24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah rapat wartos Saudi Arabia Ngabobol Warta Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Naha Spanyol ngeureunkeun kasempetan ageung pikeun Pariwisata Dunya?

UNWTO Arab Saudi

Pariwisata Dunya siap-siap pikeun masa depan anu saé sareng COVID bakal terkendali.

Ieu réspon seueur di industri perjalanan sareng pariwisata global.

Pikeun ngajantenkeun Pariwisata Dunya tiasa dianggo deui peryogi pamimpin sareng jalma anu gaduh visi. Éta ogé ngabutuhkeun jalma anu daék tur bisa meta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun ka anggota Jaringan Pariwisata Dunya, Moment ageung pikeun Pariwisata Dunya parantos dilakukeun di Karajaan Arab Saudi.

Pariwisata parantos ngalaman tantangan anu ampir teu mungkin ti mimiti taun 2020 kusabab pandemi COVID-19.

Di Saudi Arabia, Menteri Pariwisata HE Ahmed Al-Khateeb parantos ningalikeun rupi henteu ngan di nagara na nyalira. Anjeunna mangrupikeun bintang harepan ti Karibia dugi ka Afrika.

Karajaan nyayogikeun miliaran dolar sanés ngan ukur pikeun ngembangkeun poténsial pariwisata anu maju tapi ogé pikeun ngabantosan dunya sanésna tetep sektorna ngambang.

nu Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) nuju ngalangkungan krisis kapamimpinan ku Sekretaris Jénderal na maénkeun kaulinan ganda.

Arab Saudi aya pikeun ngabantosan sacara diplomatis sareng artos. Dina Méi taun ieu, UNWTO muka pusat régional di Riyadh. Ogé WTTC, organisasi anu berbasis di Inggris anu ngagambarkeun seueur pamangku kapentingan swasta panggedéna dina industri perjalanan sareng pariwisata global muka pusat régional di Riyadh.

Nyadar kaayaan sesah UNWTO kalayan teu cekap dukungan ti Spanyol kanyataanna, Arab Saudi nunjukkeun minatna pikeun nyandak badan dunya ieu ti Madrid ka Riyadh.

Léngkah sapertos kitu tangtosna peryogi dukungan ku anggota UNWTO dina Majelis Umum UNWTO di Maroko. Ahli anu caket kana masalah éta ngaramal sora anu diperyogikeun pikeun tindakan sapertos éta parantos ampir diamankeun, sanaon Karajaan henteu pernah sacara resmi nyungkeun éta.

Gosip ngeunaan gerakan sapertos kitu ngajantenkeun Spanyol sareng sababaraha sekutu Uni Éropa langkung panasaran. Gerak diplomatik di tukangeun adegan ayeuh-ayeuhan, numutkeun ka dipercaya eTurboNews sumber.

Wakil UNWTO ti nagara Uni Éropa gumantung pisan kana pariwisata eTurboNews, anjeunna ngagaduhan kawenangan pikeun milih sakumaha anjeunna resep, sareng anjeunna bakal milih pamindahan upami dina sora.

Perdana Menteri Spanyol nyauran Putra Saudi sakitar sabulan katukang. Éta dituduhkeun alesan pikeun nelepon éta ambisi ku Riyadh ngeunaan kamungkinan pindahna kantor pusat UNWTO.

Dua minggu ka pengker teh Sekretaris Jenderal PBB António Guterres kalibet, sareng proyék éta ditunda gumantung kana perjanjian anu bakal direngsekeun antara Menteri Pariwisata Saudi sareng rakana, Menteri Pariwisata Spanyol.

Sasaurang anu kenal kana diskusi ieu antara Saudi Arabia sareng Spanyol eTurboNews: "Diskusi antara Spanyol sareng Arab Saudi maju tapi pihak Saudi frustasi ku gancangna kamajuan. FII akhir Oktober bakal janten momen ageung pikeun pariwisata, kalayan seueur menteri sareng pamimpin bisnis di Riyadh. Mudah-mudahan Maroto aya. ”

Hon Reyes Maroto nyaéta Menteri Pariwisata Spanyol.

Ahli anu kawéntar sareng terhormat di Éropa caket ka UNWTO, anu henteu daék dingaranan bébéja eTurboNews:

"Upami Spanyol panginten taktik reureuh hartosna yén aranjeunna nyegah Arab Saudi tina terus kampanye pikeun mindahkeun UNWTO ka Riyadh, maka aranjeunna paling kamungkinan salah. Masih aya waktos kanggo nyorong. Ayeuna, Maroto aya di Italia, dina acara dagang, sareng fokus na sanés wisata. "

Sumber anu sanés nyarioskeun eTurboNews: "Sigana aya komitmen ku Spanyol kana unsur-unsur konci Saudi Arabia parantos dipénta pikeun nyegah pamindahan Kantor Pusat ieu dipénta."

Nanging, katingalina ogé gancangna dina méréskeun komitmen ieu panginten janten masalah anu ngabingungkeun Saudi.

eTurboNews ngahontal ka Spanyol sareng Menteri Pariwisata Saudi. Teu aya klarifikasi deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment