Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

India ayeuna kabuka pikeun wisatawan asing divaksinasi

India ayeuna kabuka pikeun wisatawan asing divaksinasi
India ayeuna kabuka pikeun wisatawan asing divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Ieu mangrupikeun kahiji kalinya India ngantep turis asing lebet ka nagara éta saprak Maret 2020 nalika ngalaksanakeun penguncian coronavirus nasional anu munggaran.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pengunjung asing anu divaksinasi pinuh anu ngumbara dina penerbangan piagam kéngingkeun lebet ka India mulai dinten ayeuna.
  • Wisatawan internasional dina penerbangan biasa bakal tiasa lebet India mimitian ti 15 Nopémber.
  • Henteu jelas naha wisatawan anu datang kedah nganggo karantina tapi aranjeunna kedah divaksinasi sareng uji négatip pikeun virus dina 72 jam ti hiber.

Datang asing teras diijinkeun lebet India deui, pikeun kahiji kalina ti saprak Maret 2020, nalika nagara ngalaksanakeun lockdown COVID-19 kahijina sacara nasional.

Dina rélaxasi panganyarna tina curv COVID-19 na, Pejabat pamaréntah India ngumumkeun dina Jumaah yén nagara éta parantos dibuka deui pikeun pangunjung internasional anu divaksinasi ngumbara dina penerbangan piagam.

Wisatawan asing dina penerbangan biasa bakal tiasa lebet India mimitian ti 15 Nopémber, pejabat nambahan.

Teu acan jelas naha wisatawan anu sumping kedah nganggo karantina India, tapi aranjeunna kedah divaksinasi sareng uji négatip pikeun virus COVID-19 dina waktos 72 jam hiber.

Kaputusan pikeun muka deui nagara, anu diumumkeun awal bulan ieu ku kamentrian bumi India, sumping kusabab inféksi harian India parantos turun di handap 20,000 ti puncak 400,000 dina bulan Méi sareng langkung seueur jalma anu divaksinasi.

India parantos masihan langkung ti 970 juta dosis vaksin. Ampir 70 persén tina populasi sawawa anu layak ngagaduhan sahenteuna dosis.

Ngaleungitkeun larangan pikeun turis asing anu nganjang ka nagara éta, nanging kitu, pas sareng wisata domestik India sareng usum perayaan. Enggeus, éta geus dipicu kaprihatinan ku pajabat kaséhatan anu parantos ngingetkeun ngeunaan teu puas.

Mimiti bulan ieu, Déwan Panilitian Médis India, badan médis perdana India, ngingetan yén "pariwisata dendam" tiasa ngakibatkeun lonjongna inféksi COVID-19 upami wisatawan henteu leres-leres nurut kana protokol kaamanan.

Numutkeun data resmi, kirang ti tilu juta wisatawan asing ngadatangan India di 2020, anu turun langkung ti 75 persén dibandingkeun sareng 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment