24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Étiopia wawancara wartos jelema kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News video

Boeing 737 MAX Whitewash Perusahaan Anyar: Pelaksana Boeing Nyumput Di Tukangeun Si Jatuh?

Kapuritan

Boeing nipu FAA dina nyatakeun Boeing 737 MAX, nyababkeun 157 jalma tiwas dina kapal Étiopia Airlines. Pengacara utama anu ngagambarkeun satengah korban nyarios dina hiji eTurboNews Tanya jawab ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kulawarga anu kaleungitan jalma anu dipikacinta dina nabrak jet Boeing 737 MAX di 201,9 ngabunuh sadayana 157 dina kapal gaduh kecap anu kasar pikeun Boeing.
  • Pengacara nyatakeun yén pamaréntah AS henteu cukup jauh dina dakwaan Mark Forkner Kemis (14 Oktober 2021). 
  • Tilas kapala pilot pesawat anyar dituduh kamari ku Departemen Kehakiman AS dina genep tuduhan pikeun tindakanana, kaasup ngabohong nalika prosés sertifikasi pesawat anyar. 

eTurboNews ngondang Kevin P. Durkin ti Clifford Law Firm di Chicago, IL, USA, kanggo nyarios nalika podcast ayeuna. Anjeunna ngalambangkeun langkung ti 70 korban anu maot dina Ethiopian Airlines dina kacilakaan Boeing 737 MAX.

"Forkner ngan ukur jalma ragrag. Anjeunna sareng Boeing tanggel waler pikeun saha waé anu maot dina kacilakaan MAX, "saur Nadia Milleron, indung Samya Rose Stumo, anu tiwas dina kacilakaan fatal kadua dina Maret 2019." Sistem dina Boeing diganjar jangka pondok kauntungan kauangan langkung aman, sareng Mark Forkner operasi dina sistem éta. Jaksa tiasa sareng kedah mendakan sababaraha jalma sanés anu ogé tanggung jawab nyababkeun kacilakaan éta. Unggal kulawarga anu kaleungitan batur dina kacilakaan MAX raoseun sami: eksekutif sareng dewan direksi Boeing kedah panjara. ”

Kacilakaan pesawat Étiopia 302 lumangsung saatos di Maret 2019, maéhan sadayana 157 dina kapal. Lima bulan sateuacanna, dina Oktober 2018, jet Boeing 727 MAX anu munggaran nabrak di Laut Jawa saatos angkat ti Indonésia, maéhan sadayana 189 kapal.  

"Perjanjian Penuntutan Ditangguh saéstuna mangrupikeun DOJ Boeing 'Jangan Menuntut Perjanjian.' Teu aya anu leres-leres percaya yén Forkner mangrupikeun hiji-hijina palaku anu goréng dina tekanan kompléks ieu pikeun kauntungan sareng skéma penipuan FAA, "saur Michael Stumo, bapak Samya Rose Stumo. "Éta nunjukkeun yén CEO Boeing David Calhoun sareng tilas anggota dewan bakal ngalungkeun saha waé handapeun beus pikeun nangtayungan C-Suite."

DOJ nyandak kasus kriminal ngalawan Boeing kusabab maéhan 346 jalma dina dua kacilakaan éta tapi ngabéréskeun masalah éta mimiti taun ieu dina naon anu disebut Perjanjian Penuntutan Ditangguh. Profesor Hukum Columbia John Coffee dina waktos éta nyebatna "salah sahiji perjangjian penuntutan anu paling parah anu kuring ningali." Boeing henteu kedah ngaku salah sahiji tuduhan éta, sareng henteu aya eksekutif Boeing anu dituduh. Perusahaan hukum pertahanan pertahanan kriminal perusahaan Boeing nyaéta Kirkland & Ellis. Erin Nealy Cox, jaksa utama dina kasus Boeing, ninggalkeun Departemen Kehakiman awal taun ieu sareng teu lami teras ngiringan Kirkland & Ellis salaku pasangan di kantor Dallas na.

Paul Njoroge ti Toronto, Kanada, anu kaleungitan kulawargana dina kacilakaan ET302, nyarios: "Kalakuan Mark Forkner sareng Boeing ngeunaan sertifikasi 737 MAX, produksi sareng pelepasan ka pasar, nyababkeun maotna 346 jalma: diantarana pamajikan kuring, indungna, sareng tilu urang barudak. Ku adat sareng praktik koprasi, Mark Forkner henteu polah nyalira. Kepala sekolah Boeing pasti aya di tukang buru-buru ngahasilkeun 737 MAX, dorong kana pasar, proyékkeun pangasilan sareng pendapatan anu langkung saé, ngagumbirakeun Wall Street, sareng nalika kitu, ngompa saham Boeing. Nalika Lion Air Flight JT610 nabrak tanggal 29 Oktober 2018, kepala sekolah Mark Forkner sareng Boeing ngalakukeun 189 rajapati dina gelar katilu. Tapi saatos gagal taneuh 737 MAX saatos kacilakaan éta, kalayan sadar mindahkeun fokus publik ti perusahaan ku nyalahkeun pilot anu disebut 'asing' pikeun kacilakaan éta, aranjeunna pastina ngalakukeun 157 rajapati dina gelar kadua, nalika Penerbangan Ethiopian Airlines 302 nabrak dina 10 Maret 2019. 

"Déwan juri féderal kedah nuturkeun prosés milarian kanyataan anu tuntas, nuduh anu sanés, utamina manajemén tingkat luhur di Boeing, teras mendakan aranjeunna sacara kriminal kusabab pupusna pamajikan kuring, tilu barudak urang, mantu kuring, sareng 341 anu sanés. Kami parantos nguping sidang kongrés sareng sénatorial, dimana mantan CEO Boeing, Dennis Muilenberg sareng Kapala Insinyur John Hamilton nampik ngawalon patarosan dasar. Kuring ngaharepkeun yén dakwaan Mark Forkner bakal terang dugi ka parah teuing, nyumput inpormasi, sareng hubris dina Boeing anu nyababkeun dua kacilakaan éta. Masarakat pantes terang. Moal aya kaadilan pikeun kuring pikeun maotna kulawarga kuring, tapi bakal aya kaadilan pikeun masarakat upami Mark Forkner sareng anu sanésna di Boeing nyanghareupan hukuman panjara maksimum, "saur Njoroge.

"Tuduhan kamari tilas pilot lulugu Boeing pikeun nipu otoritas féderal ngeunaan 737 MAX mangrupikeun whitewash perusahaan," saur Robert A. Clifford, pangadeg sareng mitra senior Kantor Hukum Clifford di Chicago sareng Advokat Utama dina litigasi konsolidasi ngalawan Boeing dina kacilakaan tina MAX 737 di Étiopia di 2019. "Karugian tragis 157 nyawa tiasa dicegah upami Mark Forkner nyarios tapi anjeunna pastina henteu meta nyalira."

Forkner, anu mingpin Tim Téknis Penerbangan MAX 737 salami pangwangunanna diluncurkeun kana jasa, dikabarkan dituduh dua tuduhan panipuan anu ngalibetkeun bagian pesawat dina perdagangan interstate sareng opat tuduhan panipuan kawat. Anjeunna bakal muncul dinten Jumaah di pengadilan féderal di Fort Worth, Texas. Tuduhan anu paling serius nyandak hukuman panjara maksimum 20 taun.

"Jinis sarakah korporasi anu teu tiasa dimaénkeun ieu jauh ngalangkungan pilot lulugu di perusahaan anu sacara sengaja damel pesawat ieu dina usaha ningkatkeun kauntungan," saur Clifford. "Salaku Pimpinan Konseling dina gugatan ngalawan Boeing sareng nyarios atas nami seueur kulawarga anu moal pernah sami, kuring nyungkeun DOJ supados langkung jauh dina panyilidikan kriminal sareng tuduhan pikeun nangtoskeun sejauh mana tipu daya éta sareng saha anu aya di handapeunana sadayana. Saur aranjeunna bakal mendakan seueur pejabat perusahaan anu nyandak bagian tina nahan inpormasi kritis ti agénsi anu nyatakeun. Panilitian kriminal anu jero dijero pikeun kulawarga ieu anu masihan pangorbanan pamungkas sareng ka masarakat ngalayang anu teras mésér tikét dina pesawat MAX. "

"Komo upami dihukum hukuman panjara maksimal, éta henteu aya naon-naon dibandingkeun sareng kulawarga-kulawarga anu moal ningali deui anu dipikacinta deui. Aranjeunna musna; musna sabab Forkner mangrupikeun bagian tina skéma pikeun nyumputkeun bebeneran ti jalma-jalma anu ngagaduhan kamampuan ngajantenkeun pesawat ieu aman, "saur Clifford. "Sareng naon réaksi awal Boeing kana kacilakaan ieu sanaos terang yén aranjeunna parantos motong juru? Eksekutif Boeing milih nyalahkeun pilot anu polos anu teu dibéjakeun nanaon ngeunaan sistem parangkat lunak anyar anu sacara lengkep ngarobih cara pesawat, sareng manual latihan pilot bahkan henteu nyebut sistem parangkat lunak anu énggal. "

Clifford ngarujuk kana Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS) anu Forkner diduga henteu kabagi sareng pejabat FAA sateuacan aranjeunna nyatujuan pesawat éta pikeun ngapung.  

"Masarakat anu ngalayang masih teu yakin naha Boeing parantos robih sareng operasi kalayan transparansi pinuh dina ngamungkinkeun pesawat ieu sareng pesawat kahareup ngapung," saur Clifford.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment