Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX Amérika Bingah Éta AS Ngaleungitkeun Watesan Perjalanan

IMEX Amérika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"Kami resep pisan yén Amérika Serikat ngaleutikeun larangan perjalanan ti sakumna dunya ka Amérika ti 8 Nopémber. Ieu méré lampu héjo pikeun ratusan langkung pembeli global, paméran, sareng profesional industri pikeun sumping ka Las Vegas pikeun IMEX Amérika anu kabuka dugi ka Kemis, 11 Nopémber. Kami bungah ku béja. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Platform IMEX America bakal ngamimitian AS sareng bisnis global, waktuna sampurna dilaksanakeun ti 9-11 Nopémber.
  2. Kaputusan ieu ningkatkeun moméntum pikeun ékonomi AS sareng perjalanan internasional sacara umum.
  3. IMEX sareng Mandalay Bay bakal ngiringan acara anu nyumponan sarat kaséhatan sareng kaamanan pang anyarna anu raoseun.

"Kami terang aya paménta anu hebat sareng anu penting di antara para profesional acara bisnis pikeun nyambungkeun tatap muka sareng ngagunakeun IMEX America salaku platform pikeun ngamimitian AS sareng bisnis global sareng ngarencanakeun payun pikeun 2022.

"Kaputusan ieu mangrupikeun panguat moral pikeun industri. Anu langkung penting, éta ningkatkeun momentum pikeun ékonomi AS sareng pasar tenaga kerja sareng kanggo sektor perjalanan internasional sacara umum.

Ray Bloom sareng Carina Bauer, Grup IMEX

"Kami ngarepkeun masihan komunitas acara bisnis global di bumi anu pantes sareng, sabab édisi ka-10 IMEX America, éta bakal janten reuni anu khusus. Anu tiasa urang katakan ayeuna nyaéta… gulung tanggal 8 November! ”

IMEX America lumangsung 9-11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber. Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh.  

Kaséhatan & kaamanan: Tim IMEX damel caket sareng Mandalay Bay sareng mitra sanésna di Las Vegas pikeun méréskeun acara anu nyumponan sarat kaséhatan sareng kaamanan anu pang anyarna sareng masihan masarakat pangalaman anu aman, raoseun tapi henteu steril. 

Sadaya pamilon IMEX Amérika kedah nyayogikeun buktina vaksinasi pinuh ngalawan Covid-19 supados kéngingkeun acara éta sareng dipenta pikeun nyetak lencana na di bumi sateuacanna. Langkung lengkepna tiasa dipendakan Ieuh.   

www.imexamerica.com

# IMEX21 

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment