24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Cruising Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Putri Cruises Emerald Putri balik deui ka jasa di Amérika Serikat

Putri Cruises Emerald Putri balik deui ka jasa di Amérika Serikat
Putri Cruises Emerald Putri balik deui ka jasa di Amérika Serikat.
Ditulis ku Harry Johnson

Pelayaran Putri Cruises dina kapal Emerald Putri sayogi pikeun tamu anu parantos nampi dosis akhir tina vaksin COVID-19 anu disatujuan sahenteuna 14 dinten sateuacan dimimiti pelayaran sareng ngagaduhan bukti vaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tamu Putri Emerald anu pangpayunna disambut dina kapal ku awak ku upacara motong pita khusus.
  • Emerald Princess dijadwalkeun sumping di Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021 sareng badé balayar sajajalan 10-dinten Pelayaran Terusan Panama, jalan-jalan ti Ft. Lauderdale dugi Désémber 2021.
  • Vaksinasi awak Putri Emerald saluyu sareng padoman CDC.

Putri Cruises dinten ayeuna nyirian jasa jasa kapal pesiar katilu di Amérika Serikat - Putri Emerald - angkat ti Pelabuhan Los Angeles dina pelayaran Canal Panama 15 dinten ka Ft. Lauderdale. Tamu Putri Emerald anu pangpayunna disambut dina kapal ku awak ku upacara motong pita khusus.

Balayar ti Palabuan Los Angeles dina Pelayaran Terusan Panama 15 dinten, Emerald Putri balik deui ka palayanan sareng ngabagéakeun sémah anu mimiti balik deui.

Emerald Princess dijadwalkeun sumping di Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021 sareng badé balayar sajajalan 10-dinten Pelayaran Terusan Panama, jalan-jalan ti Ft. Lauderdale dugi Désémber 2021.

Emerald Putri nawiskeun Liburan MedallionClass, nganteurkeun pamungkas dina usaha, pelayaran pribadi. Medallion mangrupikeun ukuran anu saparapat, alat anu tiasa diemut anu ngamungkinkeun sadayana tina pasantrén tanpa touch dugi ka milarian anu dipikacinta dimana waé kapal, ogé layanan anu disempurnakan sapertos naon anu diperyogikeun tamu, dikirimkeun langsung ka aranjeunna, dimana waé aranjeunna aya di kapal. Éta parantos diaku salaku alat anu paling canggih dina industri perhotelan global.

putri Cruises balayar dina Emerald Putri sayogi pikeun tamu anu parantos nampi dosis akhir tina vaksin COVID-19 anu disatujuan sahenteuna 14 dinten sateuacan dimimiti pelayaran sareng ngagaduhan bukti vaksinasi. Sadayana tamu anu divaksinasi sadayana ogé kedah ngahasilkeun uji COVID-19 anu négatip, anu ditalungtik sacara médis (PCR atanapi antigen) anu dicandak dina waktos dua dinten ti mimiti naék dina sadaya pelayaran Putri. Vaksinasi awak awak saluyu sareng padoman CDC.

putri Cruises mangrupikeun jalur pelayaran premium internasional sareng perusahaan wisata anu ngoperasikeun armada 14 kapal pesiar modéren, mawa dua juta tamu unggal taun ka 380 tujuan di sakumna dunya, kalebet Karibia, Alaska, Terusan Panama, Riviera Méksiko, Éropa, Amérika Kidul, Australia / Selandia Anyar, Pasifik Kidul, Hawaii, Asia, Kanada / New England, Antartika, sareng World Cruises.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment