

"Forkner disangka nyalahgunakeun jabatan kapercayaanna ku ngahaja nahan inpormasi kritis ngeunaan MCAS salami evaluasi FAA sareng sertifikasi 737 MAX sareng ti nasabah maskapai anu berbasis di Boeing di AS," saur Asisten Jaksa Umum Kenneth A. sopan Jr tina Pidana Kaadilan. Divisi. "Ku ngalakukeun éta, anjeunna nyabut maskapai sareng pilot tina terang inpormasi penting ngeunaan bagian penting tina kontrol hiber pesawat. Régulator sapertos FAA ngagaduhan fungsi anu penting pikeun mastikeun kasalametan masarakat anu ngalayang. Pikeun saha waé anu ngémutan kriminal pikeun ngahukum fungsi régulator, dakwaan ieu ngajelaskeun yén Departemen Kehakiman bakal ngudag kanyataan sareng ngahukum anjeun. "     

"Dina upaya ngahémat artos Boeing, Forkner disangka nahan inpormasi kritis ti régulator," saur Akting Pengacara AS Chad E. Meacham pikeun Distrik Kalér Texas. "Pilihan callous na pikeun nyasabkeun FAA ngahambat kamampuan agénsi pikeun nangtayungan masarakat ngalayang sareng ngantunkeun pilot dina kaributan, kakurangan inpormasi ngeunaan 737 kendali hiber MAX tangtu. Departemen Kehakiman moal sabar ka panipuan - utamina di industri anu patok na luhur pisan. "

"Forkner disangka nahan inpormasi penting ngeunaan Boeing 737 MAX sareng nipu FAA, nunjukkeun henteu terang-terangan ngurus tanggung jawabna sareng kaamanan konsumén maskapai sareng kru," saur Asisten Diréktur Calvin Shivers ti FBI. "FBI bakal tetep nanggung jawab jalma sapertos Forker akuntabel pikeun tindakan curang anu ngarusak kaamanan umum."

"Henteu aya alesan pikeun jalma anu nipu régulator kaamanan demi kauntungan pribadi atanapi kabutuhan komérsial," saur Sénator Jénderal Eric J. Soskin ti Dinas Perhubungan AS. "Kantor kami damel teras-terasan pikeun ngajagi langit aman pikeun ngalayang sareng ngajagi masarakat anu ngumbara tina bahaya anu teu perlu. Tuduhan dinten ieu nunjukkeun komitmen urang anu teu kuat pikeun damel sareng penegak hukum sareng mitra jaksa urang pikeun tanggung jawab jalma anu nempatkeun kahirupan dina resiko. "

Numutkeun dokumén pangadilan, Boeing mimiti ngembangkeun sareng pamasaran 737 MAX dina sareng sakitar Juni 2011. FAA AEG tanggel waler pikeun nangtoskeun tingkat minimum latihan pilot anu diperyogikeun pikeun pilot ngapungkeun 737 MAX pikeun maskapai anu berbasis di AS, dumasar kana sifat sareng tingkat bédana antara 737 MAX sareng vérsi sateuacanna pesawat Boeing 737, 737 Next Generation (NG). Dina kacindekan tina évaluasi ieu, FAA AEG nyebarkeun 737 MAX Flight Standardization Board Report (FSB Report), anu kalebet, diantara anu sanésna, tekad latihan-latihan FAA AEG pikeun 737 MAX, ogé informasi ngeunaan bédana antara 737 MAX sareng 737 NG. Sadaya maskapai anu berbasis di Amérika Serikat diperyogikeun pikeun nganggo inpormasi dina Laporan 737 MAX FSB salaku dasar pikeun ngalatih pilotna ngapungkeun pesawat.

Salaku Boeing's 737 MAX Chief Pilot Téknis, Forkner mingpin Tim Téknis Penerbangan 737 MAX sareng tanggel waler pikeun nyayogikeun FAA AEG inpormasi anu leres, akurat, sareng lengkep ngeunaan bédana antara 737 MAX sareng 737 NG pikeun évaluasi, persiapan FAA AEG. sareng terbitan Laporan 737 MAX FSB.

Dina sareng sakitar Nopémber 2016, Forkner mendakan inpormasi ngeunaan parobihan penting kana MCAS. Daripada ngabagi inpormasi ngeunaan parobihan ieu sareng FAA AEG, Forkner disangka ngahaja nahan inpormasi ieu sareng nipu FAA AEG ngeunaan MCAS. Kusabab dituduhkeun tipu daya na, FAA AEG ngahapus sadaya rujukan ka MCAS tina vérsi akhir tina 737 MAX FSB Laporan anu diterbitkeun dina bulan Juli 2017. Hasilna, pilot anu ngapungkeun 737 MAX pikeun palanggan maskapai berbasis Boeing di AS henteu disayogikeun inpormasi ngeunaan MCAS dina buku panduan sareng matéri latihanana. Forkner ngirimkeun salinan Laporan 737 MAX FSB ka palanggan maskapai 737 MAX anu berbasis di Boeing, tapi nahan ka konsumén ieu inpormasi penting ngeunaan MCAS sareng prosés evaluasi 737 MAX FSB Laporan.

Dina atanapi sakitar 29 Oktober 2018, saatos FAA AEG terang yén Lion Air Flight 610 - a 737 MAX - parantos nabrak caket Jakarta, Indonesia, teu lami saatos angkat sareng MCAS parantos operasi di saat-saat sateuacan kacilakaan éta, FAA AEG mendakan inpormasi ngeunaan parobihan penting kana MCAS anu parantos dicekel ku Forkner. Saatos mendakan inpormasi ieu, FAA AEG mimiti marios sareng ngaevaluasi MCAS. 

Dina atanapi sakitar 10 Maret 2019, nalika FAA AEG masih marios ka MCAS, FAA AEG terang yén Ethiopian Airlines Flight 302 - a 737 MAX - parantos nabrak di caket Ejere, Étiopia, teu lami saatos angkat sareng MCAS operasi di momen sateuacan kacilakaan. Henteu lami saatos kacilakaan éta, sadayana 737 MAX kapal terbang di darat di Amérika Serikat.

Forkner dituduh dua tuduhan panipuan anu ngalibetkeun bagian pesawat dina perdagangan interstate sareng opat tuduhan panipuan kawat. Anjeunna diperkirakeun badé nempokeun pangadilan mimiti na dina Jumaah di Fort Worth, Texas, sateuacan Hakim Hakim AS Jeffrey L. Cureton ti Pengadilan Distrik AS pikeun Distrik Kalér Texas. Upami dihukum, anjeunna nyanghareupan hukuman maksimal 20 taun panjara dina unggal jumlah panipuan kawat sareng 10 taun panjara dina unggal jumlah panipuan anu ngalibetkeun bagian pesawat dina perdagangan antarantara. Hakim pengadilan distrik féderal bakal nangtoskeun kalimat naon waé saatos nimbangkeun Pitunjuk Kalimat AS sareng faktor anu sah.

Kantor lapangan Chicago FBI sareng DOT-OIG nalungtik kasus ieu, kalayan dibantosan ku kantor lapangan FBI sareng DOT-OIG sanés.

Pengacara Pengadilan Cory E. Jacobs, Asistén Kapala Michael T. O'Neill, sareng Pengacara Pengadilan Scott Armstrong ti Bagian Panipuan Divisi Pidana, sareng Asisten Pengacara AS Alex Lewis ti Kantor Pengacara AS pikeun Distrik Kalér Texas anu ngagugat éta kasus.

Tuduhan mangrupikeun tuduhan, sareng sadaya terdakwa dianggap polos dugi ka kabuktosan kalepatan ngalangkungan mamang anu wajar di pengadilan hukum.

Salinan dakwaan anu leres:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment