Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Perhatosan Ngémutan Kadaharan pikeun Bingah Merk Dunya Veggie

Ditulis ku jelema nu nyunting

Global Vegetarian Foods Corp ngémutan deui Happy Veggie World brand Vege Chicken Breast sareng Vegefarm brand Vege Stewed Lamb Chunk ti pasar sabab tiasa ngandung endog anu henteu dinyatakeun dina labél. Jalma anu ngagaduhan alergi kana endog henteu kedah nganggo produk anu diébréhkeun ieu di handap.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Peringatan ngelingan tuangeun anu dikaluarkeun dina 14 Oktober 2021, parantos diénggalan kalebet inpormasi distribusi tambihan. Inpormasi tambihan ieu diidéntifikasi nalika panyilidikan kasalametan katuangan pangan Kanada's Inspection Agency (CFIA).

Produk ieu parantos dijual di Alberta sareng British Columbia sareng panginten tiasa disebarkeun di propinsi sareng daérah sanés.

Produk ngelingan

merekbarangukuranUPCKodeu
Bingah Dunya VeggieDaging Hayam SayurPCS 4131218Sadaya kode dimana endog henteu dinyatakeun dina labél
Sayur-sayuranVege Stewed potongan domba3000 g4 713224 372285Sadaya kode dimana endog henteu dinyatakeun dina labél

Naon anu anjeun kedah lakukeun

Pariksa pikeun ningali naha anjeun ngagaduhan produk anu diémut di bumi anjeun. Produk anu diémutan kedah dialungkeun atanapi dipulangkeun ka toko tempat éta ngagaleuh.

Upami anjeun ngagaduhan alergi kana endog, tong nganggo produk anu diémutan sabab éta tiasa nyababkeun réaksi anu serius atanapi ngancam kahirupan.

• Diajar langkung seueur ngeunaan alergi pangan umum 

• Ngadaptarkeun bewara ngelingan ku email sareng nuturkeun kami dina média sosial

• Tingali penjelasan lengkep kami ngeunaan panyilidikan kasalametan pangan sareng prosés ngémutan

• Laporkeun kaamanan pangan atanapi masalah panyiri

kasang tukang

Pangémutan ieu dipicu ku perusahaan. CFIA ngayakeun panyilidikan kaamanan pangan, anu tiasa nyababkeun ngémutan produk sanés. Upami produk anu gaduh résiko anu sanés diémutan deui, CFIA bakal ngabéjaan masarakat ngalangkungan Peringatan Peringatan Peringatan Makanan.

CFIA ngverifikasi yén industri ngaluarkeun produk anu diémutan ti pasar.

réaksi

Teu acan aya réaksi anu dilaporkeun pakait sareng konsumsi produk ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment