24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta rapat wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Seychelles dina Sorotan dina Acara Maya Italia

Kapuloan Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kapuloan Seychelles disimpen dina sorotan nalika dinten maya anu diayakeun ku Kantor Pariwisata Seychelles di Italia tanggal 26 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Datang Italia anu ngagaduhan Green Pass anu sah ayeuna tiasa angkat ka Seychelles kalayan syarat karantina sareng isolasi nalika balik ka Itali diangkat.
  2. Pangwangunan anyar ieu naekeun pariwisata Seychelles nalika ilubiung dina acara virtual.
  3. Bagian tina pikagumbiraeun acara kalebet hadiah sapertos tempat dina perjalanan familiarization ka surga murni.

Nyayogikeun platform pikeun ngamajukeun tujuan di pasar Italia sareng minuhan perdagangan, acara éta sami sareng pengumuman ku Menteri Kaséhatan Italia anu ditunggu-tunggu koridor pariwisata ka Seychelles kang tungtungna bakal ngijinkeun pelancong ti daérah éta pikeun nganjang ka nusantara anu spektakuler.

Numutkeun pamekaran énggal, pangunjung Italia anu ngagaduhan Green Pass anu sah ayeuna tiasa angkat ka Seychelles kalayan syarat karantina sareng isolasi nalika balik ka Itali angkat, upami aranjeunna nampilkeun tés PCR négatip dilakukeun 48 jam sateuacan angkat sareng ngalakukeun swab akhir saatos sumping di hiji bandara di Italia.

Logo Seychelles 2021

Acara ieu ngamungkinkeun tim pikeun ngamutahirkeun perdagangan ku peraturan anyar ieu sareng ningkatkeun kapercayaan agén perjalanan anu parantos sabar ngantosan ngamimitian ngajual tujuan pulau sakali deui.

Hadir salaku paméré dina acara éta aya sababaraha mitra, nyaéta, Berjaya Hotels Seychelles, Creole Travel Services, Ethiopian Airlines, Four Seasons Resorts Seychelles, Go World Tour Operator, North Island Luxury Resort, Paradise Sun Tsogo Sun Hotels, Qatar Airways, Raffles Seychelles, Hotél Story na Resorts.

Dinten Virtual Seychelles diayakeun dina platform berteknologi tinggi khusus dimana masing-masing pamilon ngagaduhan avatar pribadi anu tiasa ngalih-pindah sareng berinteraksi sareng paméran séwang-séwangan. Salian ti jejaring, paméran tiasa ngabagi presentasi, pidéo, sareng unggah bahan-bahan promosi.

Hadiah anu matak, kaasup tempat dina perjalanan familiarization ka surga murni, anu ditawarkeun, ngalangkungan kuis dimana para pamilon kedah ngalengkepan peta sareng fléyi Seychelles sareng spésiés fauna.

Danielle Di Gianvito, Perwakilan Pemasaran Pariwisata Seychelles di Italia, mairan: "Seychelles gumbira ngabagéakeun wisatawan Italia anu milarian pakansi sayah sareng pangalaman anu teu tiasa dilupakan - kami parantos damel terus-terusan hubungan caket sareng fasilitas akomodasi, maskapai sareng operator wisata pikeun ngembangkeun sareng nyiapkeun nampi wisatawan internasional, anu ayeuna, tungtungna, kalebet Itali anu resep kana tujuan anu saé ieu. Acara ieu parantos janten kasuksésan anu hébat sareng dorongan anu saé pikeun mimiti anu anyar. ” Acara éta parantos dituturkeun ku sababaraha kagiatan di pasar Italia, boh virtual boh fisik.

Datang ka Seychelles kedah ngalengkepan formulir otorisasi perjalanan dina seychelles.govtas.com sareng nunjukkeun buktina tés PCR négatip 72 jam sateuacan angkat ka tujuan.

Seychelles mangrupikeun tujuan anu mimiti pikeun kabuka pikeun pangunjung anu henteu paduli status vaksinasi Maret kamari saatos program vaksinasi anu ketat anu ningali seuseueurna pendudukna divaksinasi. Ayeuna parantos ngamimitian nyayogikeun dosis panguat vaksin PfizerBioNTech ka déwasa ogé vaksinasi nonoman. Jumlah kasus COVID-19 parantos turun sacara signifikan dina sababaraha minggu ka pengker kalayan saeutik pisan kasus anu terjadi di kalangan wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment