Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Urang asing anu divaksinasi lengkep tiasa didatangan Sydney ti 1 November

Urang asing anu divaksinasi lengkep tiasa didatangan Sydney ti 1 November
New South Wales (NSW) Premier Dominic Perrottet
Ditulis ku Harry Johnson

Perdana Menteri New South Wales nyarioskeun waktosna kanggo kabuka pikeun ngahirupkeun deui perekonomian, anu parantos ruksak parah ku nagara bagian tengah lockdown COVID-19 anu lami opat bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Australia nutup wates na dina Maret 2020 salaku réspon tina pandemi COVID-19 sadunya.
  • Di New South Wales, jumlah jalma anu divaksinasi pinuh parantos ngahontal 77.8%, sedengkeun 91.4% nampi sahenteuna hiji dosis vaksin COVID-19.
  • Ékonomi New South Wales 'parantos parah diruksak ku lockdown COVID-19 na anu caket opat bulan.

New South Wales (NSW) Premier Dominic Perrottet ngumumkeun dinten éta Sydney bakal kabuka pikeun datang asing anu divaksinasi, tanpa sarat karantina, mimitian ti 1 Nopémber 2021.

"Urang kedah ngahijikeun deui dunya. Kami henteu tiasa cicing di dieu di karajaan pertapa. Urang kedah kabuka, ”pamimpin nagara bagian paling padumukan di Australia dina Jumaah.

Australia nutup wates na dina Maret 2020 salaku réspon kana pandemi COVID-19, ngamungkinkeun asup ampir sacara éksklusif pikeun warga sareng warga permanén anu diperyogikeun ngalaman karantina hotél dua minggu wajib ku biaya nyalira.

Perdana Menteri Australia, Scott Morrison, nyarios awal bulan ieu perjalanan di luar negeri bakal balik sakali 80% jalma dina kaayaan khusus divaksinasi, tapi bakal sayogi tiheula pikeun urang Australi sareng meryogikeun karantina bumi.

Di New South Wales, jumlah jalma anu divaksinasi sapinuhna parantos ngahontal 77.8%, sedengkeun 91.4% nampi sahenteuna hiji dosis vaksin COVID-19.

Nanging, NSW Premier nyarioskeun ayeuna waktuna dibuka pikeun ngabantuan ngahirupkeun ékonomi, anu parantos rusak pisan ku nagara bagian tengah lockdown COVID-19 anu lami opat bulan.

"Karantina hotél, karantina bumi mangrupikeun jaman baheula, urang muka Sydney sareng New South Wales ka dunya," saur Perrottet.

Numutkeun ka Perrottet, anu sumping kana Sydney mimitina kedah nunjukkeun bukti vaksinasi sareng uji COVID-19 négatip sateuacan angkat ka pesawat ka Australia.

Ngaleungitkeun sarat karantina bakal ngabantosan perjalanan internasional ka Australia sareng sigana bakal ditampi ku puluhan rébu urang Australi anu terdampar di luar negeri salaku hasil tina kabijakan. Aya ogé anu gaduh kuota ketat ngeunaan jumlah tempat anu sayogi pikeun pengunjung anu balik di karantina hotél.

Samentara éta, Asosiasi Médis Australia, anu ngagambarkeun dokter nagara éta, dina dinten Jumaah ngingetkeun modél na nunjukkeun yén sistem kaséhatan nagara éta moal tiasa ngungkulan panyawat pasien coronavirus saatos nagara dibuka deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment