Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Italia Megatkeun Warta Warta Méwah Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Putri Margriet ti Walanda namina Godmother of Rotterdam énggal

Putri Margriet ti Walanda namina Godmother of Rotterdam
Holland America Line namina Putri Dirina Margriet ti Belanda Ibu baptis Rotterdam.
Ditulis ku Harry Johnson

Anggota tambahan Kulawarga Royal Belanda anu janten ibu baptis kaasup Ratu Máxima, anu namina Koningsdam di 2016 sareng Nieuw Amsterdam di 2010. Teras-Ratu Beatrix dilayanan salaku ibu baptis Eurodam di 2008. Rotterdam V diluncurkeun taun 1958 ku Ratu Juliana. Teras-Putri Beatrix namina Statendam IV taun 1957 sareng Prinses Margriet di 1960. Nieuw Amsterdam II diluncurkeun ku Ratu Wilhelmina di 1937.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rotterdam nandaan kapal ka-13 pikeun jalur pelayaran anu bakal ditunjuk ku Royal Dutch.
  • Sambungan Holland America Line sareng The House of Orange balik ampir saabad ka Pangeran Hendrik ngaluncurkeun Statendam III di 1929.
  • Anggota Kulawarga Royal Belanda parantos ngaluncurkeun 11 kapal Holland Holland Line langkung salami mangtaun-taun.

Holland America Line ngumumkeun dinten ieu yén nalika Rotterdam dingaranan musim semi salajengna, Her Royal Highness Princess Margriet ti Belanda bakal janten ibu baptis kapal, ngalaksanakeun tradisi anu dimimitian taun 1920an.

Holland America's Rotterdam

Jalur Holland AmericaPatalina sareng The House of Orange balik ampir saabad ka Pangeran Hendrik ngaluncurkeun Statendam III di 1929. Saprak harita, anggota Kulawarga Royal Belanda parantos ngaluncurkeun 11 kapal Holland Holland Line langkung salami mangtaun-taun, kalebet Her Royal Highness Princess Margriet anu dingaranan Prinsendam (1972), Nieuw Amsterdam III (1983), Rotterdam VI (1997) sareng Oosterdam (2003).

"Kami pisan bersyukur yén Royal Dirina Putri Margriet bakal sakali-sakali deui janten ibu baptis a Garis Amérika Holland kapal, ngalaksanakeun tradisi panjang sareng Kulawarga Karajaan anu terus ngahargaan akar Walanda urang, "saur Gus Antorcha, presiden Holland America Line. "Rotterdam bakal ditunjuk di Rotterdam taun payun, ngagungkeun kota nami na sareng hubungan bersejarah urang sareng Walanda. Kami ngarepkeun memperingati kasempetan dimana éta sadayana dimimitian Garis Amérika Holland. "

Anggota tambahan Kulawarga Royal Belanda anu janten ibu baptis kaasup Ratu Máxima, anu namina Koningsdam di 2016 sareng Nieuw Amsterdam di 2010. Teras-Ratu Beatrix dilayanan salaku ibu baptis Eurodam di 2008. Rotterdam V diluncurkeun taun 1958 ku Ratu Juliana. Teras-Putri Beatrix namina Statendam IV taun 1957 sareng Prinses Margriet di 1960. Nieuw Amsterdam II diluncurkeun ku Ratu Wilhelmina di 1937.

Pelayaran perawan Rotterdam angkat kaping 20 Oktober 2021, ti Amsterdam, Walanda, sareng ngamimitian perjalanan transatlantik 14 dinten ka Fort Lauderdale, Florida. Salami usum Karibia perdana na ti bulan Nopémber dugi ka April, Rotterdam bakal balayar sababaraha rancana perjalanan lima dugi ka 11 dinten anu ngalangkungan daérah kidul, kulon, wétan sareng tropis, sadayana jalan-jalan ti Benteng Lauderdale. Dina pertengahan April, kapal ngadamel Samudra Atlantik 14 dinten nyebrang deui ka Éropa nyéépkeun usum panas di Norwégia, Bétika, Pulo Inggris sareng Islandia, sadayana balayar ti jalan ti Amsterdam.

Rotterdam dikirimkeun ku Galangan kapal Fincantieri di Italia 30 Juli 2021. Tanggal pikeun namina kapal di Rotterdam bakal diumumkeun dina sababaraha bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment