24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Warta Breaking Polandia Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Krakow pikeun ngayakeun acara 2022 Kongrés Internasional sareng acara Asosiasi Konvénsi

Krakow pikeun ngayakeun acara 2022 Kongrés Internasional sareng acara Asosiasi Konvénsi
Krakow pikeun ngayakeun acara 2022 Kongrés Internasional sareng acara Asosiasi Konvénsi
Ditulis ku Harry Johnson

Kongrés ICCA 2022 ogé bakal pas sareng ulang taun ka-10 tina kaanggotaan Kraków dina Kongrés Internasional sareng Asosiasi Konvénsi (ICCA).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kongrés ICCA ka-61 dina 13-16 Nopémber 2022, bakal nyandak anggotana ka kota di jantung Éropa anu ogé pusat budaya internasional, seni sareng sains.
  • Kraków, Polandia mangrupikeun tempat pikeun ngajalajah mangabad-abad tina sajarah disarengan permata arsitektur modéren.
  • Kraków jelas nunjukkeun komitmen kana dua nilai inti ICCA: damel babarengan sareng nganut inovasi.

Anu 61st Asosiasi Kongrés sareng Konvénsi Internasional (ICCA) Kongrés dina 13-16 Nopémber 2022, bakal nyandak anggotana ka kota di jantung Éropa anu ogé pusat budaya internasional, seni sareng sains. Kraków, Polandia mangrupikeun tempat pikeun ngajalajah mangabad-abad tina sajarah disarengan permata arsitektur modéren. Unggal taun kota anu gampang diakses ngabagéakeun seueur acara budaya sareng akademik anu penting, ogé rapat bisnis.

nu 2022 ICCA Kongrés ogé bakal pas sareng ulang taun ka-10 ti MerakKaanggotaan dina Kongrés Internasional sareng Asosiasi Konvénsi (ICCA). Kolaborasi parantos janten konci pikeun kamekaran sareng kasuksésan Kraków's teras dékade katukang.

Salaku conto, NETWORK KRAKÓW ngahijikeun ampir 400 jalma, ngalambangkeun ampir 200 badan sareng diwangun ku 5 kelompok pendidikan. Samentawis éta, Kraków Future Lab ditugaskeun pikeun ngaraketkeun rapat kana téknologi acara anyar. Jaringan kerjasama anu kuat didamel henteu ngan ukur lokal tapi ogé nasional, kalebet Biro Konvensi Polandia Organisasi Pariwisata Polandia, 16 Kantor Kongrés régional, asosiasi industri nasional, aliansi tempat, sareng partisipasi dina Program Duta Kongrés. Kraków ogé anggota Marketing Cities Éropa.

"Merak jelas nunjukkeun komitmen kana dua nilai inti ICCA: damel babarengan sareng nganut inovasi. Kusabab kitu, kota mangrupikeun pilihan anu jelas pikeun kongrés taun payun. 2022 ICCA Kongrés delegasi tiasa ngantisipasi pangalaman rapat anu mulus anu ngahijikeun tempat kelas dunya sareng organisasi acara anu canggih, "saur CEO ICCA Senthil Gopinath.

ICCA Wakil Kongrés bakal pendak di Pusat Kongrés ICE Kraków, bisnis sareng budaya andalan kota. Lokasina di pusat, éta parantos nyayogikeun seueur acara kelas dunya sareng ragam sapertos sési ka-41 tina Komite Dunya UNESCO 15 Dunya Kongrés Dunya OWHC sareng KTT Ékonomi Mata Terbuka taunan. 

"Kongrés ICCA mangrupikeun salah sahiji acara anu paling penting dina industri rapat di dunya. Unggal taun éta ngahijikeun ampir sarébu spesialis anu paling berpengalaman dina ngatur konperénsi sareng kongrés internasional: tujuan, tempat, PCO sareng asosiasi. Polandia bakal janten tuan rumah pikeun anu munggaran, anu dina hiji sisi ngabuktikeun ayeuna, posisi anu parantos asak pikeun industri urang, sareng di sisi anu sanésna nyiptakeun kasempetan anu hadé pikeun pamekaran salajengna "nekenkeun Walikota Kraków Jacek Majchrowski. 

"Nalika tingkat vaksinasi terus ningkat sareng dunya urang mimiti lalaunan dibuka deui, kami bungah ningali balikna kajadian di jalma. Krakow nawiskeun titik rapat anu tiasa diaksés ku seueur anggota ICCA sareng kota éta pasti bakal nunjukkeun anu pangsaéna pikeun ditawarkeun industri urang pikeun rapat asosiasi internasional, "saur Gopinath. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment