24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner kabudayaan Curacao Ngabobol Warta raramean Grénada megatkeun News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sandals® Resorts Ngarayakeun 40 Taun ku Ngabalikkeun Jam

Sendal 40 Taun
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts nuluykeun perayaan ulang taun ka 40 na ku jual 40 dinten khusus dina Sandals Resorts terpilih kalebet properti andalannya, Sandals Montego Bay. Pasangan anu mesen sésana tujuh wengi atanapi langkung panjang pikeun perjalanan iraha waé antara 31 Juli sareng 2 Oktober 2022, bakal muka konci harga kamar khusus ngan ukur $ 200 per jalma, per wengi di resort anu ngiringan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Éta ibarat deui taun 80an nalika Sandals Resorts ngarayakeun 4 dekade di industri.
  2. Tingkat perayaan khusus ieu bakal dilakukeun di sadaya Sandal Resorts, ti Jamaika dugi ka Bahama, Saint Lucia, sareng Curacao, sareng seueur deui.
  3. Bakal aya pésta kolam renang anu diideuan 1981, koktail buatan tangan, garis pakean vintage, sareng ménu bar ngojay-up anu dibayangkeun deui.

"Penjualan anu luar biasa ieu ngagaduhan mitra panaséhat perjalanan sareng Sandi Kasatiaan Tamu anu panginten éta '80an deui," saur Gary Sadler, Wakil Présidén Eksekutif Penjualan & Hubungan Industri pikeun Unik Vacations Inc., mangrupikeun afiliasi tina wawakil Sandals Resorts di dunya. Internasional. 

Sandals Resorts 40-Day Anniversary Sale dibuka kanggo mesen opat puluh dinten dugi ka 23 Nopémber 2021, sareng sayogi di Sandals Resorts anu ngiringan kalebet Sandals Montego Bay sareng Sandals Ochi Beach Resort di Jamaika sareng Sendal Halcyon Beach Resort di St. Lucia. 

Sendal 40th Perayaan ulang taun bakal dilakukeun di sadaya Sandal Resorts. Sémah tiasa pencét mundur sareng ngalaman rasa senang nostalgia kalayan pesta kolam renang anu diinspirasi '81, garis pakean anu énggal, ménu bar renang-up anu dibayangkeun deui, koktail buatan tangan anyar sareng seueur deui. Tamu ogé tiasa ngiringan Yayasan Sandal sareng ngabantosan ngadamel bédana di komunitas Karibia lokal ngalangkungan 40 kanggo 40 Inisiatif énggal anu bakal nyandak 40 proyék tambihan ka komunitas lokal masing-masing pulau.

Nyandak deui ka tempat éta sadayana dimimitian di Sendal Montego Bay, sémah tiasa ngalaman sababaraha fitur anu paling apik dina merek sapertos Swim-Up Suites, bar overhead, Over-the-Water Wedding Chapels sareng seueur deui. 

Pasangan anu milih pakansi di Sandals Ochi, sapanjang basisir kalér Jamaika, tiasa nampi biaya héjo gratis sareng transfer ka Sandals Golf and Country Club babarengan sareng 16 pilihan makan 5-Star Global Gourmet ™ anu béda. Tamu di Sendal Halcyon Beach Resort tiasa neuleumkeun diri dina rélaxasi total di St. Lusia sareng ngambang ti kamarna langsung kana kolam renang ikon kolam renang anu ikonis. Naon waé tamu Resort anu milih buku "40th Ruangan Anniversary Special ”ku, aranjeunna bakal janten bagian tina perayaan cinta sareng kapercayaan 40 taun.

Sarat sareng watesan sanésna dilarapkeun. Pikeun mesen khusus 40th Dijual ulang taun di sendal pilihan Resort, punten didatangan sendal.com. Kanggo langkung seueur terang kumaha Sandals Resorts ngarayakeun 40 nath Ulang taun, pastikeun pikeun nganjang sendal.com/celebrating-40-taun.

sendal® resorts

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalma anu bogoh ka pangalaman liburan anu paling romantis, Méwah Kalebet® di Karibia ngalangkungan 16 setting pantai na di Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, sareng Curacao bubuka dina April 2022. Ngayakeun 40 taun, perusahaan Resort sadaya-inklusif anu unggul nawiskeun langkung seueur kualitas tibatan anu sanésna di planet ieu. Sendal Resorts ekslusif kalebet tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Pernikahan anu Dicocogkeun. Sendal Resorts ngajamin katenangan sémah tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, langkah-langkah kasehatan sareng kaamanan perusahaan ditingkatkeun pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia ogé Jaminan Liburan Sandal énggal, program panyalindungan pakansi komprehensif anu nampilkeun jaminan industri-mimiti liburan gaganti gratis kalebet ongkos pesawat kanggo tamu anu kapangaruhan ku gangguan perjalanan patali COVID-19. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Resort Pantai anu berorientasi kulawarga. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan sendal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment