Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Pariwisata Seychelles Optimisis dina Acara Fisik Anu Mimiti di Inggris

Pariwisata Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Neruskeun rapat perdagangan fisik sateuacan dipiceun tina daptar beureum Inggris, Pariwisata Seychelles ngalaporkeun yén agén anu nganjang ka Travel Gossip Roadshow di tilu kota Inggris ti tanggal 16 Séptémber dugi ka 22 Séptémber 2021, optimis ngeunaan perjalanan sareng klienna hoyong pisan usaha panjang haul deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ieu mangrupikeun kajadian fisik anu munggaran di Inggris ti saprak mimiti pandemi dina Maret 2020.
  2. Perdagangan perjalanan miharep interaksi langsung tatap muka dimana éta tiasa jaringan sareng ngawangun hubungan deui.
  3. Travel Gossip Roadshow ngahubungkeun ahli perdagangan sareng perwakilan tujuan ti sakumna penjuru dunya.

Tujuanana diwakilan dina Travel Gossip Roadshow anu lumangsung di Leeds, Brighton, sareng Portsmouth ku Pariwisata Seychelles'Eksekutif pamasaran di Inggris, Ibu Eloise Vidot, pikeun acara fisik munggaran ieu di daérah ti saprak mimiti pandemi dina Maret 2020.

"Balik deui di jalan saatos 18 bulan rapat virtual sareng wébinar mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun kami sareng kami hoyong pisan ngadeukeutan tujuan anu langkung caket kana agén Inggris. Pariwisata mangrupikeun industri masarakat, perdagangan perjalanan hoyong pisan interaksi tatap muka dimana urang tiasa jaringan sareng ngawangun hubungan deui, "ngalaporkeun Ibu Vidot.

Logo Seychelles 2021

Anjeunna nambahan yén ngalangkungan acara anu ngahubungkeun para ahli perdagangan sareng perwakilan tujuan ti sakumna dunya, "kami parantos tiasa ngamajukeun Seychelles salaku tujuan anu pikaresepeun, murni, dipercaya sareng aman pikeun agén perjalanan garis payun. Penting pikeun urang ngawangun deui kapercayaan kana perjalanan sareng tujuan urang sorangan. "

"Turnout dina acara, anu lumangsung magrib, éta saé pisan; Kuring patepung sahenteuna 70 agén kualitas anu aktipitas sareng getol ngabéréskeun inpormasi sareng berita terkini ngeunaan tujuan. Sacara umum, urang ningali minat pisan kana tujuan, aranjeunna hoyong pisan diajar langkung seueur sareng ngawitan ngajual deui, "saur Ibu Vidot.

Sore nuturkeun format robin buleud, kalayan sési pondok nalika anu pameran bakal nampilkeun produkna ka sakumpulan alit agén pikeun nuturkeun peraturan jarak jauh sosial. Dina sela-sela sési, agén sareng paméré anu diperlakukeun dina tuang-tuang. Acara dipungkas ku undian hadiah anu diantisipasi.

Ngomentaran ngeunaan partisipasi tujuan dina acara éta, Ibu Karen Confait, Diréktur Pariwisata Seychelles pikeun Inggris & Irlandia sareng nagara-nagara Nordik, nyarios; "The Travel Gossip Roadshow kami hadir di Inggris. Sanaos Seychelles nalika éta masih dina daptar beureum Inggris pikeun perjalanan, kami ngarasa penting pikeun tetep tujuan dina mayunan pikiran agén. Rarasaan anu umum ti agén mangrupikeun optimismeu. Kliénna hoyong pisan ngarambat jarak jauh deui saatos 18 sasih kedah tetep lokal atanapi ngumbara henteu langkung ti Éropa. Kalayan panyabutan Seychelles tina daptar beureum kami ngarepkeun mimitian ngabagéakeun para tamu Inggris ka basisir urang sakali deui. "

Épéktip 4 énjing GMT, Senén, 11 Oktober, wisatawan ti Inggris, pasar sumber wisata utama katilu Seychelles, tiasa sakali deui nganjang ka tujuan pulau Samudera Hindia kalayan wisatawan anu tiasa kéngingkeun asuransi pikeun tujuan sareng divaksinasi henteu diperyogikeun deui pikeun nyandak tés PCR atanapi karantina di hotél anu disatujuan nalika balik ka bumi.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment