Déwan Pariwisata Afrika hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi wartos jelema Tanzania Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata

Kursi Déwan Pariwisata Afrika Nyebarkeun Pesen Harepan di Kilimanjaro

Pesen Déwan Pariwisata Afrika Pesen Harepan

Mawa pesen ngeunaan pangharepan pikeun pangembangan pariwisata di Afrika, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) Cuthbert Ncube ngadatangan Gunung Kilimanjaro, puncak paling luhur di Afrika, di perusahaan duta besar dewan na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pupuhu ATB parantos aya di Tanzania Kalér ti minggu kamari, ngiringan Expo Pariwisata Daerah Afrika Wétan Kahiji (EARTE) anu réngsé mimiti minggu ieu.
  2. Dipirig ku tim duta besar ATB konci ti sababaraha nagara-nagara Afrika, Pupuhu ATB ngadatangan Marangu, Markas Taman Nasional Kilimanjaro.
  3. Aranjeunna ogé nganjang ka gerbang lebet pikeun ekspedisi pendakian Gunung Kilimanjaro.

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) Kunjungan Ketua ka Gunung Kilimanjaro parantos nunjukkeun komitmen Déwan pikeun ngembangkeun pariwisata Afrika, nyebarkeun pesen ngeunaan pamulihan pariwisata tina musnahna pandemi COVID-19 sareng inti tina pangembangan pariwisata régional sareng intra-Afrika.

Gunung Kilimanjaro sareng daerah sekitarna mangrupikeun tempat wisata anu terkenal pikeun wisata domestik, régional, sareng intra-Afrika dimana rébuan wisatawan lokal nyéépkeun liburan Natal sareng Taun Anyar sareng festival Paskah.

Tanzania ngaduruk "Kebakaran obor" anu kasohor di Puncak Gunung Kilimanjaro 60 taun ka pengker, sacara simbolis hartosna nyebrang perbatasan teras mawa harepan dimana aya rasa asa, cinta dimana aya permusuhan, sareng hormat dimana aya rasa benci. Tapi pikeun taun ieu, pendaki ka puncak Gunung Kilimanjaro, janten salaku rombongan ATB, badé ngirim pesen harepan yén Tanzania sareng Afrika mangrupikeun tujuan anu aman pikeun para pengunjung ayeuna nalika dunya merangan pandemi COVID-19 ngaliwatan vaksinasi sareng tindakan kaséhatan anu sanés.

Saatos angkat ka Kilimanjaro, Pupuhu ATB sareng rombonganna nganjang ka Taman Nasional Mkomazi, hiji-hijina taman satwa beternak badak di Afrika Wétan. Lokasina di Pagunungan Pare Arc Wétan, taman ieu aya di handapeun pengelolaan Taman Nasional Tanzania (TANAPA) sareng ayana sakitar 120 kilométer belah wétaneun kota Moshi di daérah Kilimanjaro antara sirkuit safari kalér sareng kidul Tanzania.

Badak dijagaan dina tempat perlindungan anu dipager 55-square-kilometer dipager, anu aya di jero taman 3,245-square-kilomter. Wisatawan tiasa ningali mamalia Afrika kadua pangageungna ieu langkung gampang tibatan di dataran liar. Badak hideung biasa ngorondang bébas antara Mkomazi sareng ékosistem Tsavo anu ngaliput Taman Nasional Kulon Tsavo di Kénya.

Babarengan sareng Tsavo, Mkomazi janten salah sahiji ékosistem alam anu dijaga pangageungna di dunya. Mkomazi, sapanjang Walungan Umba, nyayogikeun sajumlah monyét colobus langka anu ngalir dina leuweung walungan na. Taman ieu ngagaduhan iklim semi-gersang kalayan pola distribusi hujan bimodal. Taman ieu ogé euyeub ku spésiés mamalia. Langkung 450 spésiés manuk parantos kacatet di taman, kalayan sajumlah flora sareng fauna anu unik. Éta kalebet sababaraha daérah anu dilindungi di Tanzania kalayan padumukan gerenuk anu ageung sareng katingali sareng konsentrasi masif ti Beisa Oryx. Taman ieu mangrupikeun salah sahiji sabana paling beunghar di Afrika sareng kamungkinan di dunya dina hal jumlah sato langka sareng endemik sareng flora dibuktikeun ku ayana anjing liar sareng badak hideung.

Dina kunjunganna ka Tanzania ti minggu kamari, Tuan Ncube nampilkeun Penghargaan Kontinental Continental ATB 2021 ka Présidén Tanzania, Samia Suluhu Hassan, salaku pangakuan pikeun komitmenna pikeun ngembangkeun pariwisata Tanzania. Presentasi panghargaan ATB ka présidén Tanzania lumangsung nalika dibuka resmi Expo Pariwisata Daérah Afrika Wétan Kahiji (EARTE) anu diayakeun di kota wisata Arzanha Kalér Tanzania Kalér. Présidén parantos ngabimbing dina nyusun film dokumenter Royal Tour anu nampilkeun tempat-tempat wisata Tanzania, diantara inisiatif sanés anu parantos dipilampah sacara pribadi pikeun ningkatkeun pangembangan pariwisata di Tanzania sareng Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment