24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Urang asing anu divaksinasi lengkep tiasa lebet ka Amérika Serikat mulai 8 Nopémber

Datang anu divaksinasi lengkep tiasa lebet ka Amérika Serikat mulai 8 Nopémber
Datang anu divaksinasi lengkep tiasa lebet ka Amérika Serikat mulai 8 Nopémber.
Ditulis ku Harry Johnson

Vaksin COVID-19 anu disatujuan ku World Health Organization (WHO) anu henteu dianggo atanapi diidinan di Amérika Serikat bakal diaku salaku bentuk inokulasi anu sah, masihan greenlight pikeun AstraZeneca anu dikembangkeun Inggris, ogé Sinopharm sareng Sinovac Cina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • AS ngangkat larangan perjalanan pikeun tamu internasional anu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19.
  • Wisatawan asing anu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 bakal diidinan asup ka Amérika Serikat mulai 8 Nopémber
  • Kawijakan Amérika Serikat énggal dipandu ku kaséhatan masarakat, ketat, sareng konsisten, saur White House.

Gedong Bodas ngumumkeun dinten ieu pangangkatan larangan perjalanan COVID-19, sareng nyarios yén sadaya wisatawan asing anu sacara inokulasi ngalawan coronavirus bakal diijinkeun asup ka Amérika Serikat ti 8 Nopémber.

Asisten pers sekretaris Gedong Bodas Kevin Munoz negeskeun ayeuna yén "kabijakan perjalanan anyar Amérika Serikat anu meryogikeun vaksinasi pikeun wisatawan nasional asing ka Amérika Serikat badé dimimitian dina 8 Nopémber."

Mr. Munoz ogé dipasang dina Twitter yén kabijakan "dipandu ku kaséhatan masarakat, ketat, sareng konsisten."

soson-soson Watesan perjalanan ASs dijauhkeun jutaan pangunjung ti Cina, Kanada, Méksiko, India, Brazil, seueur Éropa kaluar ti Amérika Serikat, lumpuh pariwisata AS, sareng ngarugikeun ékonomi komunitas wates.

Bulan kamari, Gedong Bodas nyarios yén éta bakal ngahambat larangan pikeun palancong udara ti langkung ti 30 nagara, kalebet Cina, India, Iran, sareng seuseueurna Éropa ti mimiti Nopémber, tapi éta lirén pikeun nyayogikeun tanggal anu pas.

Dinten Salasa, US pajabat nyatakeun yén nagara éta bakal angkat larangan gerakan di wates daratna sareng pameuntasan féri sareng Kanada sareng Mexico pikeun anu divaksinasi pinuh.

Vaksin COVID-19 disatujuan ku WHO (WHO) anu henteu dianggo atanapi diidinan di Amérika Serikat bakal diaku salaku bentuk inokulasi anu sah, masihan greenlight pikeun AstraZeneca anu dikembangkeun Inggris, ogé Sinopharm sareng Sinovac Cina.

Kanada dibuka deui wates daratanna sareng Amérika Serikat dina awal Agustus nepi ka warga Amérika divaksinasi pinuh ku uji COVID-19 négatip pikeun perjalanan anu teu penting. Kurangna timbal balik ti tatangga na, Nanging, narik komplén ti pejabat Kanada.

Larangan dina jumlah seueur warga sanés Amérika Serikat anu lebet ka Amérika parantos ditegakeun langkung ti 18 bulan kusabab pandemi virus corona. Tilas Présidén Donald Trump mimiti ngalarang larangan ka wisatawan udara ti Cina dina awal taun 2020, teras ngalegaan watesan ieu ka seueur Éropa.

Asosiasi Perjalanan AS ngaluarkeun pernyataan ieu dina pengumuman yén Amérika Serikat sacara resmi bakal muka deui wates na pikeun wisatawan internasional divaksinasi dina 8 Nopémber:

"Travel AS parantos lami nyauran pembukaan deui wates urang anu aman, sareng kami nampi pangumuman administrasi Biden ngeunaan tanggal anu parantos ditetepkeun pikeun ngabagéakeun deui wisatawan internasional anu divaksinasi.

"Tanggal éta penting pisan pikeun perencanaan — pikeun maskapai, pikeun bisnis anu didukung perjalanan, sareng jutaan wisatawan sadunya anu ayeuna bakal ngamajukeun rencana pikeun nganjang deui ka Amérika Serikat. Buka deui pikeun pengunjung internasional bakal masihan jurang ékonomi sareng ngagancangkeun balikna padamelan anu aya hubunganana sareng perjalanan anu leungit kusabab larangan perjalanan.

"Kami nganuhunkeun administrasi pikeun mikawanoh nilai perjalanan internasional pikeun ékonomi sareng nagara urang, sareng damel pikeun ngamankeun kabuka wates urang sareng nyambungkeun deui Amérika ka dunya."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment